| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Štítná žláza a její nemoci

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2552  [Dalších 2352 >>]
Pam-pela 97353
20.12.2015 12:30:39
kili, uklidněte se :-), zbytečně zabíháte do extrémů.
Reagovala a dávala jsem sem konkrétní příklad...tam nic závadného není.

Vy máte své pravdy, já představuju zas něco jiného, co funguje nám - jsme celá rodina bez trvalých léků (i ti nejstarší přessedmdesátníci), myslím, že to o něčem vypovídá.
Netvrdím, že to tak bude navěky, může se stát cokoliv.
A netvrdím, že tou cestou mají jít druzí, ale - je to "alternativa", která někdy skvěle funguje, a někdy ne...někdy částečně.

Je ale na každém, jak se rozhodně přistupovat ke svému zdraví, s tím se musíte smířit.
U dětí je to samozřejmě složitější, jsou závislé na rodičích a na tom, co s nimi podniknou.
(zde v konkrétním případě: "pan doktor je rozumný a než by hned ordinoval hormony – léky,
napsal na 2 měsíce jodové tablety bez hormonů a pokud by se hodnoty neznormalizovali musel by předepsat hormony. Pojedeme ještě na ultrazvuk.") Takže žádné zanedbání ani šarlatánství ~;) a poškozování.

Masáž (hlazení) zádíček se provádí už u malinkatých kojenců, a myslím, že je to přirození součást vztahu dítěte a matky - například.

.kili. 125672
20.12.2015 12:12:25
"Co by se nemělo? Masírovat dítěti zádíčka olejíčkem?
Hormony budou lepší?"

madame, plky nechtě na pavlač, vymýšlení ptíkovin taktéž. Onen nabízený Ďědek
kořenář m.j. píše k 18 měsíčnímu batoleti toto :

"Masírujte jí záda od zadku ke lbi MO a učte ji na vlastním příkladu chodit rovně jako dáma, protože má podle mne asi blokádu krční páteře asi vlivem vpřed nesené hlavy"

Dědšek kořenář zjevně nemá potuchy o kinesiologickém vývoji ani o štítnici a jejích poruchách. Samozřejmě že hormony jsou lepší, ba i nezbytné, pokud jsou indikovány. Ještě zkoušejte radit dětem s DM I olejíčky namísto insulinu, abyste ho ušetřila hgormonů. To už tu také bylo a tragicky skončilo, když se spojila zhůvěřilostost pseudoléčitele s hloupostí růdičů toho nebožáka. Běs. Zkoušejte si ty kraviny na sobě.

Pam-pela 97353
20.12.2015 11:50:31
Co by se nemělo? Masírovat dítěti zádíčka olejíčkem?
Hormony budou lepší?
I jejich ošetřující lékař čeká, jestli se stav "sám" nezlepší, asi není z hormon nadšen.
.kili. 125672
20.12.2015 11:47:16
"http://www.dedekkorenar.cz/poradna/tema/5008.html"

naprosté hlouposti z pera Dědka kořenáře, takové návody by se na malých dětech zkoušet skutečně neměly
Pam-pela 97353
20.12.2015 11:39:49
Mám vlastní zkušenost - i přesto, že jsem měla po Letroxu všechny!! hodnoty naprosto OK, bylo mi "jenom" pořád divně. Tyhle nálady k tomu taky patřily.
Tak jsem se rozhodla, že se chci uzdravit, i když dr. říkala, že to nejde, měla jsem podle ní plnou substituci. A taky říkala, že ty moje stavy a všechny problémy mít nemůžu, když mám hodnoty krve v naprostém pořádku.

Začala jsem radami Dědka kořenáře ohledně krční páteře (proč to nezkusit, žejo)...a pak další věci.
Dneska jsem ohledně ŠŽ v naprostém pořádku.

Pokud je holčička hodně emotivní, může se to odrážet na držení páteře a stažení svalů.
Ale třeba ne, nevím.
http://www.dedekkorenar.cz/poradna/tema/5008.html

Já, pokud si nehlídám krční páteř, vždycky cítím za pár dnů tlak vpředu na krku.

Berda-Berda 12477
20.12.2015 10:38:20
Myslim, ze to patri k veku, vsechny nase deti mely ve veku 5-6 let neco jako " detskou pubertu", takove obdobi prvni revolty. Druha polovina prvni trody uz byla OK.
Simeona+3 110315
20.12.2015 10:11:21
Snad jo, ona je fakt taková odjakživa, jen teď jsem zaváhala, jestli to nemůže být i tou štítnicí (tj. dalo by se jí od toho pomoci jiným dávkováním).
Simeona+3 110315
20.12.2015 10:08:55
Koukám, že v hormonech má pěknej zmatek...
Simeona+3 110315
20.12.2015 10:08:11
Shaylo, to bys musela vidět. POslední scéna byla, protože dováděly se sestrou a s tatínkem u nás na posteli a byl čas přestat, holky už byly strašně rozdováděné. Řeklo se jednou, dvakrát, třikrát hezky, nic. Pak muž zvýšil hlas (na obě). Mladší přestala, starší začala na otce řvát, že je "blbej" a šla do svého pokoje brečet, kopat do dveří atd. Prostě cirkus.
.kili. 125672
20.12.2015 9:32:27
"nadbytek hormonů štítné žlázy může způsobovat psychické napětí, úzkost a nevyrovnanost."

hm, to může, ale tu pro hyperthyreosu ani pro předávkování levothyroxinem nic z uvedeného nesvědčí, není zmínka o třesech, pocení, tachyarytmii, palpitacích a navíc je to zmínka o laboratorním ověřování správného dávkování.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2552  [Dalších 2352 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.