| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah přes inzerát

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 45574  [Dalších 45464 >>]
Lei 37503
5.1.2021 7:13:46
Pampelo, a co takhle dat si inzerát do některého časopisu nebo webu zaměřeného na chovatele, zemědělce...

Zemědělské noviny, agronavigator, ifauna, agromanual, možná web ASZ (Asociace soukromých zemědělců) jestli má inzertní rubriku...jsou i weby pro koňaře, ale v těch se teda vůbec neorientuju...

Mohl by se tam najít kluk, který z podobných důvodu neměl čas na vztah...a odpovědi si muže přát písemné, poštou...

Teď je pitomá doba, ale možná by stačilo, kdyby se s koněm zúčastnila pár akcí...
A. Andrs 157190
5.1.2021 6:56:32
https://www.youtube.com/watch?v=zDdmArVCex8
A. Andrs 157190
5.1.2021 6:37:55
ta scenka je perfektni, to byly jeste doby, kdy lidi spolu komunikovali, uzasny
A. Andrs 157190
5.1.2021 6:27:24
Pamelo, nic ve zlym. Ale jako kdy ma cas na toho noveho partnera? Prijde z prace, kde nema cas, a kdyz prijde domu, tak taky nema cas se podivat do pocitace a psat si s nekym. Kdy bude mit cas povidat si s nekym? A na tech internetovych seznamkach jsou "tezke" typy, myslim lidi vic uzavreni, kteri to moc ve vztazich neumi. Takze to vyzaduje cas.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.1.2021 23:21:33
"Vzadu má takový 2 boule" ~t~
Pam-pela 97353
4.1.2021 23:16:55
...tak asi tak jsem myslela :)

https://www.youtube.com/watch?v=Yv5lLeBc33w
Pam-pela 97353
4.1.2021 23:13:46
La Pepo, tak ale dobrý, ne, to bude funkční, když to byly pro tebe přitažlivé druhé polovičky, i když minulost, jestli to správně chápu teda ~:-D.
Pam-pela 97353
4.1.2021 23:12:26
Marko, mně přijde, že jsou takové erotické skoro všechny. Chlapi všeho možného věku a statusu hledají hlavně ženy různého věku na kamarádské občasné přesahy, někdy by člověk brečel.
Asi i z toho důvodu spousta i mladých žen i mužů se drží svého ne zcela ideálního partnera, protože je děsí, že by se měli zas seznamovat a začínat tu selekci už zas od začátku.

Tak za svůj život jsem podala pár inzerátů...ani ne teda za sebe :), ale za kamarádky...když se mě to netýkalo, nebrala jsem to osobně a říkala jsem si, že bych si i vybrala...ale nejkrásnější dopisy byly samozřejmě od chlapů z vězení, tenkrát se zamilovala moje kamarádka do vězně (a "mohla" jsem za to já ~8~~k~), inteligentní poměrně hezká docela mladá ženská...a skočila mu na špek, dokonce i ve věznici za ním byla s dárečky a proviantem.
Totéž v jiném čase druhá kamarádka...obě se teda pak vzpamatovaly a dobrý, už je to nějakej čas.

to by bylo na romány...a taky jsem si říkala, že bychom to zkusily jinak, no.

La Pepa 5341
4.1.2021 23:08:09
Edarling se u mě diskvalifikoval, když mi nabídl exmanzela a pak kluka, co jsem s ním byla v 15 letech. Ale tím, že je to placený, je to trochu filtr...
Pam-pela 97353
4.1.2021 23:07:05
Nojo, ale nebyly v tom nějaké ty podvodné, co se zaplatily peníze a nešlo se odtamtud odhlásit? Vím, že to proběhlo v médiích před nějakým časem, byly to nějaké cizí firmy a podávaly pak žaloby na "neplatiče". Ještě to tak, to by ji odradilo už úplně ~f~~k~

Myslela jsem nějakej tip, něco vyzkoušeného spolehlivého a "normálního"
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 45574  [Dalších 45464 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.