| 00 | 130816 |
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:48:12
A co ti pomohlo?
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:48:08
Janule, já jsem si to nastartovala přepracováním...vyčerpala jsem všechnu energii a tělo se asi bránilo.
Navíc do toho přišly nějaké problémy a zátěže v rodině, byl to spouštěč. Jsem hrozně nerada nemocná a závislá na lécích a vždycky jsem se snažila si nějak pomoct. Když mi dr. řekla, že ať se smířím, že to mám do konce života, obrečela jsem to a pak se rozhodla, že ne .To bylo první...a zkusila jsem toho fakt víc . Autoimunitní problém znamená, že tělo napadá samo sebe a ničí se...takže jsem si říkala - proč a co šlo, odstranila jsem, abych byla co nejvíc v pohodě.A technicky jsem použila čínskou medicínu a homeopatii. Chce to srovnat hlavně psychiku - zvlášť pokud se jedná o autoimunitní onemocnění - znám to i z praxe od ostatních lidí. Klasickou medicínou ses tím těžko hýbe (s autoimunitou), ale člověk si opravdu strašně moc může pomoct sám...většinou je za tím něco jakoby schované...a někdy to stačí odstranit, vyřešit. Dr. mi řekla jen - no, někdy se to SAMO stává, že se to vyléčí - samo to nebylo, ale prostě - šlo to ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:47:03
Štítnou žlázu mám zcela ok jen díky alternativě. Dr. 2x tvrdila, že bez léků nemohu být a budu je brát již pořád. Odmítla jsem je a podle výsledků krve je štítka už úplně v normě.
|
| 00 | 130816 |
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:31:17
Jak čím ??
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:28:53
JJ, vyléčila jsem se.
|
| 00 | 130816 |
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:22:52
A maminka teda už nic nebere? Nebo stále, jen má lepší hodnoty?
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:20:21
mojí mamce se velmi zlepšily testy, když brala Omega 3 kyseliny a nějaké šťávy od LR a chlorellu, zelený ječmen a podobné antioxidanty.
Ale samozřejmě u toho užívala i Letrox. Dodneška neví, jestli má ta "zelená lékarna" na tom podíl, ale myslí si že jo |
| 00 | 130816 |
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:17:38
Děkuju.
|
| withep | 93862 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:15:54
Najela jsem na polykání prášků, bylo mi +-11. Po třetím porodu se mi ŠŽ nějak zaktivovala, beru nižší dávky. Odhodlávám se zkusit něco celostního, a mám i prohlémy s trávením, takže konkrétně se teď odhodlávám zkusit bezlepkovou dietu. Ale zaznamenala jsem tu tak dvě, tři ženy, které se zmínily, že si štítnici nějak "alternativně" vyléčily - třeba se objeví.
|
| :-) zaregistrovaná | 133043 |
|
|
Re: Hypotyr. štítná žláza - všechny berete hormony, je tu někdo, kdo dal celostní, čínskou medicinu?11.2.2015 20:15:02
no, neléčená štítnice je o život, takže hold papat hormony, jinou variantu bych si opravdu neriskla. Stačilo, co to udělalo se mnou, než se na tu potvoru přišlo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.