| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 27062  [Dalších 26212 >>]
perdita 3248
22.1.2010 19:39:53
Neporadíte mi někdo? Vypadá to, že syn je docela šikovný na klavír, zatím ho učil pouze manžel. je mu deset, nikdy nebude virtuoz, jen by bylo fajn, kdyby se naučil hrát na klavír, relaxovat s hudbou, jako to dělá jeho táta.
Jak to ale pozoruju, děti se učí půl roku teorii, pak se snad pustí ke klavíru, ale je to všechno strašně suchopárné, nudné a striktní a dítě to dělá buď, že je strašně nadšené a nadané, nebo z musu. První není náš případ a ani na druhé nemáme jaksi povahu.
Brali bychom klidně i soukromé hodiny u někoho milého a šikovného. Kdybyste některá měla tip, sem s ním~x~
Martina_Sam_Nath 8848
21.1.2010 12:47:07
teda :o)))

holky super, malé ladí barva nosus kombinezou :o)). Jsou úžasný.:o)))

My se válíme doma, ale jen než se Nath vyspí. Ráno jsme byli cvičit oko a pak na otropedii. Tak mají vložky oba kluci, Sam bude mít ukázky cvičení na posílení břicha a kulatý záda. Ale prý to je jen trochu, nic hroznýho. S hlavou to nesouvisí. Tak můžu odškrtnout další.A Nath se pořád trápí se zácpou :o((. Tak jsem volala dr a pojedem koupit všechno co mi poradila a uvidím. Teď už je druhý den co se snaží tlačit a nic :o((. Je mi ho děsně líto. Tak věřím, že rady zaberou a všechno se upraví.

Jinak klid a pohoda. Do PPP jdeme 1. března, tak je času dost. Jediný co vím, tak že to bude trvat 2 až 2,5 hodiny a má si vzít svojí oblíbenou propisku :o))).
Bluni+2vejcevejci 32618
20.1.2010 20:07:33
Martino, perdito - díky!!!~x~~x~
Alena, 3x♀ 1037
19.1.2010 21:18:18
jdu vas zasypat dotkama z hor:-)

Martina_Sam_Nath 8848
18.1.2010 16:54:25
To moc ráda slyším :o)), obavy jsem měla, ale udělali tam na mě dobrý dojem pokaždé a vyzpovídala jsem i maminky :o)).
Mají běžný třídy, třídu pro nadaný, od čtvrté se dá dělit na sportovní a mají i spec. pedagogy pro dys. Tak doufám, že to bude dobrý a nebude to jen o řečech :o)
perdita 3248
18.1.2010 15:07:56
O Úvoze jsem poslední dobou slyšela dobré reference, doufám, že budete spokojení. Mají kromě té třídy nadaných dětí i běžnou třídu?
Martina_Sam_Nath 8848
18.1.2010 14:33:35
My nic neplaíme, ředitelka teď v lednu nic novýho neříkala, takže si myslím, že se neplatí :o).

Jinak jde Sam na Úvoz.

Ráno jsme zdárně nezapadli, ani nohu jsem si nezlomila :o). Akorát Nath spal jen z české domů ( cca 10 min. ) a už prý nebude :o(((
Ale je větší spáč, než byl Sam, tak si není na co vlastně stěžovat :o)))
perdita 3248
18.1.2010 7:58:17
Jestli to školky uvádějí a jejich stránky jsou aktualizované, pak stále neplatí.
Bluni+2vejcevejci 32618
17.1.2010 23:26:51
Perdito díky, četla jsem právě, že to změnili a měl by se platit ten poslední rok, co jsem koukala na ceníky školek, některé přímo uvádějí, že předškoláci školné neplatí, jiné to nezmiňují...tak jsem z toho zatím jelen~g~
perdita 3248
17.1.2010 22:02:38
už mám prvňačku, ale loni jsme neplatili a nejsem si vědoma změny.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 27062  [Dalších 26212 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.