| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

(?)
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 2965  [Dalších 985 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
29.5.2008 10:58:33
Ano, už určitě kup větší. A pak napiš jak jsi uspěla:-D Držím palečky ať si ho oblíbí;)
žanýsek 68719
29.5.2008 10:34:44
děkuju ti za tip..zkusím ho koupit a uvidíme zda ho malej vezme ~g~a když nám brzy budou 4měsíce,to mám asi koupit ten 4m+ že???;)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
28.5.2008 17:56:56
Ahojky, u nás to bylo stejné asi do 4 měsíce. Pak mi kamarádka dala celokaučukový dudlík a světe div se ZABRAL. Malý ho teď má jak na dudlání, tak na hraní, je měkoučký, ohebný, jen vypadá trochu blbě, ale co hlavně že ho má malá rád. Od té doby co ho má mi lépe a déle spinká a uklidňuje se při něm a opravdu si s ním i zabaví. Vyrábí ho i chicco. Tady je odkaz:
http://www.chiccocz.cz/index.php?level=kojenci&subkat=110&od=8
žanýsek 68719
27.5.2008 19:35:00
jednoduchá otázka a prosba:jak naučit mimčo na dudlík???
máme skoro 4měsíčího chlapečka a dudlík nechce ani bohovi!to mu to mám držet u pusiny celej den?já fakt nevííím...
Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 46455
27.5.2008 12:48:07
Ahojky mám problém, dcerce jsou 2 roky a cucá si palec když usíná, začíná mít problémy se zubama že se jí ty přední tlačí ven, nevíte jak to odnaučit ? Ona se snaží ale pláče že nemůže hajat až jí z toho bolí hlava a když jí řeknu že může na chvíli palec tak během 10 sekund usne. Dudlík před tím neměla a ani ho nechce a nechtěla.
Díky všem za rady a pomoc.
Mispulka1+Simonka 50418
23.5.2008 21:41:58
kessy, male je 10 mesicu, a tohle mi taky dela, uz ani nevim, kdy to zacala delat, ale je uz to dost dlouho...driv to ale bylo horsi, to si ho jeste neumela dat zpatky, ted uz to nastesti kdyz je dudlik v dosahu umi, i kdyz obcas ji ho taky musim dat, ale ma jich tam v postylce 5.
Kdyz byla mala asi tak stara jako tvoje, taky jsem k ni vstavala snad kazdou pulhodinu, nakonec jsem si vzala k sobe, vzdy jsem ji jen v polospanku strcila dudlik do pusy, ale taky se to furt nedalo, tak jsem se rozhodla ze ji na dudlik proste odnaucim, asi 3 dny place, ale pak zacala usinat a spat bez nej, i kdyz 2-3 za noc jsem krmila. To vydrzelo 1,5 mesice, a pak uz to neklapalo,tak je opet na dudliku.
Taky se furt spoliham na to ze je to zoubkama, uz ma dva dole dva nahore, dalsi se mi zda ze zatim neroste, a stejne to dela.
Tak jsem ti asi moc neporadila, ale vez,zes v tom nejses sama:-)
severanka 71535
23.5.2008 12:46:56
ahoj, malá tohle začala dělat když ji rostl první zoubek. Měla ho ve 4 měsíci a podle toho co popisuješ se to dost podobá.
Kessy 78006
23.5.2008 10:51:45
Ahoj,
mám skoro půl roční Aničku a dudlík máme co jsme přišli z porodnice. Malá je moc hodná a už 3 měsíce mi spinká celou noc od večera do rána a i když jí dudlík v noci vypadl, spinkala dál. Až tento týden, jak jí v noci vypadne z pusy, hned se začne budit a kňurkat a tak jí ho musím dát a je klid. Jenže za dodinu se to opakuje zase a tak dokola. Dnes už jsem byla úplně zoufalá, od půl noci mi to dělala každou hodinu a dokonce i po půl hodině, když jí ho dám tak je klid a spí dál, když ne tak se rozpláče a vzteká se, že ho chce. Nevím co se stalo, když dřív jí to nevadilo a teď dělá takovou hrůzu. Ale zajímavé je, že přes den když spí a vypadne jí, tak spí v klidu, tohle dělá jen v noci. Nevím co dělat, aby spala i bez něj jako dřív. Můžete poradit?Díky.
Karin, Eliska 2rocky
  • 
8.5.2008 20:45:50
Je mi lito, kdyz si ctu Vas prispevek.. Ja jsem kojila 11mesicu a kdybych mohla dele, tak bych se tomu nebranila. Myslim, ze je to jen na mamince, na jejim rozhodnuti, jak dlouho chce kojit. Je to ta nejkrasnejsi vec, ktera muze byt.. alespon z meho pohledu. Kvuli takovym predsudkum jake mate Vy je spoustu lidi, kteri se vuci tomu ohrazuji.. Vy jste sama kojila nebo jste jeste v porodnici nasadila "flasku". Neni na miste kritizovat.. a vsem maminkam, ktere koji fandim a aby neposlouchali "zastarale" nazory, ktere odsuzuji to, co je prirozene a pro nase dedatka nejlepsi..
manka
  • 
4.5.2008 23:08:03
ve dvou letech kojit???????????????????????bože
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 2965  [Dalších 985 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.