| Federika | 14090 |
|
|
9.2.2020 8:43:47
Půlko,
tak mi to nedalo (já se o to fakt nikdy až tak nezajímala) a zadala dotaz ![]() Ten IT ze SG je zaměstnanec. Vyslanej firmou od nás. A pokud by ten plat nebyl v řádech statisíců, ani by tam s rodinou bejt nemohl. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
9.2.2020 8:38:34
Holky, já třeba žasnu u naší ortodontistky. (ortodoncie v menším okresním městě). Tam je furt plno, někdy dělá 2 klienty naráz (to se tam s ní dokonale kooperují 3 její spolupracovnice), jak to zvládá. Na to musí být člověk hodně zručnej, kromě toho posouzení průběhu léčby, který je u každého pacienta jiný, je to v podstatě manuální práce.
|
|
|
9.2.2020 8:33:31
No na matematiku ne. Osobní zkušenost, taky mi šla velmi dobře. Bohužel na geometrii už ano, tam jsi coby dyspraktik nebo člověk se špatně rozvinutou grafomotorikou nahraná.
|
|
|
9.2.2020 8:26:47
Syn rekonstruuje s mým mužem barák, dělal všechny práce, kromě těch odborných. Ale předpokládám, že kdyby býval absolvoval nějaké učiliště, že by se to i tam naučil. Baví ho to.
Dcera by mohla být švadlena. (dcera je manuálně zručnější a víc praktická). Ale hodně věcí se dá praxí naučit. Třeba já jsme měla špatnou grafomotoriku a platila jsem za takovou nešiku. Postupem času se to jen lepšilo, docela pěkně jsem vyšívala i plést umím. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
9.2.2020 8:11:24
Val, tam nešlo o sjednání lidí, ale o to, že vady na oblečené někdo neopravuje, ale rovnou to přestane nosit. Kdyby tam šlo o sjendání lidí, tak je to dobrá zpráva právě pro ty děti z téhle diskuze.
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
9.2.2020 8:09:13
Ha, mé starší děti jsou oba výteční přirození střelci. Přijde mi, že oproti ostatním dětem mají fakt talent (při stejně mizivém množství tréninku). Akorát je to druh talentu, co spíš velmi doufám, že nikdy nebudou muset využít a zůstane u té příležitostné vzduchovky.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
9.2.2020 7:11:33
Jedna by teoreticky mohla kreslit komiksy (ale durazne jsem ji precetla vysledky nejakyho pruzkumu, ze totiz 70 % francouzskych kresliru komiksu na volne noze ma prijmy pod minimalni mzdou). Druha nevim, mozna by mohla hrat nekde v kavarne na piano.
Nevari, nevysivaji, neopravuji elektrinu ani potrubi, nerezou flexou ani na cirkularce, nezastrelily by ani hrabose - vidim to proste na nejakou intelektualni profesi. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
9.2.2020 0:45:50
My jsme se jen s Monty divily tomu, že jsou v IT běžné zaměstnanecké platy 200 a více tisíc měsíčně. Ony totiž nejsou anebo mi to v práci zákeřně zatajili a posílají mi nějaký drobný. A Monty to zase tají bídný manžel. A MM mi to tají vlastně taky
U podnikatele je něco jinýho, ale pokud má třeba zaměstnance, tak je pak v podstatě primárně ředitel a ne ajťák. |
| sally | 3140 |
|
|
9.2.2020 0:43:24
Zasjaj,
no záleží na tom, jak moc a jak často to provozuješ... když jsem začínala, tak jsem po dojení nebyla schopná lézt, jak mě bolela předloktí... pak si tělo zvyklo - ale živit bych se tím fakt nechtěla (naštěstí dneska na to jsou stroje - kdybych měla statek s krávama, tak jdu do strojů) |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
9.2.2020 0:41:40
Ale ani tak není všecko ještě ztraceno
:https://www.youtube.com/watch?v=vm9coriTJs0 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.