| 00 | 130816 |
|
11.2.2015 20:11:39
V listopadu mi z krve vyšla hypo štítky. Výsledky jsem prošvihla, takže ted jsem šla na nový odběr. V pátek výsledky. Kdyžtak mě MUDr. pošle na ultrazvuk.
Je mi 38. Co jsem tak vyčetla příznaky, v podstatě to na mě nesedí - buďto že hypo teprve začala, nebo je možné, že naměřené hodnoty byly pouze mimořádné a srovnala se sama, že šlo pouze o jednorázový výkyv? Pokud by šlo o tu možnost autoimun. zánětu, mám už lupénku, což je taky autoimun.onemocnění. Mám i alergie. Všechno je to tedy spojené s imunitou, přitom normálně nemocná nebývám, angína nebo chřipka, tak 1xlet. Co mi bylo řečeno a vyčetla jsem na netu - tato onemocněné souvisí s játry, ledvinami, lymfat.systémem? Nejsem bio blázen ani neříkám, že nespolknu ibalgin, ale nějak se mi nechce cpát hormonama dalších 30let, když už 8let neberu ani HA. Vím, že zanedbání může mít vážné následky, ale opravdu jste všechny jen najely na polykání prášků? Nezajímaly jste se o celkový detox apod věci ohledně organismu? Lupénku mám 20let, ale v podstatě je neviditelná, až na jeden masivní nástup, který jsem si dala do kupy detoxem, úpravou stravy, žádný kortikoidy, jen přírodní mastidla. Chtěla bych pokud bude léčba nutná, zkusit třeba celostní, čínskou medicínu, které se zabývají kompletním přístupem a nejen jedním orgánem v těle. Ale nechci ani hazardovat. Samozřejmě záleží co se dozvím v pátek z krve a co další vyšetření. Díky |
| Martina |
| • |
6.2.2015 19:22:42
Souhlas, krátká objednávací doby , doktorka Rosická je milá a nepotřebovala jsem ani doporučeni obvodního lékaře.
|
| MT |
| • |
6.2.2015 16:53:01
MUDr. Nikol Probstová, Poliklinika Na Chmelnici, Praha 3, teď se tam přestěhovala, milá
|
| 1kulička | 119729 |
|
|
6.2.2015 15:38:23
endocare.cz chodíme k dr. Rosické, je milá, rozumná, v ambulanci má ultrazvuk. Objednávají za 2-3 týdny, což je na Prahu luxus. Reagují i na emaily, zašlou i recept poštou po dohodě. Jsem spokojená.
|
| ALL | 4469 |
|
|
6.2.2015 14:51:35
Když mne nikde nechtěli vzít, uspěla jsem tady (ma doporučení obvodní lékařky). Už je to pár let, tak nevím, jestli stále přijímá. Pan doktor toho teda moc nenamluví a působí pořád unaveně, ale zdá se mi pečlivý.
http://www.poliklinikazahradnimesto.cz/odborn/endo.html |
| Markéta, kluci 12 a 6 |
| • |
4.1.2015 11:43:03
Ahoj, nejlepší bude, když si všechno necháš vysvětlit od lékařky. Nebo není schopná ti odpovědět na dotazy, které kladeš v téhle diskusi?
|
| EK |
| • |
4.1.2015 2:51:09
Syn má jednu hodnoty taky jen mírně zvýšenou, štítnou žlázu na pohmat taktéž. Dle UZV je to OK. V celkovém vyšetření to není patologický jev, je v pořádku, jen jednou za čas mu zkontrolují krevní hodnoty.
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
3.1.2015 22:12:11
Mám hyperfunkci a léky na snížení činnosti sajrajt jsou. U hypofunkce léky na zvýšení jsou OK. Uvidíte, jaká bude dg.
|
| Natašenka | 133027 |
|
|
3.1.2015 18:41:59
Hormon zvětšený jo? No asi zvýšený.
![]() |
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
3.1.2015 17:10:35
Příznaky poruchy štítné žlázy
Porucha štítné žlázy bývá způsobena nedostatečným množstvím jodu ve stravě, tělesnou nebo psychickou zátěží, genetickou vadou, infekcí nebo vedlejším účinkem léků předepsaných na jiné choroby. Nedostatečná funkce štítné žlázy - hypotyreóza Tělesná a duševní pomalost, únava, bezdůvodné přibývání na váze, zácpa, vypadávání vlasů, nápadná zimomřivost, nepravidelná menstruace, deprese, bolesti hlavy, zadržování tekutin, suchá kůže, změny hlasu, zapomnětlivost a zpomalení myšlení. Nadměrná funkce štítné žlázy - hypertyreóza Nadměrný neklid, hubnutí bez zjevného důvodu navzdory zvýšené chuti k jídlu, zrychlený tep, zrychlená peristaltika střev, nepravidelná nebo slabá menstruace, třes, podrážděnost, úzkost, výkyvy nálady, vystouplé oční bulvy, svalová slabost, nespavost, pocení a tenké, lámavé vlasy. http://www.ordinace-lekarny.cz/clanky/Rozpoznejte_onemocneni_stitne_zlazy.html |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.