| Hanka-1978 | 115978 | 
| 
 | 
 25.2.2023 10:31:57 
Tak smutné mi to tedy vůbec nepřipadá.  
 | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 25.2.2023 10:29:24 
Vy máte v práci čas a prostor se scházet pokaždé když má někdo narozeniny? 
My teda ne i když pracuju v kanceláři. Letos mi donesli docela obrovskou kytici. Upekla jsem zákusky a rozdala. Každý si to snědl kdy chtěl,někdo hned k snídani, někdo k sváče někdo po obědě ke kafi.  | 
| Monika | 123907 | 
| 
 25.2.2023 10:18:46 
Půlko, ano,to mi dává mnohem větší smysl  
  Aby oslavenec ve stresu vymyslel a osobně vyráběl 2 druhy občerstvení,které pak kolegové pozřou každý sám někde v koutě, to mi přijde spíš smutné,i když chápu, že tradice je holt tradice ... | 
| Hanka-1978 | 115978 | 
| 
 | 
 25.2.2023 10:10:52 
Jé, tak to je moc hezké  
![]()  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 25.2.2023 10:02:07 
To je taky pěkný. 
 | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 25.2.2023 9:55:53 
Když už jsme u těch odlišností, tak my třeba máme v práci obrácený proces. Občerstvení nenosí oslavenec, ale dostává ho jako "překvapení" od ostatních. Celý dort, který se pak kolektivně sní, případně společný oběd nebo tak něco.... Od oslavence se každopádně neočekává nic. Ten jen čeká, jestli si kolegové vzpomenou. 
 | 
| Hanka-1978 | 115978 | 
| 
 | 
 25.2.2023 9:45:17 
Přesně tak. Pro mě je z této diskuse zajímavé zjištění, že co nám připadá v práci úplně normální (protože podmínky v MŠ to prostě jinak neumožňují), je pro někoho nepochopitelné, obtěžující a komplikované.  
 | 
| Senedra | 14756 | 
| 
 | 
 25.2.2023 9:37:51 
Mariko, my se známe  
  Jsme malá škola, s naprostou většinou si tykám a několik kolegyň považuju za blízké kamarádky. jen je prostě problém se sejít najednou, no. Kdo chce, pochopí, jak to funguje, kdo nechce, bude prudit a hledat hnidy...  | 
| breburda71 | 89004 | 
| 
 | 
 25.2.2023 9:26:27 
Udelala bych tu syrovou roladu, jak uz tady nekdo psal, nejlepsi je udelat vecer a nechat do druheho dne, je jednoducha a efektni.. 
Krajeny syr ( 30% eidam staci) rozlozis na pecici papir na plechu tak, aby se platky kousek prekryvaly, strcis na chvilku do rozehrate trouby, aby se spojily ( hlidat, aby se nezacaly delat bubliny)..Stahnes to z plechu i s pecicim papirem a nechas vychladnout, vznikne plat syra.. Pak to muzes naplnit jak uznas za vhodny, zaklad je vzdycky pomazanka ( ja delam tvaroh s nakladanou kapii nebo pomazankove maslo s cesnekem, na to dam platky sunky, platky sucheho salamu, platky okurky, kapii atd., a zatocim, zabalim do alobalu a dam do lednice..pak se to druhy den kraji, bud das kolecka primo na veku, nebo kolecka na talirek a k tomu bagetku prikusovat.. Pro 9 lidi bych asi udelala dve rolady, ale posuzuju to podle nasi rodiny, kde je syrova rolada fakt oblibena🙂  | 
| Hanka-1978 | 115978 | 
| 
 | 
 25.2.2023 9:24:22 
Inko, přesně tak. Moc ráda kolegyním něco dobrého nachystám. A vždycky si v rámci školkových možností (někdy holt i za zvědavých a závistivých pohledů dětí  
  ) na těch dobrotách pochutnáme.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.