| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 11713  [Dalších 11143 >>]
libik 142094
18.9.2021 11:26:55
tak řízečky jsou jasná volba. A jinak bych hlavně dbala, aby stále bylo co zobat, už jsem zažila oslavy se sofistikovaným menu (zajímavě upravené maso, sushi aj), ale jak se vždycky čekalo, až to přijde, trochu se vkrádal dojem, že jsme u sežránků.:-)
Evelyn1968,2děti 6269
18.9.2021 11:00:06
Měla jsem řízkové, tlačenkové, sýrové a uzeninové mísy, k tomu bramborový salát a bagetky udělané z lahůdkářství a mini zákusky z cukrárny.
K_at 121378
18.9.2021 10:57:57
Nejdříve bych komunikovala s restaurací, jestli si vůbec do jejich prostor můžeš přivézt své výrobky. Osobně bych něco objednala u nich, udělají ti normálně kalkulaci. Jo a ještě bych si zjistila, zda mezi pozvanými blízkými není dieta, vege, vegan atd. Aby bylo případně počítáno i s tímto a dotyčný tam měl z čeho vybrat.
Lada2 130679
18.9.2021 10:34:08
podstatné je, kde to bude probíhat. Pokud někde v soukromí, může cokoliv. Pokud zůstanou v té restauraci, asi těžko doveze třeba guláš. Alespoň u nás se neplatí za pronájem, ale máš konzumaci.
breburda71 89004
18.9.2021 10:31:56
Pohoštění na oslavách padesátin se neliší od jiných oslav, aspon co jsem teda zaznamenala~:-D
Spíš to hodně lidí pořádá na nezvyklých místech, horských chatách nebo penzionech,a sejde se daleko víc lidí, než obvykle ( jsem husákovo dítě, takže na oslavě něčích padesátin jsem ted dost často)~:-D

Jinak pohoštění fakt klasika, jestli to budeš chystat sama, tak bych se snažila hlavně si to co nejvíc usnadnit, ale dvacet lidí není zase tolik..
Guláš k večeři, jednohubky, slaný závin, dva tři druhy sladkého, nebo objednat zákusky, obložené mísy..To je taková klasika, když je víc lidí, tak se obvykle peče kýta nebo rovnou prase..
Lada2 130679
18.9.2021 10:31:08
no pokud to bude v restauraci, tak se nejprve zeptej, co vůbec můžeš dovézt. My objednávali přímo od nich salámové, sýrové a ovocné mísy.
Pájuša 96267
18.9.2021 10:15:08
přítel bude mít oslavu 50tin, oslava bude jen pro rodinu asi 20ti lidí.oběd je v restauraci, ale zajímá mě odpolední raut.to už bude v mé režii, dá se něco objednat nebo můžu nachystat a dovézt tam.
Co se vám osvědčilo?Budu ráda za každou inspiraci, klidně i pokud rozvedete co bylo na oslavě super-nějaký program?
já jsem ještě na žádné oslavě 50tin nebyla, tak docela tápu, jak by měla vypadat
Martina Bergerová 70170
11.6.2021 1:00:46
ano, něco uskutečníme, syn má 14 let, tento měsíc doplácíme poslední splátku hypotéky (po 18 letech splácení) a bude letní slunovrat - to slavíme vždycky, zdobíme a pálíme dubová polínka, v oknech planou velké svíce, já většinou vydržím na první slunovratové svítání :-)
Martina Bergerová 70170
11.6.2021 0:47:03
"nejste až tak divní, že byste třeba chodili domů k úplně cizím lidem nebo si je zvali k sobě..."

připomnělo mi to film Kulový blesk: v rámci branného cvičení Fazekaš šel spát k Severínovi, Flígr a Opatrná zase jinam - přesně podle Radostova grafu.~t~ A že uměli zapařit!
TaJ 81121
11.6.2021 0:34:37
Moniko, jo, ten tlačítkový byl malinký, lehký...dotykáč je větší, těžší a to zdaleka nemám žádný velký model, mám už v podstatě dávno zastaralé Lenovo B...není moc velký, ale přesto je o dost větší, než byl tlačítkový...ty velké bych nechtěla vůbec, kam to dávat, do kapsy se to vejde blbě a pořád to nosit v ruce, jak dost často vidím u lidí kolem, to mě taky nebaví...
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 11713  [Dalších 11143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.