| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podzimní snažilky

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 25172  [Dalších 24992 >>]
pet & nany 9/05 & maxik 9/07 29399
4.2.2009 20:38:07
ahoj kocky,
ty choroby nas lamou, co? ~a~
u nas se bohuzel taky zacalo soplit, zatim je hlavni adept maxik, tece mu z nosu, vic nic, ale je to teprve na rozjezdu. nany se drzi.
ja dobiram ta atb na mocove cesty.
jinak v sobotu jdu na magnetickou rezonanci hlavy, nevim, zda jsem psala, jak mam ty moje sileny migreny, navic poruchy videni (ktere jsou mimo migreny, takze s migrenou nesouvisi). no a na eeg mam epilepticke vlny, takze si me neurolog chce radne proklepnout. v sobotu na me myslete, v papirech mam napsano, ze chce vyloucit nejakou chorobu AVM, coz je neco vrozenyho a delat to neplechu v hlave, pac krev proudi jinak nez ma, z toho pak muzou byt migreny, epilepsie, poruchy videni a tak...nooooo.....snad to nemam....nerada bych sla pod gama nuz.

Baboo,
drz se, organismus holt potrebuje nekdy vypnout, taky by ti bodly nejake lazne jako mne.

Januliku,
ty take neves hlavu, s chlapama je kriz a co hur, lepsi uz to s nima bohuzel nebude ~a~
smisulenka,M03/05 + A01/08 25917
4.2.2009 9:00:20
Ahojky všem,
Baboo, doufám že jsi v pořádku, to ej děsny~;((
Hlavně odpočívej a ať už je Šíma ok!!!!

Janičko, toje mi moc líto , že jsi na vše sama:-(
Kor s uřvaným miminem vim jak to vysiluje...Posilam hodně síly~x~

Nelínce vše nej nej k svátku~x~~z~

U nas stále kuckáme nuslíme...sice už bez teplot...ale ok nejsme. Míša je teda ve školce ale Adin ještě na hromadě:
Včera jsme s nim byla pro vysledky z imunologie:-(
Tak má sníženou imunitu...dodělavaji se mu nějé podtřídy aby to měl dr kompletní když vyšlo tohle...+ má něco zvýšené co by mohlo ukazovat na astma.
Ale říkal , že Adík je malej a že to muže být nakonec vše dobré.
Vysledky budou za 10 dní.
Zatím máme léky na imunitu....a kdyby se u Adika znovu objevil zánět průdušek obstrukční , tak nasadí inhalační kortikoidy...
za 2 m jdeme na kontrolu...
S dětskou dr jsme domluvene že posuneme očkování tou živou vakcínou...

Taky jsme byli na roční prohlídce ..
Adík byl moc šikovnej , hezky se tam předvedl co umí~;)
tak jsem se dmula~t~
Má 9820g a 77cm

A tady dortík

a tady jak dopadl po nájezdu Adíka:
Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 26364
3.2.2009 11:41:15
ahoj kocinky:-)
tak Simovi je snad uz lip,i kdyz rymu a teplotu ma furt, ale uz i docela zlobi~o~~t~
zato ja~Rv~Rv v noci jsem sebou sekla v koupelne a prastila se do hlavy~a~, manzel trval na tom, ze musim do nemocnice, takze jsem stravila nekolik hodin na interne, kde me komplet vysetrili, takze aspon vim, ze mam vse v poradku, CRP jen 10, takze to pry byl kolaps z horecky+kojeni, malo tekutin, atd., takze mam narizenej klid, manzel si vzal volno~R^~z~

a co ostatni marudci? Snad je lip...~s~
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
2.2.2009 10:58:19
Ty jo ty nemoc e jsou fkat děs. Chjo. Barča btaky začala nějak kuckat a prskat, neb rýmu nemá a teplotu taky ne, ale kašle. Tak nveím, k Dr se mi s ní nechce.

Baboo, at sjte brzy OK. A Marťa s e neozvala, co? Přejeme Nelinc e vš e nej k vsátku, hodn ě zdravíčka, štěstíčka alumpáren.

Kamčo a co vy jak žijete? Co Lenička a Lukášek?

U nás vš e stejné, včera jsm e s e pěkně naštvala na mého MM, vidí jen sebe a své zájmy a jak může tak vypadne~o~Chápu, že s uřvanou Barčoua utahanou maželkou to není nic moc, al e už mě fakt štve, jsme na všechno absolutně sama~n~No konec stěžování, jdu něco dělat
2.2.2009 10:53:02
ahoj cicinky:-)

tak Sima je nastesti uz bez teplot~R^~b~~b~, resp. mozna ma max. zvysenku ale z nosu mu tece pekne teda~o~ no nevim, jestli se do ctvrtka da do kupy~a~

Kamco,
tak drzim pesti, at se vam choroby vyhnou.~m~

Marti,
Nelince taky prejem vsechno nej k svatku~s~~s~~x~~x~~x~

Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 16564
2.2.2009 9:12:48
Baboo, chudák malej~a~. Teď ty horečky řáděj všude, už aby bylo po chřipce~q~. My se zatím držíme, ale taky to čekám každým dnem~d~

Nelince od Marti k dnešnímu svátku přejeme hodně zdraví, štěstí, hodné rodiče a brášku~x~~x~~x~

1.2.2009 19:35:54
ahoj kocenky,
tak i na nas dolehly choroby.~o~ Sima mel odpo 39,8 ~a~, ma rymu, kasel, takze to vypada, ze mame tenhle tejden jasnej~Rv~Rv~Rv
pet & nany 9/05 & maxik 9/07 29399
29.1.2009 23:18:36
Baboo,
tak na video jsem zrovna dneska jukala, upozornovala me na to sestrenka (jako ze je to zajimava udalost) a vuuuuubec jsem si te nevsimla.....az ted.....no joooooo.....medialni hvezda, sekne ti to ~b~
Fióna a Julie 8/05 39022
29.1.2009 9:41:12
Ahoj holky,
Baboo- moc ti to v novinách sluší!!! :-)

Jani- máš pravdu, jak ten čas letí. Tím se utěšuji, když jsem zoufalá, že se můžeme začít snažit příští rok v létě, že to strašně rychle uteče. Co mám dítě, tak jsem změnila názor na čas.

Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
28.1.2009 20:51:11
babboo, mooc ti to sluší a máš nějaké delší vlasy, že jo??

Fionko ani s eti nedivím,. na tvém místě bych taky vypadla, člověk to holt potřebuje mít pocit, že je užitečný a tak. A na bolest je to nejlepší lék. Jseš fakt statečná.:-)

Pet no super, úpln ězávidím tu pohodu bez d ětí, děti miluju, ale někdy jich má člověk plné zuby a potřebuje vypadnout~z~

Holky, tak zítra to bud e přesně rok, co s e mě na testu objevily nečekaně // a ted už je z nich skopro 4 měsíční mimi, ty jo to to letí.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 25172  [Dalších 24992 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.