| estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
|
|
12.11.2008 8:36:58
Ahoj holky,
zase jednou nakukuju. Tak už se dočkala i Radka. Gratuluju k Lindušce. Fio, jak tobě se těhulí?? A jakpak Luky?? Tu už jsem tady dlouho neviděla....... Pet, Nany je vážně malířka. Baboo zaujalo mě , že si děláš kurz pro laktační poradkyně. Napadlo mě, že bych také mohla zužitkovat své zkušenosti s bojem o kojení a být tak někomu ku prospěchu. Jak jsi se k tomu dostala??? Zdravím i ostatní holčiny. Už nevím, na co jsem chtěla reagovat.. |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
11.11.2008 22:16:20
Ahoj holky,
opožděně gratuluji Jaňulíkovi a Radce k narozeniní holčiček. Pet - Nany je šikulka! Já žasnu, když srovnám Julinčiné mazanice, zatím ji neberou ani omalovánky. Jinak jak koukám ,tak se všude marodí. U nás je to stejné, co Juli chodí do školky. Už válčíme 5tý týden. Má rýmu a kašle. Dr. radí pořád to stejné- Mucosolvan + kapky do nosu, až jsme začaly horečkovat.Dnes mě chtěla opět odbýt stejnou léčbou, došla mi trpělivost a tak nakonec jsem vybojovala ATB. |
| Brusinka* | 42812 |
|
|
8.11.2008 8:55:08
Super zpráva
![]() Radce velká gratulace k holčičce ![]() ![]() Baboo, Jonášovi se ve školce mooooc líbí ![]() I když v říjnu byl jen půlku měsíce (druhou marodil) a včera přišel ze školky a měl přes 38. Dneska se vzbudil se 39.9 tak sjem zvědavá, co z toho bude... |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
7.11.2008 14:59:25
ahoj kocky
![]() teeeda ja obcas juknu a hned takovahle zpravickaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to je uzasny, gratulace Radce k Lindicce ![]() ![]() ![]() Simi, koukam, ze Vas se ty choroby taky pekne drzej foukame![]() u nas se zatim "jen" nudli a chrchla a Stepino v noci obcas z tech hlenu i ![]() ![]() Brusi, jsem rada, ze Te "vidim" jak se maj deticky? Co Jonas ve skolce?Pet, drzime palecky, at operace dopadne dobre, at to Maxik pekne zvladne ![]() ![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
5.11.2008 20:53:55
Jééééééé to je užasná zpravička
![]() Radce moc gratuluju k Lindušce. Ať jsou holky brzo doma ![]() a Linda ať roste ve zdraví a kráse ![]() |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
5.11.2008 17:26:38
Holky, zabrousila jsem na červen05, hledala jsem tam info o kámošce a našla úplně jiné
![]() Vzpomínáte si na RadkuRR s Márou? Tak se jí narodila dceruška Linda : "narodila se 14,30, ma 3,37 kg a 50 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je krásná a obě jsme v pohodě! Radka s Tomáš " Tak to moc gratulujeme!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.11.2008 21:53:36
Brusinko , no Adam je na hromadě od srpna , začalo to střevní bakterii a pokračovalo kašlem rýmou s těmahle obstrukcema + 2x uši:-(
Máme už i inhalator , takže inhalujeme několikrat denně vincentku. Koukám že to máte taky pěkný:-( Ať je brzo líp!!!! |
| Brusinka* | 42812 |
|
|
4.11.2008 21:36:37
Jaňulíku, máš pravdu, nějak tady upadá "psací" morálka, něco s tím uděláme
![]() Sway, holky jsou kočky...a nějak rychle to utíká ![]() Pet, a´t operace dobře dopadne a jste zase brzy doma...a kreslení Nany je úžasné !!!!! /Já jsem ráda, že Jonáš vybarví omalovánky-a přetahování velkoryse toleruju )Simi, my jsme na Ventolinu dost často Teď už vlastně skoro druhý měsíc. Týden po ATB začala znovu sípat (zá:laryngotracheobronchitis, v krku masivně haemofylus influenze ), hodně nám pomohl zvlhčovač vzduchu, do kterého leju Vincentku!!! Sice v ložnici není vidět přes mlhu na 2 metry, ale spíme výborně všichni ![]() Takže očkování MMR odloženo na dobu úplného zdraví....aspoň jedno pozitivum ![]() Fotka Lenky a Lukáška je moc hezká....my jsem snad měsíc nebyly pořádně venku ![]() |
|
|
4.11.2008 14:18:08
Kamčo , krásná fotečka!!!
