| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

(?)
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 2965  [Dalších 995 >>]
jojo 30 84379
9.7.2008 13:32:11
Dobrý den všichni nám tědˇ pani doktorka řekla že by jsme měli vzít dudlika ale vůbec nevím jak o mám udělat na noc ho vždy hledá a ja nemám to srdce mu ho nedat. Tak nevím jak to uděláme Matýskovi je dva a půl tak je nejviší čas ale vůbec se mi do toho nechce. Jestli má někdo nějako radu sem s ní. Díky;);)
Dagmar83+Míša10/02+Kubko2/08 65994
5.7.2008 12:45:10
nevím jestli si už s dudlíkem uspěla ale nám hodně pomohl SABík. Kubko také nechtěl dudlíka,pořád sem hu ho musela u pusinky držet ale nakonec sem koupila NUK dala kapičku sabíku a dudlík po 3 dnech v pusince držel.A to dokonce i bez sabíku
Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 46455
24.6.2008 21:10:31
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o hodnocení mojeho čertíčka - zabere to jen chviličku a všem kdo tak učiní - mooooc děkuji a Nikolka mává :)))

http://www.diteroku.eu/hodnoceni/14643/
hrabetova-nikola.html
Mispulka1+Simonka 50418
12.6.2008 10:13:42
Mirko,děkuju, Já právě taky přemýšlím, že jí ho vezmu nějak až jí bude rok, protože jsem někde vyčetla, že první rok potřebuje nějaké to orální uspokojení, bud prso nebo dudlík v puse.
A jak vypadá spaní přes den? Já se spíš bojím toho spaní bez dudly přes den, v noci snad usne, když bude tma, ale přes den se bojím, že to bude horší.
A jaký nový rituál jste vytvořili,abych se inspirovala:-)
Emma78 8067
11.6.2008 17:14:12
Jen podotýkám,jak jsem si přečetla Tvůj příspěvek ještě jednou,že malá byla přesně to co popisuješ v té poslední větě,nechtěla mě,nechtěla nic,jen šupnout zpět dudlík,ale i tak nám pomohlo ho odebrat.Jen bylo ze začátku horší uspávání,dřív stačilo zašpuntovat a spala,ale udělali jsme si nový rituál a po nějaké době usínala i sama.
Emma78 8067
11.6.2008 17:12:16
My jsme ho dcerce vzali krátce po prvních narozeninách,využili jsme toho,že starší byla týden s prarodiči na dovolené,protože jsme taky očekávali krušné noci,ale po asi dvou neklidnějších nocí,naopak nastaly noci prospané(před tím jsem taky podávala dudlík co půl hodinu),takže u nás to fakt pomohlo.
Mispulka1+Simonka 50418
11.6.2008 10:53:14
Ahoj holky, potrebovala bych poradit.Mám skoro 11 měsíční dceru, která má dudlík jen na spaní, jak ve dne tak v noci. Problém je v tom, že jí ho x-krát za noc dávám zpět do pusinky, protože jí vypadne, a nemůže ho najít, a to jich tam má 4. Je to dost unavující,jak pro mě, tak myslím pro ni, že se nemůže pořádně vyspat, když se furt budí.Potřebuju asi mít pocit,že něco má v pusince.A to nestačí, vždy když usíná, tak má jeden v puse, a minimálně jeden ještě v ruce. Zdá se mi, že to jsou její mazlíčci...
Tak poraďte, mám jí na dudlík odnaučit? Prostě vzít jí ho jak na noc tak na den. Vím, že začátky budou hodně krušné, ale když budu vědět že to pomůže, a bude spát dobře, tak vydržím. Máte s tím někdo zkušenost, že to pomohlo? Nebo mám ještě pár měsíců počkat?
Nejhorší je že je na dudlana moc zvyklá, a neutiší ji kdyžtak ani moje náruč, ani houpání a hlazení, prostě jen dudlík. Děkuju
žanýsek 68719
10.6.2008 14:25:38
tak mi bylo ještě doporučeno od firmy NUK ..chtěla sem klasický kulatý a všeude jsou jen ty zakřivený"!PROČ??šmarja dřív nic takového nebylo a máme zuby rostlý dobře:(achjooo...
mirka
  • 
7.6.2008 20:24:47
Mně obě holky a stejně tak i děti od bráchy vzali jen ten obyčejný český dudlík,taková ta kytička nebo oválek,prodávají se v některých drogeriích.Koupila jsem a dostala jsem krásné značkové dudlíky,anatomicky tvarované a ty teda letěly.
žanýsek 68719
7.6.2008 9:26:51
tak zatím bohužel...začínám ztrácet naději.dudlík překousává v pusince,přesouvá ale nedudlá;((
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 2965  [Dalších 995 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.