| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 11713  [Dalších 11163 >>]
Lída+2 28136
1.12.2021 7:54:27
Zufi, já bych to nepořádala vůbec.

Mam moc kontaktů, abych něco takového pořádala.

Odložila bych to na květen a červen na zahradní grilování.
Zufi. 52220
1.12.2021 7:49:24
Co byste vybrali?Pozvat cca 20 lidi na večeři nebo domu,objednat 40chlebicku a dort?cenově mi to přijde stejné, samozřejmě ještě udělat slané dobroty,koláčky apodob.
Nejsou to kulatiny,,ale slavíme to každý rok.
Blanče 42184
20.9.2021 10:20:29
Máme za sebou před třemi roky, jsme stejně staří, lidí bylo něco přes padesát. Oběd v restauraci, ráno jsem dovezla vegetariánské lazaně, vegetariáni byli čtyři a s majitelem jsme se shodli, že nejsnazší bude něco, co já jsem ladila x let dovézt. Děti zajistily hudbu našeho mládí rock´n´roll a rock, kdo chtěl, šel i do dress kódu ála Pomáda, hodně se tančilo, vytáhli jsme staré fotky. V duchu "tradičním" jsme šli do klasické svíčkové k obědu, guláše k večeři (zapečené brambory pro vege část), obložené mísy taky "historické", tatarák, řízečky, navíc spousta zeleniny. Mimo restauraci jsme zajišťovali koláčky a zákusky z dob našeho mládí - věnečky, rakvičky, punčáky, Malakov, indiánky...Dort jsem manželovi nechala dělat čokoládovo ovocný, v podstatě bez těsta a s lehounkými náplněni - ten jedinný nectil klasiku. Bylo to moc fajn, děti nám pak dodatečně dali fotoknihu, ráda vzpomínám.
susu. 129001
20.9.2021 9:14:31
My teda měli pozdní oběd v restauraci, pak na druhé jídlo (spíše večeři) jsme si tam objednali studené mísy - různé (slavili jsme na víckrát v různých restauracích) - salámy, sýry, zelenina, grilovaná kýta,... Pití bylo též z restaurace.
A domluvili jsme si s hospodou vlastní dovoz zákusků a koláčků (jsem z Moravy, bez koláčků to prostě nejde), nevadilo jim to, když ostatní jídlo a pití bylo od nich.
zerat 18305
19.9.2021 13:43:12
Já jsem zažila pouze oslavu venku, v přírodě "pod párty stany" - byl navařený guláš, polévka; objednaný od firmy byl pouze dort a 2 krabice zákusků. Obsluha točila pivo, volně přístupné byly minerálky a byl samozřejmě i alkohol. Bylo tam opravdu hodně lidí, takže každý přinesl co mohl - nějaký ten řez... Bylo to moc fajn.
Myslím, že do klasické restaurace si nemůžeš jen tak přinést žádné jídlo, pití - možná se jedině dotázat a domluvit, ale čekala bych, že co budou schopni dodat oni, to Ti nedovolí si přinést.
Evelyn1968,2děti 6269
19.9.2021 12:52:01
Dobře, píšu si, Kysnutá knedla - nezvat na šedesátiny ~t~, byla by mezi těma dobrotama hladná.

Hlavní chod bylo kung pao s mandlemi, rýže a zelný salát, z v našem městě vyhlášené (české) restaurace, ale tady je řeč o odpolední svačince.

Moje padesátileté vrstevnice, věčné dietářky, pro které je zelenina každodenní povinnost, byly spokojené, jsme spíše tlačenkářky~t~
EvaMarie 44410
18.9.2021 23:06:15
já ti to neberu:) jen mi přišlo lákavé mít oslavu, která se netočí kolem jídla a naopak je jídlo povýšeno na nevšední kulinářský zážitek, což se v mých představách s plným stolem jídla trochu míjí....ale chápu, že např. oslava kulatin s ochutnávkou molekulární kuchyně je mimo mainstream
77kraska 132593
18.9.2021 20:57:01
zazila jsem velkou oslavu 50tin jednoho pribuzneho s tancem a kapelou a bylo to fajn

rozhodne bych se ptala na prani oslavence, jak to chce....je to prece jen jeho oslava
Martina, 2 kluci 15942
18.9.2021 20:55:55
Odpol malinké koláčky, minizákusky, pozdní odpol řízečky+chleba, tatarák+topinky, dva druhy salátů - červená řepa+kozí sýr, šopský. Na stolech domácí tyčinky. Mám veselou zkušenost s dětmi - snědly nám ty topinky, prý tohle jídlo neznají a strašně jim chutná :-))
Tohle je univerzální, na čem jsme se shodly 4 oslavenkyně a fungovalo to.
Já sama bych ráda šla na oslavu s vietnamskou kuchyní, klidně bych ji i připravila, ale v naší skupině je to trápení hostů :-)
libik 142094
18.9.2021 18:02:52
nekázanko, to je ale těžké, dá se čekat, že na oslavě se lidi trochu zruší nejen alkoholem, ale i jídlem, co naše tělo nechce každý den. Těžko podávat pařenou brokolici s rýží.

Takže od všeho trochu a ti, co žlučníkaří, se holt na česnek poptají.~d~
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 11713  [Dalších 11163 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.