| Martina+dva miláčkové | 10779 |
|
|
19.11.2008 21:08:37
Jani, zrovna nakukuju kvůli Tobě - už jsem o Tobě dlouho neslyšela....koukám, že se moc nedaří, viď? Ale bude líp, uvidíš, že bude. Myslíme všechny ny Tebe...
![]() Pet, super, že jste to tak krásně zvládly ![]() Baboo, zaujal mě Tvůj kurz pro laktační poradkyně - jak jsi se k tomu dostala? A co Šimonek ve školce? Brony, jak se vám bydlí? Nevěděla bys, prosím, o nějakých stránkách pro tvoření na vánoce? Jednoduché, aby to zvládnul i Romča? ![]() Co dárky, holky, už máte nakoupené? Já pro dětičky ano,a le ještě bych věděla i dál - jenže manžel už ![]() U nás taky tak nějak oblačno. Romča dopadl na neurologii dobře. Ale chodíme do Dys centra na Letné. Má opožděnou jemnou motoriku a grafomotoriku. Musíme to dát dohromady, než půjde do školy. Ale je to dřina, "Cvičíme" každý den a výsledky zatím žádné Ale prý určitě přijdou... Zítra jdeme na kontrolu na endokrinologii a pak nás čeká natáčení na plavání - jsem na něj nesmírně pyšná. Krásně mu to jde - bez "sebechvály" si myslím, že je nejlepší ![]() Nelinka má zase nižší hodnoty hemoglobinu, tak ještě měsíc železo a pak, když se to pořád nezvedne, tak hematologie a uvidíme, co dál Navíc je už zase "nemocná" - rýma a kašel už nás provází třetí týden. Teď se ještě osypala na obličeji. Je to ošklivé. Doktorka říkala, že je to mykóza a dala mi ATB, ale nepomohlo to. Dneska říkala, že už to vypadá, že je to jen podrážděné....prý to taky může být alergie nebo začínající atopický ekzém. Což se mi ale nezdá, protože ten se přece nedělá v obličeji, ne?- Jo a ještě vás pobavím Dneska jsem byla s Nelinkou na plavání a měli jsme (rodiče) proplavat tunel na dně bazénu. Já jsem se odrazila nějak moc a narvala to hlavou do stěny toho bazénu. Holky, to byla rána. Já myslela, že je po mě. Normálně jsem si hnula krční páteří, bolí mě celý krk i záda, trošku jedno oko a na čele mám bouli a modřinu. Ještě, že jsem se neutopila Teď už se tomu směju, ale teda ... ![]() |
| Noface | 50775 |
|
19.11.2008 18:31:46
Jani, to je mi líto
. Aspoň, že už víš, co a jak, ale stejně to musí být náročný. Snad bude beruška brzy v pořádku . Co Lucinka, jak to zvládá?U nás klasicky Domini děsná rýma a Šárka teď měla už druhou angínu, já měla angínu od září už 3x. Nějak se těch nemocí nemůžeme zbavit. Ale jinak jsou holky v pohodě . |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
19.11.2008 15:17:42
Tak s ezase hlásím. Pet super šikulky, ž e jste to tak hezky zvládly
)Pet at jste brz y zdraví, u nás dne s lehnul manža a u Lucky to čekám brzy taky, já byla na hromadě minulý týden. Jinak nic moc zpráv yod nás. Vy co si pamatujete co sjme zažívala s Luckou, tak situac e v bledě modrém, dne s jsme dostaly dečku na kyčle a včera sjme si vydobila rehabilitaci, abychom mohl y začít cvičit Vojtovku. I když sjme dneska ty kyčle čekala stejně mě to vzalo, hlavně i to jednání a ořvala to ![]() , Bohužel už vím, co mě čeká za záhul a koltoč a to je Barča ještě nespavá a uřvaná:-(( Do toho Lucku a její kroužky, domácnost, barák, mnaža věčně v práci, fakt nevéím, jak to půjde. Ale bud emuset, nic jiného mě nezbyde. Barunky mě je líto, vím, že si na to nebud e pamatovat a sjme ráda, zase na druhou stranu, že je to vš e o 6 týdnů dřív, a le stejně jsme z toho špatná. No musíme bojovat, držte nám palce. Alespon jsme s evyhnula neuroložce, protože to už bcyh asi nezvládla._(((Dozvědět s, že bud e mentálně postižená apod.Jinak včera z poradny v 6 týdnech máme 3940g a 54cm a stále s emě daří kojit, i když musím trochu přikrmovat, tak z toho mám alepson radost. Fionko na tEBE MOC MYSLÍM A DRŽÍM PALEČKY |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
17.11.2008 18:02:00
Pet, taky moc gratuluju, že jste to s Maxíkem tak krásně zvládli!!! Je to šikovný kluk
![]() ![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
17.11.2008 8:44:32
Ahojky všem,
Jsme u anšich jen ankukuju ![]() odpo jedeme domů. Pet, to je užasný ,jak to Maxík zvládnul!!! jsem rada že má vše v pořádku ![]() je to šikovný kluk!!!!! ![]() Vaculko, máme koupený inhalátor, doporučila nam to dr. Nakonec jsem vzala kompresoirový...ve tvaru tučňáka a dětem se to líbí... Dr doporučovala i ultrazvukovy že tolik nehučí. |
| Noface | 50775 |
|
16.11.2008 19:54:21
Tak jsem tu dlouho nebyla.
