| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah přes inzerát

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 45574  [Dalších 45234 >>]
K_at 121378
13.11.2017 9:30:26
Commer, tak pokud nekoho miluju, musi v tom byt i trochu fyzicna. Ale ja asi holt nejsem ten "chemik", mam vztahy hodne pres hlavu. Nemusi me zmitat vasen. Potom muze byt fyzicno na prvni pohled, ale mimo postel to bude treba o nicem.
magrata1 95172
13.11.2017 9:30:17
Myslím, že nejlépe je to nakombinovat. Nenechat se strhnout jen pudy a nechovat se jako hárající fenka, tj. přestože mě někdo silně přitahuje, brzdit touhy vůlí a nejdřív zjistit, jestli to není třeba psychopat, nějakou dobu klidně randit, ale přemýšlet u toho. A když zjistíš, že je z normální poměrů, normálně žije a živí se, máte společná témata, společné zájmy (aspoň nějaké), cítíš se s ním sebejistá a uvolněná, má stejné náboženské názory (pokud je to pro tebe důležité)..., pak tomu nechat volný průběh.
Rozum sám ani stejné zájmy a postoje, bohatství, inteligence... ten pud nevybudují. A bez toho to nikdy nebude ono. Ale rozhodně si myslím, že po světě běhá dost chlapů, co by se mnou byli kompatibilní pudově, takže pořád mám možnost si mezi nimi rozumově vybrat a třeba počkat, až narazím na "toho pravého"
Drop 147259
13.11.2017 9:29:10
Tante Bante, ale to jsi tak nějak obešla odpověď. A od tebe ji chci fakt slyšet, protože sis hledala muže taky už jako "dospělá". Ale zeptám se trochu jinak než zakladatelka. Myslíš, že najít partnera je věc "osudová", někde napsaná, a že musí člověk hledat toho pravého? Nebo jak pravila moje prababička: "najdi si toho prvního a přetvoř si ho k obrazu svému"? Obě otázky jsou z opačného extrému, ale víš asi jak to myslím.
Tante Bante 147015
13.11.2017 9:03:47
Myslím si, že je to jinak. Nějak asi zhruba tak, že to, že hormonální toky, které řídí sexuální chování, zjevně existují a mají mocnou sílu, neznamená, že láska je "chemie". To je spíš taková berlička, kterou si lidi ulehčují .. dosaď, těch situací je hodně. Jedna z nich je třeba potřeba nějak "legitimizovat" sex. Těžký :-D.
Věc rozhodnutí to samozřejmě není, ale bylo by to tak pohodlné, kdyby byla :-).
SleepWell 151891
13.11.2017 8:54:46
ja myslim ze jo. Znam takove pary, "co na sebe zbyli" a jsou to velmi spokojena a harmonicka manzelstvi. Myslim, ze proste spolu zacali chodit a pak se to zde omilane "neco" objevilo. A mam pocit, ze mnohem silnejsi, protoze nepropadli fazi vystrizliveni, jako v pripade napred zamilovanost - vztah.

Nerikam co je lepsi, to ne :).
SleepWell 151891
13.11.2017 8:52:47
ja bych rekla, ze spat se da s leckym, ale zit s nekym je o necem uplne jinym.

zamilovat se (chemie), vyspat se, hormonalni poblazneni opadne a jsme tam kde jsme byli na zacatku - dva lidi co se ani vlastne neznaj.

zit s nekym - respektovat se, schopnost kompromisu, duvera, vztah

idealni je prejit s faze A do faze B a v te setrvat. Ale na to kazdy nema stesti nebo schopnosti, pripadne oboje.

Ja osobne vidim fazi A jako krasnou, ale naprosto neduveryhodnou.
Jarina75 114991
13.11.2017 8:50:24
Taky si myslím. ANo, můžu se rozumově dát dohromady s někým, koho objektivně uznám pěkným, milým, chytrým, ale k tomu tam musí být to NĚCO navíc, u mě to je takový pocit, že s tím člověkem mám něco společného, že ho "odněkud znám". Aspoň s mým mužem mi to tak zafungovalo a je fakt, že jsem nepotkala za tu dobu co jsme spolu nikoho, kdo by mě oslnil víc.
Drop 147259
13.11.2017 8:26:57
Taky myslim. Zadnym rozumovym rozhodnutim TU chemii nevykouzlis.
Drop 147259
13.11.2017 8:21:39
.
Drop 147259
13.11.2017 8:09:36
Kat ...milovat ...no mozna, als dokazes spät s muzem,je kteremu te to nepritahuje?
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 45574  [Dalších 45234 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.