| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2965  [Dalších 1455 >>]
bibianna 88803
3.3.2010 21:55:20
První syn měl dudlík do roka a půl....pak šel na mikulášskou besídku, vyměnil ho s čertama za balíček sladkostí a bylo po dudlíku....~R^
babiki 4116
3.3.2010 21:52:39
tak ja te uklidnim, dcera ma 3roky a 3 mesice, dudle miluje, ale ma je od 8.mesicu jen na spani...kdyz jsem pred rokem posledni rozbity vitezoslavne pred ni vyhodila, dovedla me v obchode ke stojanku plneho dudliku ~t~
zatim to teda neresim, taky ma na noc plinky, coz taky neresim, ale chudaci ma rodina v CR, segra je ucitelka ve skolce a nemuze z toho spat ~t~
Katla 31249
3.3.2010 21:51:49
diskusní příspěvky typu "Neporadím, bo o tom vím velké prd ...." ...Kdo to tu nedávno tak trefně vystihl?
Hilly. 103234
3.3.2010 21:50:47
Tak malá dudlík neměla vůbec, plivala ho a nechtěla ho.
Moje zkušenost s dudanem je pouze taková, že máma zbavila sestru dudlíku tak, že ho před náma vzala a hodila z okna. No nevím jestli je to ideální řešení, ale třeba tě to k něčemu inspiruje.:-)
Daniela+dvě slečny(6/02,5/08) 83578
3.3.2010 21:48:57
Neporadim, ani jedna z nasich berusek dudlik nemela...ale ony nemely zvysenou potrebu sat nebo dudlat, necucaly si palec, takze jsme ho nikdy nepotrebovaly.
Inka
  • 
3.3.2010 21:47:15
Taky mi přišlo, že to rodiče neřešili. Ale bylo kouzelný, když si způsobně sedla ke stolu položila dudlík vedle talíře, vzorně se najedla a zase nasadila dudlík :)
Můj syn měl takovej ten celogumovej, kterej e vydudlal do obrovských rozměrů, když se rozpadl, řval, protože nový stejné značky byl o půlku menší. Myslela jsem, že mu ho snad budu muset předdudlat.
sojka+07+09 75323
3.3.2010 21:40:57
Tragiko nejde o ucpávání pusy, ale o potřebě sát, kterou mají zpočátku děti různou, no a pak se z toho stane rituálek. No a ještě později prostě zlozvyk, když se to dítě nezvládá uklidnit jinak. Ale to taky není jeho chyba, prostě některé děti emočně vyzrávají později. A když jim dudána sebereš, tak si začnou cucat prsty, kousat nehty a všemožný ostatní. Starší dcérunce bychom tu pusinku zacpali moc rádi, nicméně ona jaksi není orální typ, nejí a nepije, dudlík jí zvedal kufr. No a chlapeček, ten zase všecko žere, dudlíka měl na noc až doposud a v poslední době po něm moc touží i přes den. Dokud si nebude rvát prsty do pusy, jsem odhodlaná mu ho nedávat, ale jakmile uvidím, že ho nezvládnu jinak ukonejšit, tak mu ho prostě dám a holt ho ve dvou letech věnujeme Mikulášovi no. Sama jsem měla dudáka do tří, zuby mám krásný a nikdy jsem se nenaučila cucat si palec a kousat nehty.
Leňula, Andělka a Emilka 91733
3.3.2010 21:40:13
první, dudel vůbec nepoznala a druhá ho měla ani ne půl roku a to ješě tu nejmenší velikost, že se vůbec divím, na co ho měla
kattynka a 2 čertici 99034
3.3.2010 21:38:28
já teda nevím, ale cucají si přece i v děloze palečky a uklidňuje je to. Když jsou větší tak je lepší jim dát dudlík než, aby si dudlali prsty. Můj starší třeba si už v porodnici strkal, i když byl nakrmenej ruku do pusy, sestřička, dkyž to viděla tak mi to sama nabídla, i když jsem zpočátku taky nebyla odvázaná. Ale nakonec jsem byla ráda. Asi mám divné děti, ale z dudlíky byli oba v deliriu ~t~a já se přiznám, že to pro mě bylo lepší, že si spokojeně dudlali a neplakali.
Lorinka a 2 holky 8152
3.3.2010 21:36:57
Ahojky, neznáme se náhodou z říjnovek? ~;)
Helča má dudlana sice jen na noc, ale má ho ~Rv
POkusy o odebrání skončily hysterickým řevem, jednou jsem etda vydržela a fakt ho nedala, tak se večer uřvala ausnula (trhalo mi to srdce). No a v noci byla vzhůru snad 10x, ráno vstáavla v pět, prostě jí ten dudlík strašně chyběl, jinak sůí celou noc.
Vůbec netuším, jak jí dudlík odebrat. Zkoušela jsem ho nastřihávat, ale rozbitý dudlík vyvolal stejný řev, jako bych ho nedala vůbec.

Budu vděčná za jakoukoli radu, jak se dudlíku zbavit.

Podotýkám, že přes den nemá dudlík od nějakého 3/4 roku, potřebuje ho fakt jen na spaní.
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2965  [Dalších 1455 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.