Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
8.10.2010 9:48:21
Oba synové nebyli schopní si dudlík najít ani v roce a půl :) U obou se to vyřešilo, když jsme jim před druhým rokem dudlíky sebrali (u obou proběhlo zcela v klidu). Řešila jsem to několika dudlíky u sebe a na poličce nad postýlkama.
Byl to děs :) ![]() |
| Ovečka |
| • |
8.10.2010 9:45:12
Dcerka 13 měsíců si sama dokáže dudlíky najít a strčit zpět:o), má v posteli vždy aspon dva svítící, takže nemá problém je najít.
|
| Meta | 12497 |
|
|
8.10.2010 9:42:45
Máme na dudlíku taky řetízek a osmiměsíční dcera si najde dudlík i v polospánku a takhle si ho šteluje snad od tří měsíců. Akorát mně ten řetízek pije krev, věčně ho má pod krkem a připínací část zase pod hlavičkou
. |
| Danielka258 + Danielek 07/10 | 91303 |
|
|
8.10.2010 9:34:58
tak to neporadím...mám 2,5měs..syna a dudlik přes den ma i v kočarku ale někdy neni třeba vubec...a v noci usina bez něj...nebo ho vyplivne a spi...a kojim ale cumel nedavame...v noci...
asi nejlepší je mit cumliku vice...at to maš po ruce...nebo na tom řetizku....a on se to odnaučí...přece nejsme s dudlikem do těd i my ne? tak trpělivost přeji to se zpraví ![]() ![]() |
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
8.10.2010 9:33:29
Syn si kolem roku našel dudlík sám, ale já jsem měla pro jistotu jako zálohu další 3 dudlíky u sebe
![]() |
| Hostaš+ Karča05+Mára a Renča08 | 12368 |
|
|
8.10.2010 9:32:56
Ahoj,
u nás to stále u holky trvá, že se občas probudí a když sama nenajde, tak si stoupne a volá. S věkem je čím dál tím šikovnější, takže většina nocí je bez probuzení mě ![]() Jelikož spí už dlouho se starší v pokojíčku, tak jsem to hledání dudlíku obelstila tak, že mám v záloze další dudlíky = celkem 4 a postupně jsem ji dávala ty z poličky, tak jsem se u toho skoro ani neprobudila...jen bohužel u nás už skoro nastal čas, zbavit se dudlíku, ale zdá se mi to naprosto nemožné ![]() |
| Hudba Ainur | 3111 |
|
|
8.10.2010 9:31:44
Neboj, časem si ho najde sám. Já to řešila dudlíkem pod svým polštářem nebo když jsem šla spát, tak jsem pohledala v postýlce dudlíky a nacpala je všechny do jednoho rohu postýlky (byl tam mantinel). Starším dětem jsem dudlík na spaní sebrala kolem 2 let, nejmladší se ho zbavil sám kolem 18 měsíců, už ho pak nechtěl.
|
| Inka |
| • |
8.10.2010 9:29:40
Dudlík jsme připínali na řetízek, tak si ho uměl zastrčit sám dřív než v roce.
|
| Gajka + 2 | 13976 |
|
|
8.10.2010 9:26:43
Máme toho času ročního syna. Má dudlík jen na spaní resp. na usínání, když již spí dudlík často vypadne. V noci cestuje po postýlce, má rád, když se může zachumlat a měkké okolo, protože se v noci často posadí a praští o postýlku tj. má v postýlce i kojící polštář, aby měl "ochranu". Několikrát za noc se vzbudí a začne jako kňourat, těžko popsat zvuky :) ale není schopen většinou sám usnout, potřebuje dudlík...čili chvilku hledám v zákoutích postýlky a pak mu dám do pusy a je klid. Nemám žádné zkušenosti, jak dlouho toto bude trvat, starší syn měl dlouho (do 5 let) palec (proto jsme nyní najeli na dudlík, protože myslím, že lepší dudlík než palec), takže ten si palec zastrčil sám a bylo....no ale nyní to neustálé vstávání je dost vysilující, říkala jsem si, že když už v noci nekojím, že se vyspím a
. V okruhu známých spaly děti s dudlíkem celou noc nebo se vzbudí tak 1x. Přes den mi to nevadí, když usne "s" a dudlík vypadne, tak se vzbudí třeba za 1,5 - 2 hodiny, což je na denní spaní fajn, ale v noci, když se budí v pravidelných cyklech spánku, je to dost často (co 2-3 hodiny). Jsou pak starší děti schopné si ho sami třeba vzít z určitého místa (když bychom jim měli více) a "zastrčit"? Nebo to tak nějak přejde, že se ten spánek prohloubí? Co já bych dala za to prospat celou noc ![]() |
| chuana.m | 97088 |
|
|
19.8.2010 15:48:45
Dobrý den
Mněla bych na Vás prosbu mám holčičku a ma 26měsicu a bez dudliku neuděla ani krok,budu ráda když mi pomůžete jak ji od toho dudliku odnaučit děkuji. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.