Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
1.12.2021 9:48:23
To bychom se někteří nemuseli dožít.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.12.2021 9:46:50
Udivuje mi, že se svou vytrvalou covido fóbií vůbec o něčem takovém uvažuješ, ale pokud bych něco takového pořádala já, určitě bych si zvolila restauraci a nechala se obsloužit. V případě varianty domácí s chlebíčky bych zvážila počet, 40ks jich kupuji u návštěvy, kde je těch lidí max deset a jsou tu na chvíli - moje zkušenost je, že pokud jsou chlebíčky, tak o slané domácí pečení nikdo moc nestojí a všichni se vrhnout nejdřiv na chlebíčky /kupujem Libeřské nebo u Hájka, dorty u Hájka nebo Bruna/, doma pečené věci si každý udělá sám, o ty kupované je větší zájem.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
1.12.2021 9:46:39
20 lidí by se mi domu rozhodně nevešlo, takže v restauraci.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
1.12.2021 9:25:01
A absolutně nechápu, proč kopete do Zufi kvůli 40 chlebíčkům a ni si pořádně to zadání nepřečtete
![]() Jako záminka druhého co nejsnadněji sejmout? !!!samozřejmě ještě udělat slané dobroty,koláčky apodob.!!! píše. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
1.12.2021 9:16:54
Taky si myslím, Zufi je očkovaná a denně v kontaktu, to je pořádný booster. Taky je nutné přihlédnout ke složení lidí na oslavě, s ohroženými seniory bych nic nepořádala.
My jsme ale pozvaní na oslavu také pro 20 lidí, v podstatě jde o 4 rodiny a my jsme jediní, kdo Covid oficiálně neměl. Spíš si tedy myslím, že i my ho měli. Ostatní ho prodělali docela čerstvě, jedna rodina je ještě v karanténě. A oslava za měsíc, nevidím důvod proč nejít. Minulý rok bych mluvila jinak, ale letos to je ze všech stran, syn seděl celý den ve škole s nakaženým, my absolvovali prodlouženou, po které bylo prokazatelně 6 nakažených, o kterých já vím, další dítě po tréninku s nakaženými, teď už je to fakt asi jedno, už to také beru jako booster. Očkovaní jsme všichni. Jak jsem psala dřív, škola promořená komplet (víceletý gympl, takže v kombinaci s očkováním), už nehrozí distanční výuka. U nás už ty křivky několik dní klesají, včera jsem koukala na grafy města, kde děti chodí do školy a obcí v okolí. Myslím, že do Vánoc, ale spíš dřív, se to otočí všude. A za mě, šla bych do restaurace. |
| Kaipa | 98564 |
|
1.12.2021 9:16:29
Ty chceš při své hrůze z nakažení pořádat takovou akci?
Ale asi počítáš s tím, že tam budou všichni v rouškách, proto jen 40 chlebíčků. |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
1.12.2021 9:16:27
V restauraci je to takové pro hosty méně závazné v tom, že se dá jen na chvilku stavit , případně jenom popřát, ukázat se a vypadnout. Stejně nejspíš přijde míň lidí - virózy, karantény...
Pokud chci, aby se zdrželi i náchylní senioři či lidi s malými dětmi, je restaurace horší volba. Doma je to taková pohodička, lidé se rozsedí, konzumují svobodněji, usnají v křesle, vyčkávají, jestli je někdo neodveze, děti si hrají s hračkami či koukají na film (alespoň u nás)... Takže jako předvánoční setkání s prioritou lidí v produktivním věku bych volila rozhodně restauraci, pokud by byla priorita děti/senioři, volila bych domov. |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
1.12.2021 9:07:33
Já zase chápu, že když je Zufi denně v kontaktu s mnoha a mnoha dětmi (které nosí respirátor jen ne chodbě a to ještě možná), připadá jí přitažené za vlasy nesejít se s rodinou (obzvlášť pokud jsou všichni naočkovaní). Prostě denně se vystavuje riziku kvůli práci, tak co už (z jejího pohledu tedy).
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.12.2021 9:00:15
Pominu že plánované občerstvení je tak předkrm nebo svačinka mezi dvěma chody ale každý má jiné zvyky a 2 chlebíčky ho uspokojí.
![]() V aktuální epidemiologické situaci rozhodně nic velkého nepořádám. Ani doma ani v restauraci bych tolik lidí potkat bez respirátoru nechtěla. |
| 77kraska | 132593 |
|
1.12.2021 8:48:38
v teto dobe bych to uplne zrusila....usporadala bych to pristi rok nebo prespristi
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.