| TaJ | 81121 |
|
|
4.5.2022 22:52:25
Libiku, já třeba nechápu, proč se to bralo jako ostuda...vždyť na tom není nic špatného, ani divného, naopak, mají šanci se potkat lidi, kteří by se pravděpodobně jinak nikdy nepotkali...takhle jsem to měla já s manželem...bez inzerátu bychom se pravděpodobně nikde nesetkali, když si vezmu náš tehdejší způsob života a to, že jsme se každý pohybovali v úplně jiných místech...a to by byla fakt škoda
A naši se seznámili taky přes inzerát, ale oni to měli obráceně, tenkrát si dal inzerát táta a mamka mu odpověděla![]() |
| libik | 142094 |
|
|
4.5.2022 22:32:54
Jo a vlastně sousedka, hezký vztah, děti školního věku.
Taky se to říká o mé sestře, že jsou (už přes30 let) láska na inzerát, ale ta je ještě z generace, kdy se to bralo jako ostuda. |
| libik | 142094 |
|
|
4.5.2022 22:30:29
Znám člověka v dobrém postavení, co takto našel, už mají pětileté dítě a jsou manželé, v době seznámení jim mohlo být kolem čtyřicítky.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
4.5.2022 21:55:41
Děláš individuální sporty. Zkus bojová umění (ne sport, ale UMĚNÍ :) , tam je rozvedenejch fůra (mi přijde), hodně chlapů a málo žen, a je to trochu jako tanec. Snadno se tam omrkne tělesná energie, na tematických seminářích se jde na společný oběd... Někdy se dá jít po cvičení do hospody...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.5.2022 21:14:45
La Pepo, my jsme se s manželem taky seznámili přes seznamku...ale my teda ještě přes klasickou papírovou Annonci, letos to bude 24 let
, já dala inzerát, on odpověděl, pak jsme si zavolali a sešli se...sympatie byly hned napoprvé vzájemné...rok jsme spolu chodili, pak jsme spolu začali bydlet a po dalších 3 letech jsme se vzali![]() |
| La Pepa | 5341 |
|
|
4.5.2022 21:02:00
mám se seznamkama nepřeberné zkušenosti.
Ex manžel, otec mých dětí, byl taky přes internet. A po rozvodu ve 40 jsme měla pár delších vztahů s celkem normálními lidmi, taky přes seznamku. Myslím, že je to stejné, jako všude jinde - někdo trochu lže, někdo víc, někdo je prostě magor, někdo hledá něco jiného, než ty... Je potřeba být obezřetna. Ber to jako trenažér, možná tě rozptýlí i nějaké dopisování, do ničeho se nežeň a uvidíš... Navázání vztahu podporuje, když máš nějaké koníčky, když nehledáš jen někoho, s kým jít na kafe a do postele. Vlastně by mě většina těch chlapů bavila i jako kamarádi, bez vztahové nadstavby. Teď teda mám chlapa, prvního, se kterým jsem se dala dohromady jinak, než přes net, po asi 30 letech. |
| Despi | 158359 |
|
|
4.5.2022 20:43:32
Ber to jako zábavu. Poznávání lidí. Občas se zaměř na gesta. Na mimiku.. Asi to i potrebuješ. Osud ti to pripravil aby ses vrátila zpět do společnosti treba. 😉
Za sebe.. musí mi vonět. Nesmí kouřit. To pak vše zabije. Takové rovnou odmítám. Ani na rande nejdu. Proveruji zda úplně nelžou. Tj. Kouknu na profil a když nakonec mluví treba o jiné práci zpozornim. |
| vločka jiskřivá | 150192 |
|
4.5.2022 20:35:15
Děkuji všem. Je mi jasné, že to je běh na dlouhou trať a budu muset proházet hodně hnoje. Jenom bych chtěla vědět, že to není úplně zbytečná ztráta času.
|
| Despi | 158359 |
|
|
4.5.2022 20:25:45
Vločko,
Myslim, že máš pravdu. Spousta chlapů i žen využívá seznamky k nezavaznemu sexu. A kumuluje se tam diky částečné anonymitě i spousta úchylů a podvodníků. Ženy nadávají na uchyly. Dost mužů třeba nadava zas na to že je tam mrak zen s exekucemi které chtějí zivit. moje zkusenosti: 1 Chlap co je po 45. bez dětí bývá často divný 2 Chlap co se nehrne do schuzek bývá zadaný 3 Chlap co bydlí s rodiči bývá divný i když tvrdí že má oddělené bydlení 😀 stejně o nej máma pečuje 4 Chlap co napíše do seznamky u kolonky stav: "je to slozite" je zadaný 5 Chlapi co si chtějí jen psát a tvrdí že vztah nechtějí mi přijde ze sondují terén na něco divného. A často mi prestanou sami psát Páč asi nevyhovuji. ![]() Nejlepší zkusit chvilku psát a pak na schůzku. Osobně se ten člověk hůře přetvaruje. A taky co si pořád psát ze? Být obezřetná. Neříkat své bydliště a pracoviště na první schuzce. Schazet se na veřejném místě. Už jsem se taky poněkud bála. Kvuli detem hlavně tedy když věděl blb kde bydlím. Je dobré si ještě před první schuzkou sdelit že nechceš krátkodobý vztah. Spousta chlapů sama odpadne. Nechtějí platit drink někde kde je to beznadějné. Filtrovat odkud je. Nechci chlapa z Ostravy když jsem z Aše. Počítat s tím že každý se nám prostě libit nebude a tady je to v koncentrované podobě. Že ani dříve se nam každý nelibil jen těch lidí bylo více volnych a více se člověk družil. Doporučila bych začít třeba nějaké studium. Ve školském prostředí je větší otoč lidí. A taky eliminujes ty největší zoufalce typu nechodím do práce a potřebuji zivit. 😀 |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
4.5.2022 20:05:09
Ano, je. Moje kolegyně a zároveň kamarádka má po rozvodu už x let šťastný vztah na inzerát. Ona dvě děti, on tři děti
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.