| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
4.11.2008 7:35:04
Ahojky všem,
tak Míša je ve školce rano ji vezl manža. Ještě mi neni uplně dobře, včera mi stačila cesta pro Míšu do školky a byla jsem ko... Srazik ja souhlasim,ale jsme pořad marodní je mi to už trapny ale nerada ybch někoho nakazila....snad se děti zberchaj a zmakneme to , rada bych Vás viděla.... Dopolčo je Mišulda ve školce , takže asi odpoledne? Sway, holkam to moc sluší!!!! Sofi přejeme vše nej k ročku ![]() , teda toto letí, ale co bych chtěla...v pátek bylo Adámkovi 9 měsíců.Sway nevíš co Hanka s BArunkou? Jak se ma v práci ? Janičko, jak to jde doma? Co Barunka jaka je???? ![]() |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
3.11.2008 21:24:54
Simi at jste brzy zdraví
Pěkně si užíváte.?.(((Sway fotky krásné. Holkám to m oc sluší, zavítej častěji, je tu mrtvo a je to škoda. Pet mooc na Vás budu myslet, at Maxíkovi dopadne operace OK ![]() Já tu ted měla týden naše, takže sjme s ena net moc nedostala. Holky co s tím srazíkem, navrhněte něco. Njelépe listopad, pak už budete mízt jiné starosti, vánoce, dárky, pečení a tak. mě s e hodí úterý, čtvrtek, pátek odpoledne.A nebo někdy dopoledne ale bez Lucky, to je ve školce. Tak navrhněte, kdy s eto hodí vám. Simi,Marti, Baboo? Jsme na Vás holky mooc zvědavá. A co Lukynka fionka? Moc taky myslím na vIv, škoda, že s e už neukázala. A co Brony, Hanka s dvojčátkama, Brusinka? Holky písněte alepson občas nějkaé info. |
| Sway,Viky2/05+Sofi10/07 | 10135 |
|
|
3.11.2008 11:40:39
ha, fotky se nezobrazují, dám je do alba podzimek.
Pet: krásná fotečka a jak Nany kreslí, neskutečné...Držím moc pěsti, ať operace proběhne na 1*! Simi: drž se, ty nemoci jsou hrozné, když se má člověk ještě starat o děti Ať je ti brzy lépe!Jaňulíku: Moc moc moc blahopřeji k rychlému porodu a ke zdravé a krásné Barunce! A všem marůdkům, ať nemoci rychle zmizí! ![]() |
| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
3.11.2008 11:36:54
holky,
tak na 90% jde maxik na operaci ve stredu 12.11. na urologickou kliniku ke karlovu v praze. mel by ho pry operovat docent kocvara, coz je sarze detkeho oddeleni, tak jsem rada. zitra jdeme na predoperacni vysetreni - krev a moc, to zas bude scena, uz to vidim, minule nemohli maxikovi najit zilu a tou jehlou mu v te ruce asi 30 vterin rejdili, no hnus fialovej, co vam budu povidat. |
| Sway,Viky2/05+Sofi10/07 | 10135 |
|
|
3.11.2008 11:11:01
ahoj holčinky, jsem ostuda veliká,ale nestíhám, ty neše dvě šídla mě hodně zaměstnávají, ale to jistě znáte
![]() Chci se ale pochlubit, že už nám 31.10.byl také rok, strašně to letí.... |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
3.11.2008 11:04:57
Ahojky všem,
tak ja hlasim že děti jsou pořad nachrchlane:-( A ja jsem od patka nemocna lehla jsem s šílenou angínou mam atb do pátku, dneska už musim normálně fungovat, manža je v praci:-( Ale už je mi líp, za chvilku jedu pro míšu do školky. Pet, budu na VAs moc myslet a kam jdete na operaci? Do jaké nemocnice? Hezké fotečky ![]() |
|
|
31.10.2008 10:50:57
![]() |
|
|
30.10.2008 23:19:09
holky,
ja uz mam kapanek stres, v pondeli budu volat na urologii ohledne te operace varlatka. v pondeli mam rict, zda je maxik zdrav a v patek tam znovu budu volat, aby mi rekli, jaky den v tydnu od 10.11. operace probehne...ufff... maxik zatim porad nudlankuje, tak snad se da do pondelka dokupy. ja ho chci ted navic drzet v karantene, aby neco nechytil, takze se nechci s nikym stykat, pro jistotu. mozna jen na nejaka prochazka kolem domu. takze pokud bude srazik, tak my se budeme mci zucastnit az po operaci. |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
30.10.2008 14:09:01
ahoj kocinky
![]() teda tady to nak upada ![]() Pet, Nanynka je strasne moc moc sikovna holcicka, uz ted ji muzes prihlasit na AVU ![]() ![]() ![]() Vaculko, tak to je fajn, ze se mate dobre, nahod naky aktualni fotecky ![]() jinak hlasim, ze uz jsem opet pojizdna, takze se muzu doparvit na srazik kamkoli , jetsli teda nejakej bude![]() |
| Vaculka+Kubík11/04+Honzík05/07 | 14379 |
|
|
28.10.2008 11:55:30
Ahoj holky,
já už jsem tady tak strašně dlouho nebyla.... to je ale tím, že doma nemám internet a když jsem u našich tak akorát kouknu na poštu, a nebo na nějaké vánoční dárky. Děti mě plně zaměstnávají, ale to nás všechny co? Nemám čas číst pozpátku, takže nevím co se děje. Akorát teda obrovská opožděná gratulace Jaňulíkovi a Barunce... do života hlavně zdraví, hodné rodiče a milující sestřičku ![]() .Kubík si už ve školce zvykl, rána už nejsou taková ubrečená, ještě sice sem tam prohodí větu že mu bude smutno, ale jakmile vejde do třídy už je spokojený. Honzík je čert, je to hodně živé dítě, měl rozseklé čelo. Zakopl o hračku a spadl na hranu postele. Měl to hluboké, ale naštěstí jsme nešili, doktorka mu to zamašličkovala. Jizva se mu nerozjela naštěstí, mažeme ji sádlem, infadolanem. Kubík má v sobotu narozeniny i s manželem, už jsme s půlkou rodiny oslavovali teď v sobotu, s druhou půlkou to bude tuto neděli. Přál si autíčko od Chicca - na ovládání a kalkulačku od Fischer Price. Od našich dostal hmotu Fimo, nevím jestli jste o ní slyšeli, je dražší ale bezva se s ní dělá. Vyrobili jsme nějaké věci (malou postýlku a korálky), zapekli v troubě a natřeli lakem. Je to moc pěkné, řekla bych že lepší než plastelína, Kubík se dost vyhrál a navíc to ještě poslouží jako dáreček. Pet, zase krásný obrázek, Nany je moc šikovná. A dodatečně oběma vše nej... k narozeninám. Mějte se krásně a zase až bude chvilka tak nakouknu.. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.