| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Štítná žláza a její nemoci

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2552  [Dalších 2362 >>]
.kili. 125672
20.12.2015 19:15:15
"Popsala jsem pouze svoje zkušenosti...mám jich docela dost, třeba to někomu pomůže."

Satis eloquentiae, sapietiae parum
Winky
  • 
20.12.2015 14:59:43
Srovnavani deti tomu nepomuze. I moje dve deti stejnych rodicu reaguji kazde ruzne na zakazy, stres atd. Jedna celkem respektuje, ovsem nekdy se rozbuli jak zelva. Druhy se nafoukne ihned, at je kritika ci zakaz vysloven jakkoliv "mekce", je schopen trucovani i na hodiny, nebo afektivniho place kvuli "kravine". Nekdy vic nekdy min, zalezi kolikrat I na "rosnem bodu" jak rika muj muz (tj ze pricinu tezko odhalit). Takze ja osobne bych na ucinek hormonu zas tolik nesazela.
Jo a jodrhyrox a I to co vy jsem brala taky, cele detstvi (resp asi od 10 do 18), buy ledna jsem byla ale uz od malinka, dle fotek prave i pod vanocnim stromkem... Proste "litostiva". Nasi to nesnaseli, zkouseli vsemozne zlomit, nezdarilo se. V dospelosti uz nejak nadmerne mebulim
Pam-pela 97353
20.12.2015 14:11:41
margotko, ale u nás je důkazem Rtg před a po...:-), poslední snímek je starý půl roku.

Dcerka ale necvičila žádné rehabilitační cviky, psala jsem o občasných domácích masážích. Možná tam zapracovalo to skloubení dvou energií (mojí a její) a moje snaha jí pomoct...a to, že jí mám ráda a přeju jí, aby byla v pořádku a v pohodě ~s~.
Ale to už je na rodinu.cz fakt přitažené za vlasy... :-).

No - prostě to shrnu - chtěla jsem prostě říct, že někdy stačí přidat ke klasické léčbě i něco navíc...ne že by měl člověk klasickou léčbu zavrhnout a vybrat si to, anebo to...

A samozřejmě jsou i extrémy v přístupu - někdo zavrhne alternativu dopředu a ani se nepokusí (jeho volba pro něj ta správná)...někdo se vrhne jen na alternativu (to si myslím rozumné není)...podle mne je ideální pro chronické nemoci používat "obě" medicíny.
Ale jak jsem psala - je to na každém.
Já totiž nepohodu a to, že není druhému dobře, z těch co mám ráda cítím, a tak se vlastně snažím i kvůli sobě...aby byli druzí kolem mě v pohodě, zatím to vychází...díky PB...snad to tak zůstane i dál.

Popsala jsem pouze svoje zkušenosti...mám jich docela dost, třeba to někomu pomůže.

Ale o tom ta diskuze není, zakladatelce se omlouvám, že se to zvrhlo někam, kde to být nemělo.

.kili. 125672
20.12.2015 13:14:13
"o, tak vy už i víte, že to je všechno jinak...tak to ano, to všechno vysvětluje ~;)."

já to nevím, jen v to doufám. Protože nikdo soudný by nemohl vymýšlet takovou ptáklovinu, že to ,možná časem přejde, když jde o vysokou hladiny TSH a poruchu růstu.

- "Ideální je to skloubit dohromady,"

skloubujte jak chcete, jen z toho vynechte děti, nezasluhují si být objekty Vašich spekulací a výmyslů, které nemají podpůrnou terapií nic společného a nejsou založeny na důkazech

margotka78 alias shit-roller 108560
20.12.2015 12:51:42
to se mi zdá taky maličko přitažené za vlasy.
Kdysi jsem měla skoliózu 30 st a zlepšila jsem si ji posilováním svalů kolem páteře o 15 st. Ale cvičila jsem denně hodinu a fakt jsem hodně dřela. Úsilí to bylo značné..
Pam-pela 97353
20.12.2015 12:50:05
"nesmysl" - no, jak jinak by to taky mohlo být ~k~
Pam-pela 97353
20.12.2015 12:49:36
jo, tak vy už i víte, že to je všechno jinak...tak to ano, to všechno vysvětluje ~;).

Alternativa (jen pro vaši info) pro mne neznamená vysadit klasické medicínské postupy - nikdo netvrdí, že je to buď to.
Ideální je to skloubit dohromady, což spousta chronicky nemocných lidí už zjistila, často tedy ve chvíli, kdy jim klasická medicína nepřinášela ani vyléčení, ale ani úlevu.
Naštěstí mnoho doktorů už to zjistilo taky a povzbuzují své pacienty, aby i oni nějakým způsobem přispěli alternativně ke svému zdraví a dokonce se radují z jejích zlepšených výsledků či uzdravení.

.kili. 125672
20.12.2015 12:41:17
""podomácká masáž" zádíček dítěte dala do naprostého pořádku vybočení páteře...skoliózu - potvrzeno Rtg."

nesmysl
.kili. 125672
20.12.2015 12:40:21

- "Reagovala a dávala jsem sem konkrétní příklad...tam nic závadného není."

Vy to tam nenacházíte, neboť věci nerozumíte. To ale neznamená, že to tam není. Je.

- "Vy máte své pravdy, já představuju zas něco jiného, co funguje nám "

na rozdíl od Vás já nevlastním pravdu. Zato důrazně vyruji před lží, která je příčin ou neštěstí.

- "je to "alternativa", která někdy skvěle funguje, a někdy ne...někdy částečně."

a někdy zabíjí, byť třeba nepřímo. Strčte si své alternativy někam a nenabízejte je dětem.

- " Je ale na každém, jak se rozhodně přistupovat ke svému zdraví, s tím se musíte smířit."

dítě nemá jak rozhodovat se o přístupu ke svému zdraví a nadto se nemá jak bráni pokusům, pokud je jim vystaveno. Šalomo nabává "otevři ústa svá za němého".

- "(zde v konkrétním případě: "pan doktor je rozumný a než by hned ordinoval hormony – léky, napsal na 2 měsíce jodové tablety bez hormonů .."

kdyby to bylo tak, jak tam (skřítek Habešák) píše, pak by pan doktor moc rozumný nebyl, ale ono to je nejspíše pobněkud jinak.

" - Takže žádné zanedbání ani šarlatánství ~;) a poškozování.-

rada onoho Dědka kořenáře je veskrze šarlatánská a jím navržený postup by byl jistě poškozující.
Pam-pela 97353
20.12.2015 12:33:48
ad masáž jsem si vzpomněla...občasná (opravdu pouze občasná, když jsem si vzpomněla :-)) "podomácká masáž" zádíček dítěte dala do naprostého pořádku vybočení páteře...skoliózu - potvrzeno Rtg.
Líbilo se nám to oběma...:-), to srovnání páteře byl vlastně vedlejší a nečekaný produkt. Dítě je moje ~k~, abych nečelila obvinění, že poškozuju cizí.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2552  [Dalších 2362 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.