![]() Koukám že se nenudíš a jsi pěkně akční ![]() Tak jsem byla s Adámkem u drod minula jak měl stažene průdušky jsou to 3 neděle od te doby ma pořad rymu kašel.... v noci špatně dýchal....tak ho dr poslechla a zase ma obstrukci průdušek(stažené průdušky) dostal Spiropent a bylo vyřčeno to že by mohl být astmatik:-(že to už neni jen tak. Dostala jsem žádanku na imunologii, volala sjem tam a vezmou nas 12.12:-(. Podle odběru se uvidi co dal ale asi to bude na foukadlo. |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
4.11.2008 9:21:21
Ahoj holky. Tak jedna ztracená duše se taky hlásí
.Co je Lukáš pohyblivější a všude vleze, tak nějak nesnese, abych seděla u počítače a něco tu dělala . Hned mě tahá pryč, nebo mi bouchá do klávesnice a všude všechno mačká. Večer tu je zase manža, takže já se sem moc nedostanu . Když Luky spí, tak se snažím něco vyrábět - teď si vyšívám nějaké vánoční ozdoby, nebo dělám papírové figurky a další věci do našeho MC, které vedu. Využívám každou volnou chvilku![]() Teď jsem měla doma týden manžu s atb a velkým kašlem a Lenku s angínou. S Lenkou ještě čekáme na výsledky výtěru z krku a až pak bude moct jít do školky (asi v pondělí). Už se doma pěkně nudí, pořád se ptá, kdy už půjde do školky, takže jí taky musím vymýšlet hry na zabavení. O víkendu jezdíme s Lukym plavat a pak za rodičema - tchána pustili domů z nemocnice po operaci nádoru v mozku a pořád není úplně v pořádku .Pořád koukáme po realitách a nemůžem se teď právě rozhodnout, jestli koupit pozemek a postavit si barák a zadlužit se na 30let???, nebo si koupit jen 4+1 v paneláku a tento stávající byt pronajímat a užívat si trochu víc volnosti, dovolených, atd...(ten byt má skoro cenu toho pozemku )Jinak děti jsou v mezích možností hodné. Lukáše trápí občasná rýma a kašel, ale jinak je v pořádku. Ještě moc nemluví, ale na všechno si ukáže, dovede mě k lednici a ukáže si, jaký chce jogurt, všemu rozumí. Má 4 stoličky a teď už ani nevíme, že zuby rostou, spí celou noc a už nechce kojení. Tady máte taky jednu fotku, jak teď dětičky vypadají: ![]() Už mám nakoupené skoro všechny vánoční dárky. Včera jsem koupila Lence Učenlivou Chou chou v Tescu. Byly jsme se tam podívat, jaké miminko by chtěla a ona si vybrala tuto . Snad si s ní potom bude taky hrát. Už napsala Ježíškovi, co všechno chce, obrázek téhle panenky vystřihla a nalepila a v noci si Ježíšek dopis odnesl. Tak se teď musí snažit být hodná . Jinak by ale chtěla všechno, na co jsou teď reklamy v televizi . Lukáš dostane velkou plastovou míchačku, odrážedlo a malou motorku, co jezdí, otáčí, houká. Plus nějaké oblečení, knížky, puzzle.Jinak všechny moc zdravím ![]() ![]() ![]() Pet, Nany opravdu moc hezky krelí. Mám kamarádku a její holčička taky hezky kreslí, už vyhrála nějaké soutěže a teď chodí (je jí 5) do lidušky na kreslení. Takže to u Nany taky podporujte ![]() Sway, Sofince dodatečně vše nejlepší k narozeninám a i dalším oslavencům přejeme hodně zdraví a štěstí. Máš moc krásné holky ![]() Maxík - Pet, budeme na Vás moc myslet, aby operace proběhla dobře a vy byli brzo doma ![]() Simi, přeju Ti hodně zdraví, ať jsi brzo fit. Ono mít angínu a starat se o dvě děti musí být pěkný zápřah ![]() Nejdřív nic nenapíšu a teď takový román ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.