Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika | 123907 |
|
1.12.2021 10:36:02
Zufi, nic jsi neudělala špatně. Jenom jsi tady dlouho vystupovala jako někdo, kdo má z covidu fakt paniku (a ještě minulý týden psala o svém zoufalství) a teď začneš řešit oslavu pro 20 lidí zrovna v situaci, kdy by to ani mnohem větší hrdiny nenapadlo. Je to trochu překvapující, ale to neva
![]() |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
1.12.2021 10:32:54
No děti byly vždycky takové rozlítané, tak na snězení chlebíčku neměly čas. Vzaly si jednohubku a někam odběhly. A jako malým to všechno různě padá, nevědí, jak chlebíček uchopit a pak ty saláty, ty prostě nejedí, nevím proč, my ano. Dál nejedí různé majonézy a dresinky, kterým taky chlebíčky bývají polité, viz to vajíčko nebo rajčatový. Takže ony prostě chtěli svoje jednohubky namazané máslem, třeba i křenovým, šunkou a olivou, šunkou a ananasem, případně nějakou variací se sýrem.
Je fakt, že už jsou velké dost, ale toto jim zůstalo. Ale třeba z minidesertů bývají nadšené, že toho můžou ochutnat víc a nepřecpou se. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
1.12.2021 10:32:25
Čím jsem tě překvapila? Co je kontraverzního na otázce, kde byste raději slavili? Co jsem zase udělala špatně?
|
| Alena | 129302 |
|
1.12.2021 10:30:13
"Já zase chápu, že když je Zufi denně v kontaktu s mnoha a mnoha dětmi (které nosí respirátor jen ne chodbě a to ještě možná), připadá jí přitažené za vlasy nesejít se s rodinou"... U bezneho reprezentanta ucitelskeho stavu z meho okoli by mi to pochopitelne prislo. Ale vzhledem k tematum, jake tu Zufi zaklada, to nechapu.
|
| Zufi. | 52220 |
|
|
1.12.2021 10:29:21
Ne, jen pětiměsíční a dvouletou vnučku a sedmiletého vnuka
.Starší vnuk už bude očkován. |
| Alena | 129302 |
|
1.12.2021 10:27:23
" moje pubertalni dite by taky chlebicek nesnedlo.." Nasi kluci je miluji (i synovci a entere), klasicke, kupovane - salat, sunka, vejce, uherak. Domaci chlebicky ale ne.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.12.2021 10:26:36
77krásko, je možné, že to bude i věkem, ta obliba chlebíčků, ale já se zatím nesetkala s nikým, kdo by dobré kupované chlebíčky neměl rád, včetně k nám chodících puberťáků - takové ty klasiky typu šunkový na salátu, uherákový na másle, lososový s citronem nebo hermelínový. Občas jsem koupila i modernější varianty a ty tedy zbyly /s kozím sýrem a červenou řepou, se sušenými rajčaty.../. Domácí nemám moc ráda ani já, u cizích nemám přehled, co skrývají a to mi trochu znervózňuje, kupované z ověřeného zdroje si dám vždycky.
|
| Zufi. | 52220 |
|
|
1.12.2021 10:26:34
To je normální, kopání je bezva
, já to i čekala, ale chtěla jsem názory, protože fakt nevím....Máme 2+1 (když jsme měli 4+1, tak bych to dělala jednoznačně doma).No, uvidím. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
1.12.2021 10:24:12
Bingo
![]() |
| Alena | 129302 |
|
1.12.2021 10:23:54
"!!!samozřejmě ještě udělat slané dobroty,koláčky apodob.!!! píše." A proc myslis, ze si tohle nikdo neprecetl? Mne pripada 40 chlebicku priserne malo i kdybych stale cele odpoledne u plotny a pekla dalsi veci. A pripada to tak zrejme i vetsine ostatnich.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.