| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah přes inzerát

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 45574  [Dalších 45504 >>]
Klaki 82236
4.5.2022 18:25:45
Rychlý rande jsem zkusila jednou, bylo to horší než zoufalci ze seznamky.
Ruth 147384
4.5.2022 17:18:14
Vločko,
představ si velkou louku. Spousta plevele, i jedovatej se najde, sem tam hezký kvítko, občas užitečná bylinka. I čtyřlístek se vzácně objeví.
S rizikem špatného kontaktu počítej. Někdo řekne, že se tam vyskytují různí lidé, tak jak v reálu, v hospodě, na koupališti, na výletech atd. Ne. Jsou tam i horší, bláznivější lidé.
Raději si pište delší dobu a trochu se poznávejte.
Pokud se se schůzkou ošívá, váhá, vymlouvá - okamžitě pryč.
apo-lena 159305
4.5.2022 17:11:24
Možné to je, ale je to fuška. Kolegyně se tak seznamovala. Potkala spoustu podivínů. Pár zajímavých chlapů taky. Už spolu neděláme, odstěhovala se, tak nevím, jak to dopadlo. S posledním byla něco přes rok, než jsme se přestaly vídat.
Fern 155759
4.5.2022 17:04:38
Co takhle zkusit "rande na rychlo" ~5~
Markéta 121171
4.5.2022 16:38:57
Mám dvě kamarádky, které se takhle seznámily trochu před čtyřicítkou, obě tenkrát s dětmi. Obě musely přežít hodně fotek pinďourů a schůzek s divnými chlapy, než káply na toho pravého. Ale nakonec to vyšlo, obě mají spokojený vztah, jedna si ještě s chlapíkem ze seznamky pořídila dítě. Oba ti chlapi už byli předtím ženatí a mají děti.

vlad. 38059
4.5.2022 15:53:46
Vločko, určitě to není jednoduché. Jestli tě to potěší, mám dvě kamarádky, kterým to na seznamce vyšlo. Ta první už je s přítelem cca 5 let, žijí spolu, druhá se i vdala. Přeji štěstí při seznámení ~;((
Monika 123907
4.5.2022 15:04:52
Kamarádce (s jednou pubertální dcerou) se zadařilo po dost letech podobné snahy - má už asi rok přítele, který má děti už dospělé (a dokonce vnouče) a vídají se cca 2-3 týdně, s čímž je ona spokojená, nechce údajně už s nikým společně žít (což si možná časem rozmyslí, ale momentálně s ohledem na dceru to chápu, bylo by to asi komplikované pro všechny). Ale naprosto věřím, že je to "makačka" snažit se touto cestou někoho k sobě najít i to, že je těžké seznámit se jinak. Možná by stálo za to (když děti už s tebou nikam nechtějí tj. máš čas pro sebe) zkusit najít nějakou novou vhodnou zájmovou činnost, skupinu lidí atd. ne primárně za účelem seznámení, ale kvůli něčemu, co by tě fakt mohlo bavit - z toho pak může ledacos vyplynout ...
vločka jiskřivá 150192
4.5.2022 14:44:07
Myslíte si, že je možné najít partnera na seznamce? Ne mladý člověk bez dětí, ale někdo ve středním věku kde už ty děti jsou.
Mám pocit, že je to tragédie a zoufalství. Že jsou tam jen 30 co si chtějí užít nezávazný sex a ženáči, co si vlastně taky chtějí jen užít. S každou další schůzkou jsem víc a víc znechucená. Pokud se k té schůzce vůbec dopracujeme. Někdy je to vážně lopota. Buď nemá čas, nebo má děti, nebo se mu udělalo špatně, má jednání/školení.
Nemám možnost seznámit se jinak. Manžel byl nespolečenský a extrémně žárlivý. S nikým jsme se nestýkali. Mám 3 kamarádky, které jsem si udržela i přes jeho odpor. Ty mají své partnery. V práci ženský kolektiv. Sousedy neznám. Děti mám starší, nikam se mnou už nechodí. Sporty dělám individuální. Zvykla jsem si všude jezdit sama. Ale chtěla bych to změnit ~c~ Pořád věřím, že to jednou vyjde. Jenom je to čím dál těžší.
Ráchel, 3 děti 76748
5.1.2021 22:37:48
koukala jsem na tu dohazovačku
jinak tvojí známé by určitě prospěla dobrá terapie, aby především dala dohromady svoje vlastní sebevědomí - to se pak partner hledá rozhodně lépe a je do toho taky větší chuť
Pam-pela 97353
5.1.2021 22:35:01
Myslíš, Ráchel, ten First Class? Já nevím, jen jsem si vzpomněla, že jsem slyšela v jednom povídání, že je to "na míru". Zkušenost ale nemám.

Víš, ono je to takový...my to máme podobný asi obě - spousta různých fakt pitomých prožitků, ztráta jistot, péče o druhé, manipulátor v rodině a s tím spojené pocity viny a sbehodnoty, hodně nás ovlivnil co se "ženských věcí" týká. Ten manipulátor i jednu zcela zničil.

Ono - já tyhle věci vnímám u cizích...prolínávají se ta témata rodem jako červená nitka...někdy to chce přetrhnout, nechat za sebou...často to chce podporu zvenčí.

Uvidíme.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 45574  [Dalších 45504 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.