| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
12.2.2009 9:44:29
Ahoj KAmčo, take přeju brzské uzdravení!!!!
Tyhle nemoce jsou děs. Adikovi dávam Stoptusin, když má dráždivej kašel..a Mucosolvan pak na odkašlání... Adik inhaluje vincentku nebo když je hodně zahleněnej tak vincentku s Mucosolvanem...:-( |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
12.2.2009 9:13:46
Ahoj holky,
to jsou krásné fotky!!! Je to neskutečné, jak ten čas letí a kluci jsou už pěkně velcí ![]() Marůdkům posíláme hodně zdravíčka ![]() ![]() ![]() Taky by se nám nějaké hodilo . Lukáš měl v út a st 39teplotu, strašně kašle a má rýmu jak trám. Teď je už bez teploty, docela hezky odkašlává a rýma mu teče, takže jsem s ním ani k dr. nešla. Stejně je to asi ta chřipka![]() V sobotu je tady karneval, měla jsem pro Lukáše objednanou masku v půjčovně, ale musela jsem jí zrušit . Půjdeme jen s Leničkou a Lukášek zůstane doma s tatínkem.Smisu, co dáváš Adámkovi na kašel? Mně se zdá, že Mucosolvan moc nezabírá. Teď mu dávám Mucoplant. Nevím, jestli by bylo něco osvědčeného, co zabírá rychle? |
|
|
12.2.2009 7:28:57
TAky vám sem hodím fotečku našich miláčků
![]() ![]() |
|
|
12.2.2009 7:27:56
Ahojky všem,
tak Míša horečkovala od soboty, měla ošklivý kašel, vypadala děsně. v uterý jsme naběhli k dr...tak průdušky i krk čistý, vzala ji CRP to bylo vyšší 20 takže to ukazuje na virové onemocnění. Dr říkala skoro na 100% chřipka. Ted je ji lip ma už jen zvýšenky klep klep, kašle děsně:-( Adin to odnesl rýmou zvýšenkou a kašlem , ale nic strašnýho. Volala jsem na imunologii na zbytek výsledků. Tak snížení mái v tom testu na sliny:-( takže zatim dr necha tu lečbu co započal a uvidi se.... Pet, krásný fotky:-D |
| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
10.2.2009 9:01:00
porovnani po roce
vyrazy akteru jsou stejne, nany je za kakabusa, maxik se tlemi ;-) ![]() maxik - 17 mesicu ![]() |
| Alča + N*04, M*07, O*10 | 15579 |
|
|
8.2.2009 14:00:28
Ahojky holky,
tak jsem se tu konečně asi po měsíci zase objevila a něco zkusila dočíst. Fionko, musela jsem nahlédnout i do deníčku a brečela jsem tu jak želva ![]() Je mi strašně moc líto, co Vás potkalo, musí to být strašný, já si to vůbec neumím představit. Musím říct, že podle toho, co píšeš, to ale neseš velmi statečně, jsi fakt skvělá!! Držte se, přeju Vám všem hodně síly a příště to už určitě vyjde a budete šťastní!!! Moc Vám to přeju ![]() ![]() ![]() ![]() Pet, super fotka z lázní, muselo to být fakt super A Nany maluje opravdu nádherně, taky jsem ten obrázek v Kouzelné školce viděla ![]() Simi, dodatečně přeju Adámkovi vše nejlepší k 1. ročku a fotečky jsou úžasný Držím pěst, ať vyšetření dopadne dobře!A všem marodům přejeme brzké uzdravení!!! Teď to řádí... Jinak my se máme fajn, zatím bez nemocí, tak jsem zvědavá, jak dlouho ještě budeme odolávat... Od ledna jsem začala chodit s Natálkou na logopedii, dohodly jsme se na tom s učitelkama ve školce, že už je to potřeba a logopedka naznala, že ta její mluva není až tak hrozná (já tvrdím, že mluví hrozně ) a že to do školky dáme určitě do kupy, že je Natálka šikovná... Tak jsem zvědavá... Je fakt, že L se naučila hned po první návštěvě, prostě jen potřebovala vědět, jak na to No ale počítám, že s dalšími písmenky to tak rychlé nebude.Minulý týden jsem s Natálkou byla v kině na té nové pohádce Peklo s princeznou (hrozně na to chtěla jít) a fakt doporučuju! Je to po dlouhé době pěkná nová pohádka. Natálka byla přímo nadšená, k mému překvapení to v pohodě vydržela a fakt se jí líbila ![]() V lednu jsme si byli na prodloužený víkend zalyžovat u manželových rodičů a bylo to super, konečně se dá říct, že Natálka CHCE lyžovat, tak se těším na hory, snad se tam něco naučí. Chtěla bych ji zkusit dát do lyžařské školy. Otázkou je, jestli bude ještě sníh Jedeme až za 3 týdny... Teď ještě bude mít narozeniny, tak už plánujeme oslavy, má taky pozvaných pár dětí ze školky...Matýsek roste, včera měl 20 měsíců, letí to hrozně S jídlem problémy opravdu nemá, je to přímo žrout, sní na co přijde No taky je to na něm docela vidět, bříško má pěkný Už mu vylezla jedna pětka, tak mu chybí už jen 3 zuby. S nočníkem žádné pokroky, nechce na něm vůbec sedět, takže to nelámu přes koleno, jednou se to snad naučí Jinak je to pěknej drak, nevydrží chvíli sedět, pořád něco objevuje, leze po výškách, prostě kaskadér. Ten mi to vynahrazuje i za Natálku ![]() Mějte se všechny moc krásně a já zase někdy nakouknu ![]() |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
5.2.2009 23:24:17
Pet,
predne moc drzim palecky, at to s tou Tvou chorobou dopadne dobre a nic Ti nenajdou ![]() ![]() ![]() a diky za pripomenuti maluvky z KS, uz jsme jen slysela jak hlasili jmeno, ale nevidela jsem obrazek. Nany je fakt sikulka ![]() ![]() ![]() ad atb, tak nikdo presne nevi, co mu je, pac Sima je trosinku i hysterka, u nasi dr prej tvrdil, ze ho boli, kdyz mu prohmatavala, zda nema neco s usima, na usnim zas ne , ale kazdopadne to byl dnes uz 5. den s horeckama, ktery nepolevovaly ani po nurofenech a panadolech, takze tam asi nejakej problem je, vcetne toho CRP![]() Jani, a jak vy? |
|
|
5.2.2009 19:28:25
Baboo,
tak snad to nic nebude...no ale proc vlastne dostal atb? chapu, ze ma vyssi crp, ale co mu vlastne je za nemoc? |
|
|
5.2.2009 19:27:25
tak v kouzelne skolce ukazovala fanynka nanynky vytvor (je to teda 5 mesicu stara kresba)...chluby chlub
![]() ![]() |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
5.2.2009 18:15:51
tak jen hlasim, ze Sima mel vysoky CRP, (jestli 30??? nevim, vyrizoval to manzel) takze fasnul atb
, ale vzhledem k tomu, ze je mu najednou lip a jsou to jeho prvni atb v 3,5 letech, tak to jde![]() ![]() ostatnim marudkum tez prejem, at je brzo lip ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.