Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jeanne | 15537 |
|
|
12.1.2010 16:44:01
Pokud je to nějaké menší ředění homeopatik, tak můžeš dát sama, záleží na tobě, jestli si troufneš. Na akutní záležitosti dávám 1. den několikrát denně (buď kuličky, nebo rozpustím ve vodě a popíjím), klidně každou hodinu, většinou od rána 5x, potom každý další den zmenšuju počet dávek za den.
Ale taky na to musí být odezva, jinak to nemá cenu dávat více dnů. Já už docela poznám jestli Arniku, Aconitum, Bellodonu, Alium Cepa apod. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
12.1.2010 8:01:54
Ahoj holky, nevím, jestli si na mne pamatujete, párkrát jsem dřív sem něco napsala, chci se zeptat - chodíváte někdo do Kuřátek? Třeba se známe a nevíme o tom, já chodívám pravidelně pátky, jen tentokrát jdu výjmečně dnes:) nám se to tam teda líbí děsně moc!
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.1.2010 12:25:19
Ahoj
tak kmbinezu nemám, měli jsme jednu, je už v plzni. Na Natha jsem od kamarádky dostala lyž. kalhoty, který nás teď zachraňujou. Jediný opravdu teplý. Mám bednu oblečení, ale víceméně na nic, bo velikostně se míjí s počasím a nevím moc co s ní. Na vyhození to není a na prodej už asi taky ne. Lidi jsou dost náročný. Ještě mi tu bude chvíli překážet a budu dělat dobrej skutek. Víkend jsme ve zdraví přežili, protože jsme kvůli rýmám nevystrčili radši moc nos ven. Zato dneska byla cesta do školky jó super :o(. Ale nespadla jsem ani jednou, tak snad mi to skore vydrží. A Nath se rozhodl, že tohle počasí je ideální na nácvik jekotu " ťapy fááám" :o((( a kalhoty jsou hodně světlý....původně :o))). Tak pořád smlouvám :o) Nevíte jestli se dají homeo z lékárny ordinovat podle návodu na netu? Nebo musím nutně prudit doktorku? Mám tu jedny, co pomáhají při rýmě, ale nevím jestli můžu a koli Nathovi rozpustit. Psala mu je tenkrát na něco jinýho ještě s dalšíma. Nerada jí otravuju po tel, vím že práce má dost.. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
7.1.2010 22:51:04
mame celopu skalu velikosti, ale ruuuzovou asi chtit nebudes
![]() ja ted nikulde koupila novou, bo ta puntikata je tenkla a byla ji v ni kosa... kdybys chtela vetsim klukum, tak v giga sportu maji vyborny kombosky, po novem roce slevneny.. ale tak na 7-8 stovek.. jen pro info ta nikuldina stala 1200!!! slevneny byla z 1800 ![]() ... ale je uzasnaaaaa |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
7.1.2010 20:31:19
čau Pavli, 86 by asi byla malá, co? jedna mi tu leží :( , červenočerná...Lucka ji měla ještě loni, ale je prcek...
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
7.1.2010 11:24:45
Ahoj, v rychlosti zdravím, až uspím, třeba napíši víc.
Nutně sháním kombinézy. Nemáte některá na prodej vel. 92 popř. 98? Ve slevách NIC není, na MMB jsem si také nevybrala, 800,- se mi za novou zdá na 2m moc a u Vietnamců kupovat nechci. Kdyby někdo měl i vel. 128 nebo 134, také ráda koupím. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
5.1.2010 19:28:04
fotky krasny Alco, to je teda ukazkova rodinka, super
![]() Diky moc za recepty, vyzkousim, nastesti susim pecivo pro tatovyho kamarada pro zvirata, tak mi to aspon neni tak lito ze to neni moc pozivatelny, doufam ze zver to sporada... Marti diky za prani zdravi, to je u nas vecnej kolotoc , ted se bojime objednat dovolenou aby nebyl nemocnej Adamek nebo terezka¨ ![]() |
| Jeanne | 15537 |
|
|
5.1.2010 17:36:41
Tak po hodně nepovedených chlebíkách mám jeden osvědčený:
300ml vody, 500g hl. mouky, 1,5lžičky soli, 3/4 lžičky cukru, 1 balíček sušeného droždí, kmín (koření do chleba, ale nemusí být), program základní. Teď ho jíme. Dávám v pořadí, jak je napsáno, sůl daleko od droždí. Jinak já občas kombinuji hl. mouku, žitnou, chlebovou, ale dohromady to musí dát 500g. Teď jsem měla přimíchané 2 lžíce pohanky loupané, může bát i neloupaná a 100g celozrnné mouky, ale převažuje ta hladká (celkem to musí dát 500g). Dá se dát lžíce vloček, slunečnicové semínka, sezamové semínka. Ale chutná mi i jen celý pouze z hl. mouky. |
|
|
5.1.2010 10:30:32
jo a pekárna. Mám nějaký oblíbený rtecepty z mmb tak pošlu odkazy mailem :o). Chce to zkoušet a ochutnávat :o))
|
|
|
5.1.2010 10:29:29
ahoj
fotky super, zírám na Terku, už skoro vůbec nevypadá jako dítě, ale jen jako dospělá velká slečna. Super trojka :o)) Maru tak ať se vás to zdraví taky drží co může. U nás klepu, Sam už nekašle a Nath taky ne a už ani skoro nenudlí. V kuřátkách Vs ráda uvidím, jen jsem zvědavá na zprávy. Dneska je tam prý 7 stupnů, problémy s kotlem :o(. Tak je zatím zavřeno. Snad to není nic na dlouho. Bezva by byl srazík, ale v momentálním počasí a případné nemocnosti... nevidím to reálně :o( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.