Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
23.1.2017 19:47:21
Šuplíku, já neudílím rady, jenom píšu, jak je to u nás....my prostě radši půjdeme na chvilku ven, i když počasí není úplně ideální, než abychom byli zavření celý den doma...a jak jsem si tu přečetla, tak nejsme jediní...je na každém, aby vyhodnotil, jestli jemu to bude vyhovovat nebo ne...
|
| zvířevdíře | 132487 |
|
23.1.2017 19:47:05
To je podle mě hrozná generalizace a strašně tedy záleží, jak definuješ tryskomyš. Jestli je to prostě osoba s velkou výkonností a schopnostmi, tak má naopak velkou šanci děti vychovat dobře, protože jí nedělá problém všechno stihnout, objet, ošéfovat, naučit se atd. Já jsem pravej opak a to je teprv něco - děti vůbec nejsou schopný uklízet, protože vůbec netušej, co to nějakej úklid je. Vychovaný nejsou ani trochu - nikdo je totiž nevychovává. Moje odpolední maximum je ukuchtit nějakou rudimentární večeři a trochu dohlídnout na úkoly.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
23.1.2017 19:43:58
Jo, po svých zkušenostech bych si při plánování dětí naplánovala nejhorší možnou variantu, a pak už byla jen případně překvapená, že to není tak strašný
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.1.2017 19:42:41
Kambalo, jasně
- ne fakt, to bylo myšlené v dobrém, já bych ti to fakt přála, ale ono to vždycky nemusí vyjít úplně podle našich představ, no....třeba budou holky hodná a spící miminka, co budou navíc milovat společnost![]() |
| K_at | 121378 |
|
23.1.2017 19:40:46
U nas se teda nebylo venku. Tusim ani koncem tydne ne....
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.1.2017 19:38:27
Šuplíku, tak je mu skoro 9, myslím, že ty 2 hodiny v sobotu a 2 v neděli mu nijak neublížily, mnohem horší by to bylo, kdybychom byli zavření doma...přes týden, když je škola, tak se ven už prakticky nedostaneme, takže když je příležitost, tak prostě jdeme ven...kdyby bylo šedivo, zataženo, smrad ve vzduchu, tak ven nepůjdeme, ale takhle si myslím, že nám to nijak neuškodilo....syn byl naposled nemocný někdy v květnu minulého roku (no, nemocný, měl rýmu...), není astmatik ani nemá žádné jiné problémy, tak si myslím, že v pohodě
![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
23.1.2017 19:37:37
Tady to skor vyznívá, že pořádnou rodinu může mít jen někdo správně línej
![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
23.1.2017 19:36:49
Tino, jednoduchý. počkej pár měsíců a uvidíme :)
|
| K_at | 121378 |
|
23.1.2017 19:35:24
Fren, vis, Kambala neni zrovna členem vek, ktery by tu verejne blinkal svoje nejniternejsi emoce a soukr pocity. Takze bych se fakt nebala.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.1.2017 19:34:01
Fren, já nad tím moc nebádám, nějaký důvod asi mají, když se k tomu rozhodly...ale spíš by mě zajímalo, co bude psát třeba Kambala za pár měsíců...nebo prostě ty maminky, co si od začátku plánují, jak budou s dítkem dělat to, nebo ono a jak se bude dítko řídit podle nich a ne obráceně...přála bych jim, aby jim ty plány a představy vyšly.....taky jsem si ledacos plánovala....jenže pak se narodil syn, uplakané miminko, které nechtělo jíst, spalo málo, nesnášelo změny a cizí lidi kolem a většinu času proplakalo, pokud nebylo v náručí...prvních pár měsíců bylo fakt náročných...pak bylo krátké období, kdy to vypadalo fajn a pak přišel kolem roku a půl zásek jak v řeči, tak i celkově v tom chování a sociálnu a na dalších pár let jsem měla o zábavu postaráno a přizpůsobovala jsem se zase já jemu....on si člověk ledacos plánuje, ale nakonec může být všechno jinak
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.