| Velšice | 92803 | 
| 
 | 
 8.10.2023 12:12:08 
Ženy, děkuju. Nečekám asi zázraky, ale trošku už by se mi snad ulevit mohlo. Ty večery, ty mě asi zabijí..  
Inko, Ropucho, to je krásný. I já se těším, až přijdou vnoučata. Ráda je mám už teď ![]()  | 
| kysnutá knedla | 99495 | 
| 
 8.10.2023 12:12:04 
Čumča, pokiaľ viem, Ropucha nikdy netajila tešenie sa na vnúčence. Len zdôrazňovala, že si ich bude uzivať keď to jej to bude vyhovovať (tj nebude s nimi “pomáhať”).  
 | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 8.10.2023 12:02:10 
Je to nádherný, určitě se taky dočkáš  
![]()  | 
| Pam-pela | 97353 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:52:46 
Cumco, ale ty jsi mela/mas manipulatorskou matku, mozna i s narcistickymi prvky, mozna jeste kus hur, kdyz je to tak, jak pises. Svym zpusobem jsi ji ovlivnovana dosud, takze tam je namiste odejit… ale taky idealne i s pomoci pochopit mechanismy a odpoutat se. Tam odchazis od zatezoveho cloveka, i jdyz svym zpusobem si tocele beres s sebou.  
A pak jsou jine pripady, kdy ten druhy neni “ zavadny”  , a tam odchazet vlastne smysl nema, a kdyz jsou tam heste deti… ma smysl hledat v sobe.Coz u prvniho pripadu je taky potreba, ale ten problem lezi jakoby vne, ne uvnitr. Urcite jsi udelala dobre, ze ses od mamy vzdalila, ted to chce jeste poznat mechanismus, v jakem ona zije a vztahuje se k druhym a pak se taky obratit k sobe 🙂.  | 
| Ropucha + 2 | 120300 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:46:16 
Čumčo, to asi nesouvisí, na vnoučata já se těším bez ohledu na chod a vývoj čehokoliv. 
Naopak, děti jsou čirá radost a naděje (odhlédnuto od nutnosti je uživit   ) | 
| apo-lena | 159305 | 
| 
 8.10.2023 11:33:56 
Žženo, jazyky ti trochu závidím. Mně to nikdy nešlo a vymlouvala jsem se na to, že nemám hudební sluch.  
Začala jsem s angličtinou na Duolingu a kolikrát mi všechna slovíčka zní stejně. Syn roste z mé výslovnosti, už mi to nevadí. Prostě v tom nebudu dobrá, ale těším se, že budu moc koukat na filmy a číst v originále.  | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:31:47 
Ropucho, to strašně ráda čtu, protože jsi občas psávala jinak. To je moc super, že to má vývoj 
![]()  | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:30:39 
"urcita uleva prijde se zmenou prostredi a s eliminaci zatezoveho prvku" 
Pam, v mém případě, v případě závislosti na mé matce, se taková úleva nedostavila, sice jsem jí přestala volat, ale určitá závislost trvala dál, prostě abstinenční příznaky. Zařekla jsem se, že jí nebudu volat, že kontakt by měl vzejít od ní, ona by měla nastavit četnost kontaktu, já se potom přizpůsobit a musím ho respektovat   (nemáme vztah "matka a dcera" a asi mít nikdy nebudeme, ať se snažím sebevíc, ale nesmím, nesmím tlačit na pilu) - už mi nezavolala nikdy   V den, kdy jsem porodila dceru, jsem naposledy doufala, máma věděla, že jsem porodila holčičku od jiných příbuzných, kteří se zajímali, přesto ani sms. Někdy to takhle prostě je. A úleva přichází jen hoooodně hoooodně pozvolna![]()  | 
| Ropucha + 2 | 120300 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:21:37 
Inko, to musí být radost. 
Jsem zvědavá, jestli se také dočkám. Od dětství jsem se těšila na vlastní děti a od chvíle, kdy dospěly, se těším na vnoučata. Jsem taková jednoduchá   Určitě jim budu i falešné zpívat, jestli to klapne ![]()  | 
| Pam-pela | 97353 | 
| 
 | 
 8.10.2023 11:10:46 
Taky rada vidim Tragiku 
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.