| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podzimní snažilky

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 25172  [Dalších 25032 >>]
Vaculka+Kubík11/04+Honzík05/07 14379
6.3.2009 13:41:28
Pet, mockrát děkuju, tvůj příspěvek mě pomohl (a omlouvám se za předchozí oslovení ~d~, už blbnu...)

Mám z toho vítr, Honzík je dost živý, tak si nedokážu představit jak bude v klidu ležet. No snad to bude dobré.

Holky mějte se.
pet & nany 9/05 & maxik 9/07 29399
6.3.2009 13:22:32
Vaculko,
neboj, to zvladnete!!!!
maxik mel nehmatne varlatko a navic mu nesla vubec pretahovat kuzicka pres pindika, tak to vzali oboje jednim vrzem.
taky mel narkozu, taky nesmel od noci nic jist, pit (ja ho v te dobe jeste i kojila, takze v noci mi kojeni dovolili, rano uz ne).
no a maxik rano dostal dvoje kapicky, jedny byly oblbovaci, po chvilce si pro nej prisli, to uz jsem ho mela svleceneho. celou postylky odvezli, ja ho jen pohladila a on se na me usmival, smudlik (oblbovaci latka zabirala).
pak kdyz ho po zakroku privezli na jipku, tak pro me prisli a ja cely den travila s nim na jipce. nejdrive prvni dve hodiny jen nestastne koukal, nebrecel, byl trosku rozehratej. zprvu nesmel porad nic, zadne jidlo, piti. pak dovolili napit trosku erarniho caje. pak zacal dost plakat a hazet sebou, coz bylo nezadouci, v ruce mel kanylu, v druhe nejake meridla, takze kdyz utesovani nepomahalo, dali mu leky na bolest a na uklidneni. po nejake dobe pak dovolili dat mlicko, panecku, to si dal (mlicko z flasky), vyndali mi ho i s hadickama z postylky a dali do naruce. pak mi v naruci spal. kdyz se vzbudil, byl zase hodne neklidny, hazel sebou a strasne plakal, takze zase doslo na leky na bolest a zklidneni a putoval zpet do postylky. obdobne to bylo az do vecera, nakonec jsem je vecer umluvila, ze si ho vezmu na pokoj, coz mi dovolili, tak nocoval se mnou na normalnim pokoji. ale porad jsem ho musela hlidat, aby sebou moc nehazel, aby se nezvedal a tak. prece jen mel rez na brisku a na pytliku a mel byt v klidu.
dalsi dny uz byly lepsi, maxik mohl piskotky, kase apod. byl v klidu, neplakal. felcari ho hrozne chvalili, jak je hodny, anestezilozka rikala, ze tak hodne mimi tam dlouho nemeli, ze kdyz ho tam privezli, ze si tam s nim delali co chteli a ani necekl. a kdyz chodila vizita, tak ukazkove lezel, nechal se prohlednout, ani se nepohnul,ani neceknul, proste zase poklad.
takze neboj, urcite to zvladnete i vy v pohode!!!!
Vaculka+Kubík11/04+Honzík05/07 14379
5.3.2009 11:54:12
Ahoj holky,
už jsem tu chvíli nebyla. Kubík nechodí už druhý měsíc do školky, kašel a rýma si u nás předávají dveře. Oba kluci měli i chřipku.

Včera jsme byli na dětské chirurgii, poslal nás tam urolog. Honzík má už delší dobu na pindíku cystu, doktor čekal jestli se vstřebá, ale spíš naopak - trochu se zvětšila. Tak nás poslal na chirguii na odstranění. Musím říct, že Honzík byl statečný, držel, ale doktorce se cysta nepodařila odstranit, zkoušela to vnitřně přes pindíka propíchnout nůžkami, ale nešlo to, už to bylo pro malého hodně bolestivé. Tak nás za 14 dní objednala na zákrok pod narkozu. Říkala, že to bude jednodenní záležitost. Mám z toho obavu, Honzík nesmí předtím nic jíst, pít, musí být zdraví, což v tohle kašlavém období nevím jestli zvládnem.

Nany, prosímtě, Maxík byl také na podobném zákroku, jak to zvládal? A co narkoza? Pořád na to musím myslet, chjo...

Jinak krásné fotečky. Dvojčátka jsou nádherná~x~
3.3.2009 9:56:43
hani,
holky ti taky rostou jako z vody, jsou krasny ~z~

holky,
Baboo se na hromadne kojici fotce objevila v betynce i mamince!!!!
Hanka+ 4 berušky 22964
2.3.2009 13:37:22
Pet krásné dvojčátka ~t~

Taky jedny přidám

24.2.2009 16:08:57
nany 3,5 a maxik 1,5

Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 26364
23.2.2009 9:49:46
ahoj koculky :-)

teda tady je fakt marodno~Rv

Simi,
no hlavne, ze uz je ten SB virus pryc~x~

Pet,
super, ze mas dobry zpravy z neurologie~R^~s~ a s tema nehtama netusim~a~, snad to nic nebude.

ja jsem dnes po 3 tydnech monomatka, takze si to uzivam~b~
Tomulinka 76373
23.2.2009 8:52:53
Ahoj Pet!Jak se daří na nové diskusi.Pamatuješ se na mě?
23.2.2009 8:25:53
simi,
to jste si tedy zase "uzili", hlavne, ze uz je lip!!!!
taky si rikas, kde se vsechny ty bacily berou?

ja ted pelasim na kozni, nejenom, ze jsem pres tyden nemocna a stale je mi zle, ale navic se mi cosi prihodilo s nehty na palcich u rukou....udelaly se mi tam dost vyrazne praskliny u luzka....nikdy jsem to nemela, tak me to vydesilo, tak mazu za odbornikem.
smisulenka,M03/05 + A01/08 25917
23.2.2009 6:55:34
Ahojky všem,
takže u nas to minuly tyden pokračovalo~a~
Ve středu Adamek cely den zvracel, původně jsem myslela že je to ze zahlenění a z antibiotik(přece jen ěml hodně sirupů).
Ve čtvrtek u dr zlepšení, plíce se zlepšila ale na průduškách to ěml stále.
Odpoledne se mi udělalo zle že musel manža přijet dřív z práce ja jsme cely odpo zvracela bylo mi zle . V 20 Míša usnula a za 20min se probrala s pláčem, pozvracela celou postel..děs vše se muselo prát(ma v posteli hodně polštářku a blbůstek tak si to dovedete představit.
V patek , že manža zůstane doma jak jsme byla ještě jak moucha a pomlůže mi s dětma a s tim pradlem a vesele začal zvracet taky..jsme myslela že mě odvezou on cely den ležel v posteli a ja musela fungovat.
Ted je nam snad dobře.

Kamčo to je sila~;((

Pet , tak to jsou velice dobré zprávy~R^
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 25172  [Dalších 25032 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.