| A. Andrs | 157190 |
|
|
5.1.2021 11:52:27
Pampelo, ale ona nema cas si sednout k pocitaci, jsi psala ty. Ja nevim, zda se bez volneho casu da sehnat partner.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
5.1.2021 11:49:06
No, právě jsem myslela, lenko, spíš tu agenturu...za mých mladých let to právě byla seznamovací kancelář.
Ale inzerát v novinách typu Chovatelství taky vůbec není od věci :)), to taky pamatuju, inzeráty v novinách |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
5.1.2021 11:48:09
Toar, ježíšinky, to asi když se zamiluju, priority jdou jinak, jestli si to ještě dobře pamatuju...člověk je radostnější, veselejší, má víc energie...
A společné víkendy třeba pro začátek, i bez ehmehm kdyžtak klidně ![]() , dům má veliký s víc ložnicema :).Myslím, že to už je podružný, co by pak spolu dělali . My třeba v určitém období trávili s manželem 24/7, pak teda přišel trochu pravý opak...aby se to asi vyrovnalo..ale jde to prostě různě |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
5.1.2021 10:30:38
Kamarádka byla ve 3 takových placených seznamkách a bylo to naprosto stejné jako neplacená. Dokonce snad i stejní chlapi
Takže žádné doporučení nemám.Jestli něco takového najdete, tak si hlavně dejte pozor na smlouvu. Členství se sice uzavírá na určitou dobu, ale automaticky se prodlužuje dokud ho sama nevypoví. Další období se pochopitelně účtuje. Spíš by se měla kamarádka vnitřně otevřít. Seznámit se dá prakticky kdekoliv. A při tom koníčku (koně ) určitě snadno mezi stejnými lidmi. Hodně štěstí ![]() ![]() |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
5.1.2021 10:23:30
To Ar, tohle smýšlení mě dokáže vytočit. To, že někdo jezdí každý rok na hory, na vodu a já nevím kam ještě s bandou lidí ještě neznamená, že to takhle má každý. Ta paní, kterou chce zakladatelka seznámit, se několik let starala o někoho jiného, tudíž neměla kdy vytvořit si partu známých. Já z mého okolí taky nic podobného neznám. Tyhle "party" se pro mě vyskytují jen ve filmech
|
| Lei | 37503 |
|
|
5.1.2021 10:23:06
No přijde na to. V ideálním případě se práce rovná koníčku, ne? A zrovna u lidí od koní to tak bývá...
Koneckonců, třeba můj muž hospodařil, když mě poznal. Já jsem měla své, se zemědělstvím nesouvisející zaměstnání v Praze. Ovšem hospodářství jaksi nepřestěhuješ, a do Prahy už kor ne :-D, tak jsem se stěhovala já, opustila původní profesi a teď pracuju s ním. Má to své plusy a mínusy samozřejmě, ale fakticky jsme spolu furt, to se upřít nedá :-D. A když se zamyslím, tak podvědomě jsem hledala chytrýho kluka z venkova, který na tom venkově chce zůstat . |
| white | 24391 |
|
|
5.1.2021 8:38:54
I sdílení hobbymarketů může být hezká společná záliba!
|
| A. Andrs | 157190 |
|
|
5.1.2021 7:23:25
tak to by mela spis hledat zamestnance, nez partnera, ne?
|
| Lei | 37503 |
|
|
5.1.2021 7:16:32
Hobby
, auto oprava. |
| Lei | 37503 |
|
|
5.1.2021 7:16:04
Toar, předpokládám, že by sdíleli stejné hobbymarkety, tj. po práci by byli spolu. A ve dvou práce půl, i nějaký ten čas by byl. Nemít čas na Facebook považuji osobně za plus a ne minus.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.