| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
20.2.2009 21:22:59
Kamco,
to je teda sila, co? co s tim nasim lazaretem udelame? ![]() nejhorsi je, ze uz tyden nemuzu poradne fungovat, jsem unavena, protivna, navic se hlasi o slovo migrena (vona ta mrska vi, kdy prijit) ![]() jo a holky, to jsem vam vlastne nerikala, ty moje vysledky z magneticke rezonance, coz? takzeeeee...zadna nemoc v hlave se nepotvrdila, vse ok. akorat mi tam nasli jen tak mimochodem drobnou cysticku, ktera vsak s mou migrenou nesouvisi, neurolog rikal, ze by mohla krasne souviset s nalezem na eeg (kde byly ty epilepticke vlny), ale jelikoz epilepticke priznaky nemam, neni co lecit, zadna cysticka se resit nebude a ja muzu byt klidna, ze v hlave nic zavazneho nemam ![]() |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
20.2.2009 18:37:25
Pet, my jsme na tom stejně - Lukáš už je lepší, ale Lenka má horečku, kašel a 2 opary na rtu
![]() ![]() .Mně zabrala atb na angínu, takže uzliny a mandle už mám v pořádku, ale pořád mám večer horečky a bolí mě zase v krku tak nějak jinak - škrábe, pálí, celý krk, špatně se mi polyká . K dr. jsem se nedostala, až v pondělí, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Že by mi angína plynule přešla v chřipku?![]() |
|
|
20.2.2009 14:05:59
ahoj kocky,
hlasam, ze maxik se pomalu zlepsuje, ja jsem porad na odpis ![]() a co vic, nany je u babi a ted mi babi volala, ze nany taky horeckuje...uaaaa... ![]() takze fakt lazaret. honza si ji tam dneska vyzvedne, aby marodila doma, beruska mala. |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
19.2.2009 22:41:29
kocicky,
posilam pofoukani vam i prckum ![]() , je toho teda az az tech hnusackejch viru a chorob![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
17.2.2009 16:13:30
Ahojky všem, Adíkovi je trošku líp se zda sice zase v noci pískal i přes všechny leky ale jinak snad to bude dobre...
Pet, pokud maš doma kapičky Fenistil klidně mu je na noc dej ty ho sklidní... Jinak Spiropent je na předpis... Moc na VAs myslím marudci ![]() |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
17.2.2009 15:21:11
Teda Pet, taky si užíváte
![]() ![]() . Moc přeju, ať je Ti brzo líp a ať to Nany nechytne.Ten Spiropent je jen na předpis, takže si o něj stejně musíš říci doktorce. Lukáš zatím kašle přes den, noci už máme klidné. Snad se brzo Maxikovi taky uleví . Jo na noc jsem začala dávat Mucoplant na dobrou noc a možná pomáhá.Penicilín mi už naštěstí zabral, takže mi je už líp a můžu normálně polykat . Zítra už začnu normálně doma fungovat (už je to potřeba ). |
|
|
17.2.2009 13:38:24
Kamco, simi, myslim na vas!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
17.2.2009 13:37:39
ahoj kocky,
u nas s nemocema taky zhorseni, je to des. maxik ma desnej pruduskovej nalez, sotva dyse. samozrejme horecky k tomu. chudacek malej a kasle jak starej tuberak. ten kasel je fakt desivej, ma ho porad horsi a horsi...taky mam pocit, ze se snad zacne dusit....muzu mu dat pripadne sama spiropent, i kdyz o nem felcarka nemluvila? pri rapidnim zhorseni mame samozrejme prijet hned, jinak po dobrani atb. jo a ja se taky slozila, a to jsem nedavno mela atb a ty mocovy cest...ted chrmlam, soplim, ztratila jsem hlas, v krku ukrutna bolest....no bojim bojim, abych zase nevyfasla klasicka atb, zatim mi felcarka po telefonu doporucila bioparox (je to nase kamaradka). takze kloktam vincentku, inhaluji vincentku, cucam kdejakou pastilku, hodne piju, ted ted bioparox a jeste neco na uvolneni hlenu, tak uvicim. ale teplotu mam bohuzel taky....bleeee ![]() jenom ta nany se chuderka drzi....dopuju ji vitaminama, no nevim, jak dlouho to vydrzi a zda-li ji to tez neskoli... zitra odpo si ji bere aspon na noc babi. |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
16.2.2009 12:38:34
Ahojky všem,
Adik se mi včera večer dusil.naštěstí pak asi zabral Spiropent ale celou noc blbě dychal:-( Rano jsem šupajdila k dr... Jsme doma lidi děsně:-( Adam má poslechovej nález daleko horší ,na leve straně to je spíš zápal plic ![]() Má antibiotika, pokračovat ve spiropentu...a kdyby byl dušnej jako na dnešek tak neváhat použít Rectodelt. Ve čtvrtek na kontrolní poslech. Fio s maskama moc neporadim:-( |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
16.2.2009 9:40:40
Juli má ve st karneval. Máte tip na nějakou pěknou masku, která by šla doma vyrobit???
Na internetu jsem našla masky na obličej. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.