Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
1.12.2021 7:54:27
Zufi, já bych to nepořádala vůbec.
Mam moc kontaktů, abych něco takového pořádala. Odložila bych to na květen a červen na zahradní grilování. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
1.12.2021 7:49:24
Co byste vybrali?Pozvat cca 20 lidi na večeři nebo domu,objednat 40chlebicku a dort?cenově mi to přijde stejné, samozřejmě ještě udělat slané dobroty,koláčky apodob.
Nejsou to kulatiny,,ale slavíme to každý rok. |
| Blanče | 42184 |
|
|
20.9.2021 10:20:29
Máme za sebou před třemi roky, jsme stejně staří, lidí bylo něco přes padesát. Oběd v restauraci, ráno jsem dovezla vegetariánské lazaně, vegetariáni byli čtyři a s majitelem jsme se shodli, že nejsnazší bude něco, co já jsem ladila x let dovézt. Děti zajistily hudbu našeho mládí rock´n´roll a rock, kdo chtěl, šel i do dress kódu ála Pomáda, hodně se tančilo, vytáhli jsme staré fotky. V duchu "tradičním" jsme šli do klasické svíčkové k obědu, guláše k večeři (zapečené brambory pro vege část), obložené mísy taky "historické", tatarák, řízečky, navíc spousta zeleniny. Mimo restauraci jsme zajišťovali koláčky a zákusky z dob našeho mládí - věnečky, rakvičky, punčáky, Malakov, indiánky...Dort jsem manželovi nechala dělat čokoládovo ovocný, v podstatě bez těsta a s lehounkými náplněni - ten jedinný nectil klasiku. Bylo to moc fajn, děti nám pak dodatečně dali fotoknihu, ráda vzpomínám.
|
| susu. | 129001 |
|
20.9.2021 9:14:31
My teda měli pozdní oběd v restauraci, pak na druhé jídlo (spíše večeři) jsme si tam objednali studené mísy - různé (slavili jsme na víckrát v různých restauracích) - salámy, sýry, zelenina, grilovaná kýta,... Pití bylo též z restaurace.
A domluvili jsme si s hospodou vlastní dovoz zákusků a koláčků (jsem z Moravy, bez koláčků to prostě nejde), nevadilo jim to, když ostatní jídlo a pití bylo od nich. |
| zerat | 18305 |
|
|
19.9.2021 13:43:12
Já jsem zažila pouze oslavu venku, v přírodě "pod párty stany" - byl navařený guláš, polévka; objednaný od firmy byl pouze dort a 2 krabice zákusků. Obsluha točila pivo, volně přístupné byly minerálky a byl samozřejmě i alkohol. Bylo tam opravdu hodně lidí, takže každý přinesl co mohl - nějaký ten řez... Bylo to moc fajn.
Myslím, že do klasické restaurace si nemůžeš jen tak přinést žádné jídlo, pití - možná se jedině dotázat a domluvit, ale čekala bych, že co budou schopni dodat oni, to Ti nedovolí si přinést. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
19.9.2021 12:52:01
Dobře, píšu si, Kysnutá knedla - nezvat na šedesátiny
, byla by mezi těma dobrotama hladná.Hlavní chod bylo kung pao s mandlemi, rýže a zelný salát, z v našem městě vyhlášené (české) restaurace, ale tady je řeč o odpolední svačince. Moje padesátileté vrstevnice, věčné dietářky, pro které je zelenina každodenní povinnost, byly spokojené, jsme spíše tlačenkářky ![]() |
| EvaMarie | 44410 |
|
|
18.9.2021 23:06:15
já ti to neberu:) jen mi přišlo lákavé mít oslavu, která se netočí kolem jídla a naopak je jídlo povýšeno na nevšední kulinářský zážitek, což se v mých představách s plným stolem jídla trochu míjí....ale chápu, že např. oslava kulatin s ochutnávkou molekulární kuchyně je mimo mainstream
|
| 77kraska | 132593 |
|
18.9.2021 20:57:01
zazila jsem velkou oslavu 50tin jednoho pribuzneho s tancem a kapelou a bylo to fajn
rozhodne bych se ptala na prani oslavence, jak to chce....je to prece jen jeho oslava |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
18.9.2021 20:55:55
Odpol malinké koláčky, minizákusky, pozdní odpol řízečky+chleba, tatarák+topinky, dva druhy salátů - červená řepa+kozí sýr, šopský. Na stolech domácí tyčinky. Mám veselou zkušenost s dětmi - snědly nám ty topinky, prý tohle jídlo neznají a strašně jim chutná
)Tohle je univerzální, na čem jsme se shodly 4 oslavenkyně a fungovalo to. Já sama bych ráda šla na oslavu s vietnamskou kuchyní, klidně bych ji i připravila, ale v naší skupině je to trápení hostů ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
18.9.2021 18:02:52
nekázanko, to je ale těžké, dá se čekat, že na oslavě se lidi trochu zruší nejen alkoholem, ale i jídlem, co naše tělo nechce každý den. Těžko podávat pařenou brokolici s rýží.
Takže od všeho trochu a ti, co žlučníkaří, se holt na česnek poptají. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.