| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 2965  [Dalších 1485 >>]
Půlka psa 24064
4.3.2010 9:12:31
Diskuzi jsem nečetla, takže nevím, jestli tu nepsal někdo to samé. Dcera měla dudlíka jen na spaní. Osvědčilo se nám, aby si dudlíky sama zlikvidovala. Jeli jsme k řece a naházela je tam. (Kačenky je dají kachňátkům do zobáčku).

Večer dudlík ani nechtěla, protože je mají kachničky a doma žádný nebyl. Bylo jí ani ne dva a od té doby je bez dudlu. Kdybych jí ho sebrala, tak by si to nenechala líbit, ale že si je zničila sama, tak byla úplně v pohodě. Jen si pak pár nocí při probuzení vykládala: "Mimi kačenka má dudinek". A hned zase brz breku usnula.

Sice jsme se chovali značně neekologicky, ale moc se nám to vyplatilo.
Barča, M 07 a E 10 63134
4.3.2010 8:43:25
Můj malej měl tak vyvynutý sací reflex a syndrom neklidu, že jediné kdy se zklidnil bylo u prsa, což byl problém s jeho kolikama. Na doporučení jsem utíkala koupit dudlíka a cca do půl roku ho užíval hodně pak do roka jen na spaní a od roka, kdy lehnul s ošklivou virozou je na něm závislý. Stále na něm pozoruji že se zklidní, pokud je ve stresu. A jak už tady psalo spousta holek, tak stokrát lepší dudan než palec. Můj známé syn je ve druhé třídě a dudla ho pořád, snaží se potajmu, ale občas se neudrží. Má porušená nehtová lůžka a do toho má palec obsypaný exemem.
Bochi,Davča+Verunka 63832
4.3.2010 8:40:59
Jo ona ho měla jen na spaní a když byla unavená chvíli před.~;)
Bochi,Davča+Verunka 63832
4.3.2010 8:40:42
Kluk ho měl asi tak měsíc od narození,než jsem zjistila,že ho vůbec nepotřebuje~t~~t~~t~

a holka do 22 měs.Odevzdala ho mikulášovi~:-D a celkem v pohodě to vzala,říkali jsme jí,že ho mikuláš dá jinému miminku.No a měsíc před tímjsem jí přestala kojit,takže toho chuděra měla najednou dost,ale zvládla to.~;((~;)~R^
Gora 31983
4.3.2010 8:23:18
Starší měl dudlík do dvou let - pak mu zubařka řekla, že bude mít špatné zoubky, tak ho odhodil, a už si ho nikdy nevzal.
Mladší občas dudlík podumlá, ale bohužel miluje svůj palec. Co bych za to dala, kdyby měl raději dudlík.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
4.3.2010 8:22:08
naštěstí už je to minulost, ale to dobře znám ~6~ u nás se musel najít před spaním ne nějakej, ale ten s Krtečkem a běda jak nebyl ~t~~t~

Syn po dlouhém nacvičování a ukecávání, že je velkej kluk, vyměnil dudliky s Ježíškem za dárky letošní vánoce, to už mu byly 3 roky a 3 měsíce ~e~ posbíral je do pytlíčku, dal je před večeří pod stromeček a Ježíšek si je odnesl a nechal za ně dárky pod stromečkem. Už je pak nesháněl, ale pozorovali jsme na něm neklid a časté buzení v noci, kdy se nám stěhoval do postele kolem 4.ráno. Už to přešlo, je v pohodě, jen "muchlací" plínka do ruky nám na noc zůstala. Netrápí mě to :-) určo je plínka na údržbu snadnější než "oslintanej" plyšák.

Dcera odevzdala dudliky panu zubařovi ve 31 měsících výměnou za nějaký magnetky v ordinaci. Byla jsem s ním domluvená, že jí vysvětlí, jak by se jí zoubky zkřivily a že si od ní dudlíky vezme pro nějaký mimina. Pár týdnů před návštěvou zubaře jsem jí na to ale připravovala a dudany už si tam taky nesla v pytlíku. Ptala se na něj pouze ten den při spaní po obědě, připomněla jsem jí, že jsme je nechaly u pana zubaře a večer už proběhl jakoby dudlík nikdy v životě neměla.
Paradox 15600
4.3.2010 8:20:14
Obě moje holky byly bez dudlíku (a co bych za to leckdy dala!), protože místo dudlíku měly moje prso.~d~ A že jich máme doma dost!

Ale rekormanem v naší rodině byl švagr, který si nosil dudlík v aktovce ještě v první třídě, o přestávce strčil hlavu pod lavici a několikrát si "potáhl"~t~
Je to už pěkných pár let, dnes je z něho správný chlap a úspěšný podnikatel.~;)
berusa 77519
4.3.2010 8:12:25
starsi dcera presne do dvou let, mela ho jen na spani (kdyz usnula, tak ho vyplivla) nebo kdyz rostly zuby...ale jak jsme ji ho vzali, prestala pres den spat~l~

mladsi ma dudu taky jen na usnuti...ale te ho necham na spani klidne az do tri let, hlavne at pres den spi ~t~

nelibi se mi vetsi deti (vic jak rok, rok a pul), co maji dudu v puse i pres den, ale urcite je to lepsi nez palec v puse....
K + M + J 96325
4.3.2010 7:48:56
Ten starší se ho zbavil v deseti měsících sám... Prostě jsem mu ho jednou chtěla dát, když plakal, on se zašklebil, vyplivnul ho a od té doby už ho nechtěl. Ale měl ho stejně jen na spaní, když usnul, tak ho vyplivnul... Ten mladší ho taky normálně nechce, pouze než usne, takže myslím, že to bude stejné jako u toho staršího...
Čekatel na smazání 19487
4.3.2010 7:36:37
Do doby než nám připadlo divný že tak velký dítě má dudlík, cca v 1,5 roce. V noci jsme mu ho vytahli z pusy, ostatní po bytě schovali a bylo to.
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 2965  [Dalších 1485 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.