| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
8.12.2008 16:47:54
Holky kdepak jste? Kde to vázne
![]() ![]() Tak co už pečete? Já mám dva druhy zatím.. moc toho dělat nebudu ![]() Dneska jsme byli na očkování. No Anežka mi tu řve tak se moc nerozepíšu. Už máte dárečky? Já skoro jo. tak zatím pa ![]() |
|
|
22.11.2008 7:36:55
Jé holky ty zprávy jsem taky viděla
zrovna jsem říkala manželovi že k čemu my máme tak drahou koloběžku když má jen ruční brzdu kterou holky neumáčknou ![]() |
| Alča + N*04, M*07, O*10 | 15579 |
|
|
21.11.2008 21:34:40
Ahoj holky, všechny moc zase po nějaké době zdravím!
Teď jsem tu dlouho nebyla, ale koukám, že se dočíst dá, tak to je fajn ![]() Radce moc gratuluju k holčičce, to je super zpráva! ![]() Simi, tak ať vám odstranění mandle dobře dopadne!!! Hlavně, když to pomůže! Pet, tak to jste šikulky!!! Super, že jste to tak pěkně zvládli a že to tak dobře dopadlo!!!Jani, jejda, to je mi moc líto Moc přeju, ať to všechno pěkně zvládáš, i když náročný to určitě bude! Moc držím palečky! Hlavně, ať je Barunka v pořádku ![]() Marti, právě že atopický ekzém se u miminek v obličeji dělá. Do těch typických míst (loketní, podkolení jamky, zápěstí a tak) se to stěhuje až později. Natálka měla atopický ekzém od 3 měsíců a právě jí začal v obličeji, úplně nejdřív na čele a lícních kostech. Do těch jamek se jí to přestěhovalo až kolem 2 let. Tím tě nechci strašit!!! Třeba to atopický ekzém vůbec nebude! Každopádně dobrá zpráva je ta, že od 3 let +- zatím u Natálky po atopickém ekzému ani památky Tak snad to vydrží. Říká se, že když se objeví brzo, tak že je větší pravděpodobnost, že zmizí. Samozřejmě ale není nikde psáno, že se pak v průběhu let nemůže zase objevit... Moc držím palečky!Luky, krásný fotky Jsi šikulka!Všem marodům přejeme brzké uzdravení! Koukám, že jich tu docela je No my jsme taky nemocní, pro změnu neštovice Objevily se ve školce někdy minulý týden v pátek, ale v jiné třídě, a Natálka už je má od středy taky. V jejich třídě je prý zatím první případ. Nejspíš to chytila v plavání, kam chodí pár dětí, ale z celé školky. Jinak do té třídy, kde se to prvně objevilo, totiž vůbec nepřijdou. No to je jedno. Takže čekáme, že +- za 14 dní je má i Matěj, tak snad budeme mít do vánoc pokoj Ale nakonec jsem ráda, aspoň si je odbydou a bude klid. |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
21.11.2008 20:16:01
Taky jsem koukala a říkám si - tuhle holku znám!
![]() ![]() Luky ahoj! To jsou krásné fotky, jsi šikulka! |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
21.11.2008 19:47:46
Koukám na zprávy a Šimonek tam zkouší jakousi děsnou modrou koloběžku.Že se Babulko nepochlubíš
![]() ![]() ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
20.11.2008 21:03:16
bohužel Jiříka v poslední době foto na netu nemám tak vám dár sem pár scrapu.
![]() ![]() ještě nakouknu |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
20.11.2008 20:55:41
Omlouvám se že jsem tu tak dlouho nebyla,ale stále jsme v jednom kole.Víte že IVf cosi stojí a tak makáme jak šroubci aby se to vše poplatilo.
![]() Pet gratuluji že vám to z varlátkenm tak dobře dopadlo. Hani přeji at jsou drobci brzo zdraví ![]() Fio moc na tebe myslím a držím palečky a brzo ![]() Radce moc gratuluji k Lindušce Pokusím se ještě něco dočíst,ale znáte moji pamět. ![]() ![]() Tak ještě moc zdravím ostatní,Babulku,Estru,Smisulenku,Sway,Janulíka,Kamilu,Brusinku,Waculku,Brony,Hanku a Martinu (snad jsem na nikoho nezapoměla. |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
20.11.2008 10:16:16
Ahoj holky.
Tak naší rodinou se prohnal ten blicí a průjmový virus, nejdřív děti, včera já a dnes manžel. Doufám, že to děti zase nechytnou zpátky a že se ho už zbavíme ![]() Jinak všem marodů přejeme hodně zdravíčka . Je to hrůza, pořád nějaké rymy a kašle, teď zvracení, Lenka angínu...už aby byl pořádný mráz a všechny bacily vymrzly![]() Janičko, moc na Vás budu myslet a držet palce, ať je brzo vše v pořádku . Určitě to s Barunkou zvládnete!!!![]() Hani, Tobě přeju pevné nervy . Teda všechny holky nemocné - to musí být pořádný záhul. Tak ať je beruškám brzo líp![]() Marti, co manžel? Ještě pořád je daleko? Už se mu blíží práce ke konci? Jinak všechny ostatní moc zdravím ![]() |
|
|
20.11.2008 9:54:41
ahoj holky už jsem tu dlouho nebyla. Gratuluji k narození miminek a všem přeji hlavně zdravíčko.
Jaňulko copak se děje? Snad budete v pořádku!! ![]() My jsme momentálně všichni nemocní včetne miminek ![]() ![]() |
| Martina+dva miláčkové | 10779 |
|
|
19.11.2008 21:10:55
Jani, jen - ona je Barunka v něčem pozadu? Že píšeš o mentálním postižení? No, snad jsem to jen strašně špatně pochopila. Je to náročné, viď? Přijď se k nám vyplakat
"> |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.