Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
3.3.2010 22:29:04
dceři je 14m a dudlík má jen na usnutí.. jistě, pokud ho nejde přes den, tak dudlá taky, ale teda na pokyn ať ho vydá (jé to zní divně
) mi ho ochotně a súsměvem donese, je pochválena, že poslechla, seberu, dám na neviditelně místo a hrajeme si dál, žádnej problém!! ovšem jak to bude s odnaučováním netuším, protože se nám má v červenci narodit druhej prcek.. obávám se, že bude dudlíky krást bráchovi jinka v plánu bylo a je že njepozději na Mikuláše se dudel odevzdá, no ale uvidíme... má ho na usnutí a to neni taks trašný |
| petuli1108 | 56216 |
|
|
3.3.2010 22:22:48
Tak myslím, že rekordy zatím netrháme.
Takže holky díky. ;)Nechce se mi do toho jít násilím, zkoušela jsem už vysvětlovat, že není žádné mimi, dávat jinému miminku apod., vždycky přišly nešťastné slzy a jsem prostě hned měkká. Proto jsem ho, Eliško, nesebrala už dávno. :-D Lori, já ani netušila, že nejsme na říjňátkách 07 poslední dudající. ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
3.3.2010 22:22:10
Lenel
to musela byt babi v te dobe rekormanka svetova |
| babiki | 4116 |
|
|
3.3.2010 22:21:24
Mrket a vy jste ho nevzaly schvalne? podarlo se mu usnout? a nechce je kupovat v obchode?
|
| Balbína | 99798 |
|
|
3.3.2010 22:20:14
moje dcera asi do 2,5 roku. Měla ho na noc, přes den jsem ho schovávala. Od dvou jsme mluvili, že ho hodí kačenkám, jako její kamarádka. Jednoho dne se rozhodla, že ho vyhodí sama. Vyhodila, v noci pak natahovala, že ho chce, ale sama si ho vyhodila
. Bylo to úplně v pohodě.Stejně stará holčička kamarádky měla dudlíka do třech. Bohužel jí ho dávali i přes den (třeba na divadýlko), chtěla ho opravdu pořád. Přece jen taková velká holčička už uklidnění jako miminko nepotřebuje. Nakonec ho rodiče jednoho dne sebrali. Holčička plakala, chtěla ho (jakoby se ztratil a nemohli ho najít). Ale už druhý den to bylo lepší a třetí úplně dobré. |
| Markéta |
| • |
3.3.2010 22:18:32
Rekord asi trhnu já - můj čtyřleťák by dudal klidně celodenně, ještě před měsícem ho měl aspoň na spaní, ale na hory jsme dudlíka nevzali a ustáli jsme to bez něj. Ale nezapomněl na něj, stále se po něm ptá a jak vidí mimino s dudlíkem, chce taky. A včera v bazénu vypadl nějaké holčičce dudlík do vody (jeho milovaný MAM), syn se po něm vrhl a to jste měli vidět ten blažený výraz, když ho vrazil do pusy
![]() Takže závěr - můj syn spal s dudanem do 4 let a ještě po měsíci bez dudana se mu po něm stýská. Ale kamarádky syn (v květnu mu bude 5) si přes den cucá palec a v noci kouše peřinu, to je skoro horší než dudlík, který nikdy nechtěl. |
| babiki | 4116 |
|
|
3.3.2010 22:17:02
holky nevim, asi jsme ten spravny vek prosvihly ...ted na zadne akce nemame energii, mame cerstve mimino a jsme utahani...no uvidime, kazdopadne k zubari chodime a zuby ma ok
|
| Federika | 14090 |
|
|
3.3.2010 22:13:57
podle psychologů-a i mých dětí
-je nejepší věk na sebrání dudlíku v době,kdy je na to dítě zralé,nechá si to vysvětlit a to je nejčstěji až po druhém roce...Oba kluci ho odevzdali asi v roce apůl , rozhodně "žádný maso",pohoda, další den ani nevzdychli...Malé je 21 měsíců a ani by mě nenapadlo jí ho vzít,jsem moc ráda,že ho má...A on a taky ![]() |
| Eliška+Kája8/04+ Mia9/07 | 77561 |
|
|
3.3.2010 22:08:50
Já jen nechápu,proč se dudlík nesebral dřív?U nás se odudlíkovalo v 16měsících prostě jednou nebyl a bylo to,myslím,čím později dětem dudlík odebéřem tím je to větší maso...
|
| Inka |
| • |
3.3.2010 22:03:13
Dodlík jsme měli připevněný na plastovém řetízku.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.