Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
17.1.2010 21:21:19
ahojky všem!
holky, jak je to please teďka s placením školného v MŠ ten poslední - předškolní rok? platí, že se neplatí? (jejda, to je sloh ![]() ![]() ) nebo je to jak v které školce???? za odpovědi velké Ď!![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
17.1.2010 19:19:52
martino, kam jdete? Mám doma to samé a už je to ve čtvrté třídě
![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
17.1.2010 9:07:18
Ahoj
díky budu hledat :o)) prostějov to zrušil a není. Vzhledem k problémům s dluhy ani nebude. Myslím, že občas dělají nár. výprodeje. Možná nejlíp, zeptat se na Jánské v obchodě, tak ještě jsou :o)). Dášo kam bude Ondra chodit? Jinak my to taky máme za sebou. Jen zítra budu objdnávat do PPP, chtějí ho dát do třídy mezi nadané, podle psych. na to má. Tak pro podrobnější, upřesnění a tak. Na jednu stranu jsem hrdá, na druhou se bojím co mě bude čekat :o)) Jedem plavat na kraví, tak doufám, že ve zdraví přežiju :o)) Krásnou neděli |
| xy |
| • |
17.1.2010 8:31:25
OP Prostějov již delší dobu není ani na Václavské a ani na Hybešové, býval myslí jen na Hybešové a nyní je místo toho večerka a nějaká realitka. A nevím kam ho přesunuly.
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
16.1.2010 22:31:38
Ještě na jaře OP Prostějov normálně fungoval, myslím, že běží dál, ale 100% to nevím
|
| blka | 41710 |
|
|
16.1.2010 20:49:02
Ahoj, sítě se vyrábí a dají odkoupit v K. V. Řezáč Tišnov.
Holky, nevíte některá, zda ještě funguje na Václavské nebo Hybešově výprodejový obchod s věcma z OP Prostějov? Byla jsem tam kdysi dávno a potřebovala bych to vědět přesně, abych nemusela s kočárem běhat. A ještě mohu poslat dál časopisy o bydlení, které tu před více než rokem nabízela Carnae. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
15.1.2010 20:25:46
čauky, Alča dávala tip, ne?
Tuším to bylo někde od Čebína nebo Tišnova? Prostě tam tím směrem... Máme za sebou zápis ve městě.... |
|
|
15.1.2010 9:28:16
Ahoj
vím, že se to tu kdysi probíralo, potřebovala bych koupit síť na patrovou postel. Udělala bych klukům skrýš :o)). Ale nedaří se mi nic najít. |
|
|
13.1.2010 18:35:29
Díky, já si právě moc netroufám. Něco jsem našla v těch jejich materiálech k tomu,ale není tam všechno :o(. Takže asi nejspíš dr napíšu.
Mám tu poumon, kalium u ktrerých nevím, thuji se kterou byla super zkušenost no a pak chamomillu, taky dobrý. Když už to mám doma abych to i mohla případně využít :o)) Já do kuřátek chodím min. středy, někdy u jindy, jak je potřeba :o)). Ale času tam moc nemám ;o)). Nepotřebuje někdo okolo Vás koš na mimi? žádnej luxus, ale účel splní. Jen mi tu překáží. jsem unavená, zítra oční a pak jdu zkouknout jak na to v koutku, v pátek si chci dát oraz a odpo zápis. Jen nevím jak to bude, protože Sama denně teď zas bolí hlava. Včera a dneska to zvládl v pohodě odpočinkem, ale v po mi ze školky volali, že je zelenej a tak :O(((. Tak vyfasoval paralen a bylo :o(. Musím si zjistit, co to s ním bude dělat, jestli třeba nedávat něco jinýho. chjo :o( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.