| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah přes inzerát

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 45574  [Dalších 45364 >>]
K_at 121378
7.4.2019 15:26:59
Promin, ale ty mluvis o VZTAZICH po par schuzkach?!?! Uvedomujes si to? Prober se, nebo skoncis s nejakym hovadkem.
KVĚT 151576
7.4.2019 14:38:36
On o něm věděl, než jsem šla a ukecával mě, ať ho nechám, nešlo o radu.Sám má o mně zájem, tak jeho rady brát s rezervou.
KVĚT 151576
7.4.2019 14:35:05
No děvčata, tak ten první, když jsem mu napsala pravdu, tak naráz se do mě zamiloval a chtěl mě vzít na dovolenou a udělat si hezký velikonoce, vzít mě na večeři atd.Do toho mi taky zkoušel vyhrožovat,že jsem potvora a ví kde bydlím, počká si na mě, upozorní chlapy na seznamce s mojí fotkou, co jsem zač.Poté zas obrácí a píše, že se zamiloval a nečekal to.Psal mi dokonce nějaké básničky,což mi k němu vůbec nejde.Sama se ted kvůli tomu cítím hrozně, ale takové chování? A až mu tzv. teče do bot?Opravdu nevím, on mě dost přitahoval a ten druhý? , no možná se s ním nakonec nebudu mít tak dobře,ten to umí zase ženskou ukecat,ale ted už je pozdě něco lepit s tím prvním, navíc když už se ukázal v pravém světle. Nakonec možná nebude ani jeden.
K_at 121378
7.4.2019 14:28:51
Pryc od obou - nevyresena ex a dluhy, rovnou vi,co po nem muzes a nwmuzes chtit. Jako ze mozna na sex, ale jinak pryc. Druhej - hleda milenku. Takze ani jeden. Jinak teda - rozhodovat se muzes po x tydnech/mesicich. Ale tady mi blika cervena u obou kousku.
Ruth 147384
7.4.2019 13:26:39
lanovka neklapla, tak vztahy? ~:-D
Termix 105545
7.4.2019 13:04:38
Další psychologicko-sociologický průzkum?

A pokud to je skutečné, pak za mě ani jeden. A nejde vůbec o ten sex.
Půlka psa 24064
7.4.2019 12:58:02
První mluví o ex a druhý se chová nevhodně, takže ani jednoho. Jenže ty budeš taky dáreček, když posuzuješ vztah podle možností rekreace. ~d~
libik 142094
7.4.2019 12:35:59
Rozumím tomu dobře, že ses šla s chlapem ze seznamky poradit, jestli nejsi blbě seznámená?:-)
1kulička 119729
7.4.2019 12:23:39
Nemám se seznamkami zkušenosti, ale co o nich vlastně víš? Řekla bych, že téměř každý chlap se dělá lepší než je skutečnost a zejména na seznamce, navíc je tak snadné lhát a samozřejmě pomlouvat prvního zájemce - to je přece jasný, že ti ho nedoporučí, na takové popovídání jsou kamarádky nebo tady rodina.cz :)
první není nic moc už z toho důvodu, že má dluhy a pomlouvá ex - ikdyby to byla do puntíku pravda, cítí se prostě ukřivděný a není ještě s minulostí vyrovnaný - soudím podle sebe, až teď ztrácím chuť mluvit o bývalém a pořád si myslím, že nejsem s rozchodem vyrovnaná i když jsem ho iniciovala.
Ale já bych rozhodně o chlapa s dluhy nestála - pokud nejde o běžnou hypotéku apod, což je klidně možný.
Když si představím, jak je člověk ze začátku vztahu slepý a některé zásadní povahové kazy se můžou ukázat až po letech (třeba s dětmi nebo nemocí), tak si myslím, že jsi na dobrého chlapa ještě nenarazila.
Nebo pokud se chceš jen pobavit, choď s tím prvním nezávazně, když tě přitahuje - to je důležité a mě se to stalo v životě jen párkrát, jsem asi moc nafrněná. ~7~
Vhození je taky vztah, aspoň budeš mít šanci ho poznat - ale byla bych opatrná. Ono po 3 schůzkách fakt nevíš, co je to za člověka, třeba byl jen nervní a tak plácal o bývalce...
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 45574  [Dalších 45364 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.