| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Alkoholismus

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 9024  [Dalších 8864 >>]
libik 142094
23.2.2021 10:45:25
Eleonor,

přijímám to co je, včetně strachu, nebudu se frustrovat navíc ještě tím, že bych se neměla bát~:-D
libik 142094
23.2.2021 10:41:00
šanty a já si zas myslím, že strach a respekt mají v tomto případě stejný význam, s tím rozdílem, že část lidstva bojuje proti svému strachu tím, že tvrdí "že maj respekt"

Vůbec mě hodnotící popisy lidí ve vztahu k nemocem vadí. Neexistují žádné statečné zápasy s nerovnýn protivníkem, ve kterých se vítězí či prohrává. Existuje nemoc, uzdravení,smrt. A neexistuje žádný zbabělý strach a obdivuhodný respekt.~;)

libik 142094
23.2.2021 10:20:26
Jaký plebs nedosáhne na očkování?

Jako já vím, že je společenskou nutností tvrdit, že vláda všechno posrala a vychrochtala, nicméně kolem 500 realizovaných očkování v zemičce, kde bude zájem max 5 milionů (nepočítám-li děti, i tak je to nadsazené číslo) a to v situaci, kdy objektivně EU vakcíny v dostatečném množství ZATÍM nemá, mě nenaplňuje obavou, že ještě za 10 let pojedou na Rodina.cz diskuse o respirátorech FFP2.
libik 142094
23.2.2021 10:15:10
Eloonor,

nic ve zlém, ale jde mi lehounce na nervy představa, že hrdinní kapitáni Korkoráni (ti, co se takzvaně nebojí) hodně sportujou a vůbec si užívají život , navíc vytváří hodnoty pro společnost a pomáhají vůkol. A že ti, co si spočtou, že to není legrace (když už jim na to 2 známí zakalili a viděj ta čísla) maj v kalhotách naděláno, nesportujou a kromě toho, že jsou v protiatomovém krytu, kde se třesou, nic nedělaj.

Fakt tomu tak není.~;)

Lexi. 141305
23.2.2021 10:14:06
Libiku, asi jsem divná,ale covidu se nebojím. Mám z něj respekt, chráním se, doufám že ho nikdo z mého okolí ani já nechytneme, ale... Nějak na ten covid vlastně ani nemyslím. Pojala jsem to fatalisticky.

Mnohem víc mi vadí, že se vytváří vrstva privilegovaných, kteří budou moci normálně žít, na rozdíl od plebsu který nedosáhne na očkování.

V letadle, kterému hoří 2 motory ze 4, bych byla pos.aná strachy, ale na druhou stranu, to já bývám i při turbulencich. Což také není úplně racionální, uznávám.
libik 142094
23.2.2021 9:34:54
Co jestli má smysl?

Já se nebojím tím stylem, že bych plakala zalezlá pod peřinou, ale dokážu si spočítat, že každý desátý, kterého potkám, je infekční a může mě nakazit. A pokud se tak stane, mám poměrně slušnou šanci se probojovat na JIP.

Navíc statistiky úmrtí hlásí případy, které by mohly dělat mým starším dětem o hodně mladší sourozence ~d~

Nic ve zlém, ale nebát se covidu je jako nebát se v letadle, jemuž hoří 2 motory ze 4.~;)
Zufi. 52220
23.2.2021 9:32:33
Díky.
libik 142094
23.2.2021 9:23:48
Tak Stará Huso, aniž bych tě chtěla strašit covidem, tak třeba včera na něj umřel zhruba každý druhý člověk~;) A v těchto číslech jsme od chvíle, kdy se nám sem pořádně dostal.
Kopřiva Dvoudomá 34182
23.2.2021 7:43:00
Víc stresu (pro mě).
Zapíjet stres / pít v blbý náladě je špatnej nápad.
Lexi. 141305
22.2.2021 23:11:44
"moje rodina i kamarádky by umřely smíchy, kdyby četli, že zde panují obavy o můj sklon k alkoholismu"
- nepsala jsi v úvodním příspěvku cosi o tom, že na tebe a tvé popíjení manžel nevěřícně zírá a to tě zná skoro 40 let?

"škoda, že mě ty dobré duše na Rodině(co to myslí dobře, to nepochybuji) neznají."
- nevím, jestli je to škoda, já bych tě znát osobně snad ani nechtěla
- samozřejmě, většina z nás tě nezná, děláme si o tobě obrázek dle toho, co zde o sobě napíšeš, což samozřejmě může být zavádějící. A myslím že jsi jediná, koho jsem tu zaznamenala, že zakládá příspěvky v podroušeném stavu.

"nejsem tichý pijan, co má ve škříni láhev"
- jasně že jí nemáš ve skříni, když ji vyzunkneš za jeden večer

[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 9024  [Dalších 8864 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.