Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tenna /2 | 99089 |
|
|
1.6.2011 9:58:37
Dcera usínala s dudlíkem asi do 3,5 let. Odvykat jsme zkoušeli, ale nijak násilně, bylo to pro ni asi důležité, tak jsem jí dopřávala čas. Nakonec to tak nějak plynule vyšumělo. První horní zoubky měla mírně do obloučku, bylo to znát, ale zubařka nás ujistila, že na trvalý chrup to nemá žádný vliv a že druhé zuby narostou rovné. A skutečně rovné narostly.
|
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
1.6.2011 9:57:36
Všechny tři děti 2,5 roku, poslední půl rok jen na spaní, zuby mají pěkný. Lepší než palec v puse ještě v první třídě
|
| Rotem | 40041 |
|
|
1.6.2011 9:57:22
Emmy zahodila v roce dudlik v parku a ja ho nenasla,koupila jiny,nechtela ho,prvni noc spatne usinala,pak uz to bylo dobre,takz ev roce a chci udelat to samy i Daneckovi
|
| MiliP | 110964 |
|
|
1.6.2011 9:57:02
Dcera měla dudlík do 26ti měsíců. Už mi to připadalo dlouho, navíc ho kolem druhého roku začala dudat i přes den. Takže jsem je vzala a do všech udělala dírku. Dudlík fyzicky měla, ale nedudlal. Během týdne ho přestala potřebovat. Nevrlá nebyla, usíná dodnes i odpoledne. Prostě ho fyzicky měla, a to jí stačilo. Čekala jsem problémy, kňourání, špatné usínání - nic z toho se nekonalo.
|
| Ori_on | 110091 |
|
1.6.2011 9:54:36
Do roka ho dcera neměla, pak jsem přestala kojit a začala ho chtít, potvůrka
)). Postupně jsme jí ho brali, v jesličkách si ho nosila chvíli na spaní, ale teď už je bez . |
| Balbína | 99798 |
|
|
1.6.2011 9:54:14
dcera měla asi do dvou a čtvrt roku. Mluvili jsme o tom, že ho vyhodí kačenkám do rybníka, nakonec se rozhodla, že ho vyhodí do popelnice. Nějak jsem jí nenutila. Okolo druhého roku ho chtěla i přes den. V tom jsem byla (a být tebou bych byla) nekompromisní. Schovala jsem ho a dala jen na spaní. Neboj, nevydrží kňourat celé dny. Po jednom či dvou pochopí, že si stojíš za svým. Je opravdu zbytečné, aby ho mělo dítě přes den. Není to miminko, které se potřebuje uklidnit.
|
| zahir | 45220 |
|
|
1.6.2011 9:52:09
Oba děti byly závisláci, syn dudlal cca do 2,5 pak jednou dudlíka sám zahodil, moje mamka ho sebrala a schovala a bylo to.večer trochu plakal,ráno vstal a křičel zvládnul jsem to a byl na sebe pyšný,že umí spát bez dudlíku.dcera musela přestat před 3 rokem, dle zubařky se jí začínalo bortit horní patro.a to měla anatomický dudlík,syn ne.Tak jsem jí to vysvětlila,dudlík zahodila do popelníce sama a bylo to.Všeobecně zubaři dudlíky rádi nevidí,dcera je naštěstí v pořádku,první zoubky má pěkný.
|
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
1.6.2011 9:50:13
se svým dítětem nevím jak to bude, dudlík jeho velká vášeň není, ale v noci si podudá rád, obzvlášť když mu chci nenápadně vzít prso, musím hned dát ,,substituci,,
jinak v rodině se dudlík dával dítěti do jednoho roku běžně, od jednoho roku když si dítě hrálo, brával se mu nenápadně, např. pusinku plyšáčkovi atd.... tak si zvykli na dudlík jen ve chvílích jako je únava, spánek, mrzoutění atd. odebral se jim většinou pozvolna. dudlíky se nedokupovaly, zůstával jeden až dva střežené a čertům se nedával, nemáme to moc rádi, je to strašení dětí, ale naopak chodíme za telátkama do teletníku. těm když nabídnete prsty, tak hned cumlaj jak o život a tak se nosil dudlík telátkům, protože to jsou kraví miminka a ty dudat potřebujou víc, než velkej kluk/holčička. fungovalo to vždycky skvěle, když se náhodou našel nějaký zasunutý dudák, byla zase procházka za telátkama. všechny takhle odvyklé děti se tím rády chlubily |
| Archciba | 61187 |
|
|
1.6.2011 9:50:02
Dcera cca do 18m (nosila i přes den) - spadnul jí do záchoda. První večer špatně usínala, ale druhý den o dudlíku už nevěděla.
Syn asi do 11 m - přestal se o něj zajímat, tak jsem ho zabavila a už nedala, i když někdy by byl asi s ním klidnější. |
| hankuba/Kubík06/Eliška09 | 90305 |
|
|
1.6.2011 9:49:57
Dceři je 22m a dudlík doufám,dá miminku,které se brzy narodí mé sestřenici.Pokud by se ho vzdát nechtěla tak jí ho zkrátka ještě nechám,ale je pravda,že ho máme jen na spaní
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.