| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cestování v tuzemsku

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 33445  [Dalších 33405 >>]
Termix 105545
30.10.2024 21:37:03
Karkulíno, máte za mě nejkrásnější zoo u nás.
Abigail* 76789
30.10.2024 21:23:43
Taj, byli jsme tam čtyři noci, takže jsme toho stihli dost. ZOO, pivovar, komentovanou prohlídku Velké synagogy. Jeden den jsme si půjčili kola a objeli plzeňské rybníky. Ve svátek pak měli vstupné za 28 korun do různých památek a muzeí, což jsme využili - byli jsme ve věži sv. Bartoloměje, ve Staré synagoze a v Meditační zahradě. Jinak jsme se taky prošli podél Radbuzy a skalním okruhem kolem zříceniny Radyně.
TaJ 81121
30.10.2024 21:13:25
Abigail, syn chtěl v Plzni fotit nějaké typy tramvají a pak něco na nádraží, já jsem tam tentokrát chtěla vidět katedrálu sv. Bartoloměje, sochy Spejbla a Hurvínka a byli jsme v kočičí kavárně:-). Jo a vlastně taky fotil něco na Borech, takže jsem celkem zblízka viděla i věznici~t~. Doteď jsem z Plzně znala jen Hlavní nádraží, Jižní předměstí, ZOO, Dinopark a Techmanii:-). Ještě jsme váhali, jestli vylézt na věž toho Bartoloměje, ale už jsme byli po tom chození po městě trochu unavení, tak jsme si řekli, že si to necháme zase na příště, přece jen 299 schodů nahoru a pak to samé dolů... Ale příště si to určitě nenecháme ujít:-)
Abigail* 76789
30.10.2024 21:06:58
Taj, rozhodovali jsme se mezi Hradcem a Plzní :-) U muže vyhrála Plzeň, jednak kvůli pivovaru a taky prý v Hradci už jsme byli, když jsme jím projeli na kole.
TaJ 81121
30.10.2024 20:51:41
Abigail, koukám, že Plzeň je oblíbená:-). My jsme teď od soboty bydleli kousíček od Plzně, včera jsme tam strávili celý den. A když jsme dneska v Plzni přestupovali na vlak do Prahy, tak jsme se tam potkali se synovým spolužákem ze základky a jeho maminkou - byli v Plzni od soboty, my to ani nevěděli:-)
TaJ 81121
30.10.2024 20:46:57
Karkulíno, Zlín mě mile překvapil, nečekala jsem, že se mi tam tak bude líbit. Samotnou by mě nenapadlo tam jet, ale byli jsme se synem na pár dní v Uherském Hradišti a dělali výlety, chtěl ve Zlíně fotit MHD, on si kromě vlaků mapuje taky MHD v různých městech. Tak když už jsme tam byli, tak jsme vyjeli nahoru na mrakodrap a prošla jsem se mezi Baťovými domky a tak různě jsem se courala po okolí, když syn někde fotil.
TaJ 81121
30.10.2024 20:42:29
Karkulíno, my jsme teď byli ubytovaní v Nýřanech. Je to taková trošku díra, vlastně tam nic není, vlakové nádraží, kostel, pár obchodů...vybíral to syn, jelikož je to na vlakové trase, kterou potřeboval. Bydleli jsme v apartmánu pár minut pěšky od nádraží. Pro naše potřeby ideální výchozí místo. Jeden den jsme pak byli celý v Plzni, kam to bylo vlakem asi 20 minut.
Jinak v té Ostružné jsme v létě byli na otočku z Prahy:-). Ráno vlakem tam, přes den jsme se toulali po okolí, kluci fotili vlaky, prošli jsme se krásnou přírodou a navečer zas vlakem zpátky do Prahy. A pak jsme tam byli v létě ještě jednou, ale to jsme byli ubytovaní v Jeseníku a byli jsme tam autem.
Karkulína 99978
30.10.2024 20:24:51
Jo a všimla jsem si, že v jiném příspěvku chválíš Zlín, to mě potěšilo, je to moje rodné město :-)
Karkulína 99978
30.10.2024 20:22:11
TaJ, máš pravdu, Lenka tam píše o výletech na otočku... Jinak díky za tipy ohledně té Šumavy - tu jsme považovali za vlakem zapovězenou, navíc to máme od nás už hodně daleko. Jaké je to městečko u Plzně, o kterém píšeš? Jeseníky jsme už vlakem dali, ubytovaní jsme byli právě v Ostružné a popojížděli vláčkem, kam bylo třeba - Jeseník, Lipová-lázně... i když ona už ta samotná jízda tím vláčkem byla zážitek - ty výhledy, co? ~s~
Čumča. 160024
30.10.2024 20:05:59
Okolíku, Beat, psalo se tu, že je Stezka korunami stromů "představuje ekologickou zátěž a je to znásilnění přírody" - mně přišlo začlení do lesa té v Jánkách citlivé a průvodní výklad je fantastický, suterénní část věnovaná půdnímu životu je udělaná perfektně - přesně takhle se mají informace prezentovat... Naproti tomu německá Stezka korunami stromů je čistá rozhledna bez ničeho navíc - proto klobouk dolů před Krnapem, pod jehož záštitou to vznikalo - přijde mi trochu silné, že Krnap znásilňuje les~e~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 33445  [Dalších 33405 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.