Pet gratuluju ke zdárné operaci ![]() .A Radce k holčičce .Zbytek dočtu snad časem :o). |
| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
15.11.2008 22:16:01
simi,
budu vam taky drzet palecky na tu operaci, at to v pohode zvladnete ![]() |
| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
15.11.2008 22:09:27
ahoj holky,
tak hlasim, ze maxik ma operaci uspesne za sebou. byla to makacka, ale zvladli jsme to. navic to dopadlo nad me ocekavani, neb varlatko se nakonec uspesne naslo, a protoze bylo v poradku, tak se stahlo a prisilo tam, kde ma byt (puvodne se myslelo, ze ho nema, nebo je nekde schovane a nevyvinute), takze radost velika!!! krom toho mu jeste uvolnovali kuzicku, takze uz jde pretahovat. narkozu zvladl maxik v pohode, zadne zvraceni, zadne extremni brekoty. probudil se a 2 hodiny na jipce na me smutne koukal, bylo to dojemne. domu nas pustili vcera, vse vypada dobre, vse se snad dobre hoji. akorat je teda nadlidsky vykon ho udrzet v klidu, ze zacatku si nesmel sam sedat, sam stoupat (udrzte to cirte v nemocnici, ze), ted se tedy jiz zveda, ale nesmi padat...chacha, jak to udelat? dekujeme vsem za drzeni palecku, urcite to pomohlo! a tady maxik tesne po operaci na jipce ![]() a tady jiz vysmatej maxik doma v postylce v den navratu z nemocnice ![]() |
| Vaculka+Kubík11/04+Honzík05/07 | 14379 |
|
|
15.11.2008 17:25:54
ahoj holky,
taky posílám pozdrav.... skoro celé odpoledne jsem hledala na netu vánoční dárky, teď už jsem spokojená ) a Ježíšek může přijít ![]() Kubík od minulého týdne nechodil do školky, dost kašlal a měl rýmu. Vyléčili jsme to doma kapkami a sirupem. Jenže rýmu dostal i Honzík a k tomu v pondělí pichal pravé ouško. Měl tam dost hnisu, má ATB a protože je to už tento rok podruhé rozhodla jsem se pro Prevenar. Budem ho sice plně platit, ale nevadí, na uši je hodně háklivý, tak chci předejít dalším problémům. Já jsem uši píchala odmalička několikrát a mám z toho problémy doteď.... Simi psala jsi že inhalujete Vincentku, máš koupený nějaký inhalatár? Nebo ji nalít do zvlhčovače jak psala myslím Brusinka? U nás se to rozdělilo - Kubík je spíš ukašlaný a Honzík trpí na rýmu a uši . Už taky někdy nevím co s tím. V ložnici máme na noc chladno, v bytě udržujeme teplotu kolem 20C ale děti jsou stále nahromadě (je to i tou školkou).Holky mějte se krásně a Radce gratulace k holčiče ![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
12.11.2008 11:20:38
Ahojky všem,
tak jsem včera byla s Michalkou na tom ORL, pan doktor moc hodnej! Kouknul Michalce do krku a nosu a vyslechl mě. No a má velikou mandly stupeň 3 je plně indikovana na operaci. říkal, že už je to na ni vidět i v obličeji, jak dycha, jak ma pusu atd. Prej ma lehce zvětšene i mandle v krku , ale to neni tak strašne. Termín operace mame 3.12. v 8 rano. řekl , že u Míši bude po operaci určitě zlepšení, že teď je to tam ve stalem infektu, že nema šanci se to tam vylečit. Fionko ráda Tě vidím jak Ti je? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.