| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 2965  [Dalších 1925 >>]
Hilly. 103234
11.5.2011 23:49:12
Skramuško, teď to čtu pořádně..ty píšeš, že si ho dcerka našla a začala dudat až po odstavení od prsa..No a jsme doma~d~
Hilly. 103234
11.5.2011 23:45:30
Skramuško, psala jsem, že to tak často je, ne že to tak je vždycky. Dudlíka bych klidně přirovnala ke kousání nehtů, pokud je to dlouho.
anela
  • 
11.5.2011 23:45:13
Náš kluk tahal povlak od polštáře a dulíka do tří let a kousek,bral si to jak začal bejt ospalej třeba k Večerníčku,předkusem mě taky jedna doktorka strašila,nemá ani předkus ani nic podobného,zuby má jako nikdo z rodiny.
Kač. ♀ + ♂ 11157
11.5.2011 23:42:14
Niko,
můžu trošku zouzat nějaké info? Ten povlak má nějakou spojitost s tím cumláním. U nás je to spojení s medvědem. Alespoň si myslím. Bez mědvěda necumlá. Palec si cucá od narození osobně si myslím že si ho cucala i v břiše :-)
Ona si ho cucá než usne a když je unavená.

S tím palečkem jste na tu kinezi jeli a nebo to byl "vedlejší" produkt.

Díky budu vděčná za každé info, protože stále hledám jak jí toho zbavit.

dík Kač.
Pole levandulové 23006
11.5.2011 23:41:58
Hilly, nejak mi ta tvoje teorie nesedi - syn byl nekojeny, nespal s nama v posteli a do prace jsem sla v jeho osmi tydnech a dudlik nemel vubec. Mazleny, tuleny a milovany samozrejme byl i je.
Dcera, naopak kojena do temer dvou let, nosena stale v satku, spici s nama v posteli doted a neustale mazlena si po odstaveni od prsa nasla dudlik, ktery do te doby mela jen obcas a ted, ve dvou a neco si ho nenecha vzit. Davam ji ho na usnuti, po usnuti seberu, ale ona je potvora, jen se vzbudi, hleda "pupu" a neda pokoj, dokud nenajde. Problemy doma nemame zadne, naopak ma temer neustalou pritomnost obou rodicu, protoze manzel pracuje doma. Tak nevim. Zuby ma sice zdrave, ale prijde mi, ze ty, ktere mela dlouho jako jedine, tj jednicky nahore i dole jsou oproti dalsim zubum mirne predsazene. K zubarce jdem pristi tyden, tak uvidime.
Hilly. 103234
11.5.2011 23:35:52
Tak ono je to i logické. Kojené děti jsou u prsa častěji jak u lahve a přes den si "pocicávají" jak si zachtějí. Ćasto se tím i uklidńují a dudel jim zase tak zajímavej nepřijde.
Hilly. 103234
11.5.2011 23:33:50
Však říkám, že to není tak úplně jednoznačné. Prostě mi přijde, že takové ty děti se studeným odchovem(od narození ve svém pokoji, na lahvi atd.) jedou v tom dudlu skoro vždycky.Kojené mazlené děti prostě méně. Kdyby v tom bylo nějaké pravidlo, tak by si toho už dávno někdo všim.:-)
Hilly. 103234
11.5.2011 23:30:23
Len a doma všechno OK? Žádné hádky, napětí, existenční problémy?
myšulka 27970
11.5.2011 23:10:56
No Hily, ono to tak není vždy. Dceru jsem kojila do 2 let, nosila v šátku, mazlila, dudlík měla do 3. Synovi je 19m, stále kojený - i v noci-, spí se mnou v posteli, šátkovaný denně, mazel a maman veliký. Bez dudlíku a dečky nedá ani ránu. Přez den se snažím dudlík odebírat a schovávat, ale jakmile je unavený nebo se objeví problém, jde si pro něj /ví, kde jsou uložené~b~/.
Len 108740
11.5.2011 23:08:07
Hilly, syn byl permanentne u me na kline, vecne pusinkovany, mazleny, spal se mnou do ctyr let a dudlu mel do tri a pul. Jsem priznivec dudliku, zejmena, kdyz vidim 33ti leteho manzela s palcem v puse...
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 2965  [Dalších 1925 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.