| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Písničky a zpěv

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 15117  [Dalších 15017 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
8.10.2023 12:49:53
To já budu hlídací babička, děti od tří let výše mě hrozně baví, budu jim dělat program na prázdniny a tak:-), ale hecnu se i u mimina.
Hrozná výhoda, nemuset to skloubit s prací a domácností.

Už teď trénuju, mám kolegyni, co by věkem mohla být moje dcera, kam přijdem i s jejími detmi, tam si to myslí, že jsem jejich babička a už jsem ji je i hlídala :-)
Len 108740
8.10.2023 12:48:25
Apoleno, v UK letos "slavim" ctvrt stoleti pobytu a rozhodne nemluvim jako Anglicanka. A az na jednu holku jsem nepotkala zadneho Cecha/Slovaka/Polaka etc, ktery by tak mluvil. Vyslovnost je ruzna i v ramci Anglie, natoz nekam dal. To neres.
kysnutá knedla 99495
8.10.2023 12:46:35
“ Hlídám i bez krize, když chtějí jít do kina nebo na večeři. Když u toho rodiče nejsou, je to ještě větší zábava.“

Inka, 👍
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.10.2023 12:44:09
:-)Hlídám i bez krize, když chtějí jít do kina nebo na večeři. Když u toho rodiče nejsou, je to ještě větší zábava.
Žžena 83005
8.10.2023 12:44:05
apo-leno,
nebuď na sebe tvrdá. Víš co... anglické dítě slyší angličtinu denně od rána do večera třeba 2-3 roky, než samo poprvé kloudně promluví. To je hodně času a hoooodně naposlouchaného jazyka, že ;)
Najdi si hlavně něco, co Tě bude bavit. Seriály, co se Ti líbí, anglicky s anglickými titulky, písničky, co se Ti líbí atd.
A klidně se smiř i s tím, že poslech/výslovnost může být až ta poslední věc, co z toho cizího jazyka "docvakne". To taky není nutně špatně. Různé dovednosti se rozvíjí různě rychle. Já jsem třeba, jak už jsem psala, hlavně vizuálně zaměřená. Učím se primárně čtením a analýzou čteného textu. Dostat se do fáze, kdy rozumím autentickému anglickému poslechu slovo od slova, taky trvalo dýl... ale časem na to dojde.
Hlavně v tom hledej radost, vyzobávej věci, co Tě baví, to je nejlepší způsob, jak u toho vydržet, a všechen ten čas, co tomu věnuješ, se pak přetaví ve výsledek ani nevíš jak.
Ropucha + 2 120300
8.10.2023 12:39:40
"Ráda je mám už teď~:-D"

Velšice, viď ~:-D Já také. A musím se krotit a napomínat, abych se neupínala na něco, co vůbec nemusí přijít.
Ale já jsem takhle měla ráda předem i své děti. Jak některé matky popisují, že si musely hledat vztah k už narozenému dítěti a mateřství "naskočilo" až časem, já to mám naopak, mateřství mám nějak spuštěné odjakživa a děti přicházejí do předpřipravené lásky :-)
Ropucha + 2 120300
8.10.2023 12:32:58
Knedli, aha, vidíš, ty jsi možná narozdíl ode mě pochopila, co Čumča myslí :-)
Čumča má zdejší dění zmonitorované, že ani já sama si tak dobře nepamatuji, co jsem tu všechno naspisovala ~:-D
Jojo, to je pravda, neplánuji být chůva. Plánuji být pouze babička. Tj. dojímat se, pozorovat, obdivovat, šišlat, chválit, rozmazlovat... Výchovu a péči musí zajistit rodiče, to já už jsem si odbyla, poctivě a dostatečně. V krizi samozřejmě pomohu, ale že bych své poslední síly obětovala nějakým denním povinnostem okolo dětí, s tím opravdu nepočítám.
Len 108740
8.10.2023 12:24:49
1. z donuceni prvnimu pri uspavani klidne hodinu v kuse hali beli, bez toho neusnul vubec a trvalo to tak od roku a pul do peti let~8~
2. v puvodni aute pri jizde autem, takze kazdy tyden tak dve hodiny. Ted ne.
3. jenom v duchu
4. urcite, proste to neumim a obecne se vyhybam tomu delat veci, ktere neumim
5. prijimacku do ZUS, chtela jsem hrat na klavir a dostalo se mi vyjadreni, ze rozhodne ne a zpivat bych taky nahlas nemela. Bylo mi sest, pamatuju si to zive. Presto jeste ve treti tride jsem chodila do skolniho sboru, ale od tech deseti a vys jsem uz proste nezpivala. Hudebni sluch fakt nemam.
Velšice 92803
8.10.2023 12:13:22
Půlko, i já :-) a to jsem z něj dost unavená~:-D
Půlka psa 24064
8.10.2023 12:12:30
Taky se hrozně těším na vnoučata. A to mám nejmladší dítě v první třídě. :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 15117  [Dalších 15017 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.