| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah přes inzerát

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 45574  [Dalších 45354 >>]
Epepe 89236
7.4.2019 11:50:37
Mně spis tak nějak globálně udivila ta neschopnost říct, co chci a) sobě, b) partnerovi.
Sex je jenom okatý příklad.
Cimbur 64764
7.4.2019 11:49:09
Sex bych viděla jako nejmenší problém. Dokážu si ho představit na prvním i na desátým rande. Problém bude jinde.
Epepe 89236
7.4.2019 11:45:50
Sex chtějí nakonec všichni chlapi?
Tak to snad nakonec i všechny ženy, ne?
Nežiješ v dívčích románkách? Co je špatného na intimitě?

A pokud ty o intimitu nestojíš, tak to proste rekni rovnou, ne? Chlapi nejsou jasnovidci, některá by si stěžovala, kdyby ji líbat nezačal, jiná zas, když začne, jak to ten chudák má vědět?

Snad jsme dospělí lidi, a pokud neřekneme, co chceme a nechceme, tak těžko můžeme být ve vztazích úspěšní.
Marika Letní 140743
7.4.2019 11:43:01
O tom prvním bych ani neuvažovala. Na sex by rozhodně nedošlo. Vybírat partnera podle toho, že má v okolí bydliště přírodu a koupání, to zní dost naivně.

Ten druhý bude třeba ok, ale nejdříve bych ho chtěla poznat víc. Nechápu proč by ses s druhým nedostala do přírody? Přece záleží na vás dvou, jak budete trávit volný čas.

Psát prvnímu, jak se věci mají, když toho druhého vlastně nechceš, to nechápu už vůbec. ~l~

První chtěl (jen chtěl) sex na první schůzce a je špatnej oproti druhému, se kterým AŽ na třetí skutečně proběhl? Vždyť je to minimální rozdíl. Poznat jsi pořádně nemohla ani jednoho.
Adda6a 66955
7.4.2019 11:22:04
Wow, tak tohle je docela hardcore i na rodinu.cz:
- prvni kandidat ma zajem o sex az na tretim rande, coz je "podle tabulek v poradku" i kdyz je chladny, ma jenom negativni reci, mluvi o dluzich, pomlouva ex-ku, a celkove se chova jako buran
- druhy kandidat ma zajem o sex hned na prvnim rande, ovsem to slusnou zenu odradi

Jedine ze by to byl April, to bych pak brala jako celkem vydarenej zert.~o~
Cimbur 64764
7.4.2019 10:59:50
Ani jeden!
Okolík 129526
7.4.2019 10:49:55
U prvního by mě okamžitě odradilo pomlouvani exky a řeči o dluzích. Na další schůzku bych nešla.
Druhému bych o dalších uchazečích nic nevykládala, to moc nechápu.
Pokud by mě v tom autě jen líbal a bylo mi to příjemné, tak bych ho úplně nezavrhovala. Pokud byl moc vtěrka, nebo si vynucoval fyzický kontakt, zval se k tobě domů nebo podobně, počkala bych na dalšího.
Momentálně sleduji v přímém přenosu kolegyni, už je rok se sympaťákem ze seznamky. Byl to asi 5. muž, se kterým se kromě psaní sešla, snad jim to vydrží ....
gloria 14353
7.4.2019 10:40:41
Já bych odpískala oba. O tom prvním bych teda ani nikdy neuvažovala po těch řečech o ex a dluzích. A i když už bych se sešla s tím druhým, nevykládala bych mu o existenci č.1, tím je to takový bez jiskry nebo jak to napsat. Hledala bych někoho dalšího, vztah podle mě má začít nějakým jednoznačným příjemným pocitem. Ten mi tady chybí u obou.
Gladya, bývalá dasa, 63023
7.4.2019 10:31:18
Vypadá to, že na vztah není ideální ani jeden. Na první schůzce si na vše stěžovat, to není zrovna dobrý signál. Chtít hned sex, no řada chlapů si asi řekne, proč to nezkusit. To mi přijne míň závažné. Samozřejmě, když netlačí na ženu moc. Ale když tě moc nepřitahuje a takové chování se Ti nelíbí, asi to není ten pravý.

Ono se říká, když si nemůžeš vybrat mezi dvěma, počkej až se objeví někdo třetí.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 45574  [Dalších 45354 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.