| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 2965  [Dalších 1475 >>]
Archciba 61187
4.3.2010 6:51:26
Asi v 18-ti měsících spadl dcerce do záchoda a pak už nebyl...
První den večer řev a pak už si ani nevzpoměla.
Mickey16 40737
4.3.2010 1:50:48
Vídám u nás i 4-5tileté děti na ulici s dudlíkem... co mě dostalo byl cca 4letý lyžař na sjezdovce s helmou na hlavě a dudlíkem v puse~t~
Andrýsek1 + 2 77198
4.3.2010 0:04:59
Tak malá dudák chňapla do pusiny už třetí den v porodnici a od té doby ho miluje, no ale raději má v puse ruce a to já radši jí j zacpávám dudákem, což teda milostivě bere, takže asi bude závislá. No ale já má koupené ortodontické aventy a jeden NUK, tak mě to tak netrápí. Teprve jí budou 4 měsíce, ale že je miluje nadmíru, atk to je fakt. Můj bratr měl dudáka-hapalouna - do skoro tří let ~y~
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
3.3.2010 23:44:46
Starší ho měl ani nevím do kdy - do dvou let? nebo dva a půl opravdu nevím. Ale mladší neměl nikdy - nechtěl a ani neplakal. A ani neměl místo dudlíka prso, jak někteří říkávají, kojil se tak nějak normálně, v noci ne.
lucijána 66898
3.3.2010 23:11:47
Z mých 4 dětí měl dudáka jen jeden do dvou let a pěti měsíců , jednou jsme šli ke kačenám samo že s dudanem v puse a kačenky měli mladý navrhla jsem synovi jestli je nechce hodit kačenkám že jsou malý .... ,pro šlo to Tomáš věděl že dudlika sám hodil kačenkám a večer se to obešlo bez řevu.
Zato ten čtvrtý dudlika v puse neměl nikdy flašku taky ne ,ale zas se drží hrnečku od Aventu :-)
zerat 18305
3.3.2010 22:52:24
Obě dcery o dudu přišly v 18. měsících. První si všechny dudlíky přes den poztrácela a já je pak všechny pouklízela a důkladně uschovala... k její a mojí smůle jsem si večer nemohla vzpomenout kam ~k~ Hodiny jsme s manžou smejčili byt ale neúspěšně. Zvládla první noc, tak druhý den už jsme nehledali... Šlo to úplně parádně lehce.
Druhá dcera si dudlíčky taky ztratila, ale s tím rozdílem, že já je večer odmítla hledat. Usnula s tím, že dudu není. Ještě několik týdnů se po dudu ptala, ale dudlíky nejsou a nebyly (ještě jsou u mě ve skříni). Řekla bych, že u obou dcer jsme se zbavili dudlíku v ideální dobu a šlo to opravdu lehce! Jinak z mš znám paní s holčičkou, která už bude mít pět let, a ta dudlíček ráno nechává v autě a jak jde z mš, tak si ho v autě zase bere... Je mi po tom prd a neřeším to, ale vypadá to už přinejmenším divně ~d~
ivka8010 91300
3.3.2010 22:46:01
My do dvou let. Doma bez dudáka ani ránu, to bylo první co hledal po příchodu z prochazky, venku bez asi od 15měs.
Dudáky jsem schovala na dovolený, když si večer vzpomněl, tak jsem je zapomněla doma u krokodýla(plyšák v postýlce), aby mu nebylo bez nás smutno. Párkrát natáhl, ale žádný velký řev, jak jsem očekávala. Je pravda, že asi půl roku usínal déle než s dudu a i se v noci budil, ale to přešlo a už zase spí celou noc.

V krámě si jich nevšimne, ale přesně ví, kde mají bonbonky a lízátka~t~
Markéta
  • 
3.3.2010 22:31:42
ANo, nevzala jsem ho schválně, kdyby bylo nejhůř, tak bychom ho asi koupili. Ale on tam byl za celý den unavený, takže i bez dudana usínal rychle a dobře. Ale zatím se s ním neodvažuju projít kolem DM drogerie, samozřejmě ví, kde se kupuje jeho milovaný dudlík. Nedávno jsem někde pročítala obdobnou diskusi, a tam nějaká paní psala, že všechny 3 její děti, dnes vysokoškoláci, usínali s dudlíkem ještě v sedmi letech :-) Tak to mne celkem uklidnilo :-)
A moje teda taky měla dudlík strašně dlouho, a to i přes den. Nikdo neví do kolika let, ale měla šaty s kapsou na břiše, v ní dvě koťata a dudlíky. Ty střídala podle momentální nálady, s těmi nepotřebnými si hrála koťata. Následky to nezanechalo.
petuli1108 56216
3.3.2010 22:30:47
mI ~f~ uuuf
petuli1108 56216
3.3.2010 22:29:11
Tragiko, já v dudlíku nic zbytečného nevidím (jasně, teď mám hlavu z toho, jak ho odnaučit), ale poté, co my starší syn svůj celý první rok celé dny i noci dudal prsa-skutečně stále a to hlavně v noci, to nonstop (protože jsem mu nechtěla dávat dudlík a později už ho nechtěl), jsem ho pro toho mladšího měla s sebou už v porodnici a jak jsme si oba v pohodě chrupkali. :-D
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 2965  [Dalších 1475 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.