| apo-lena | 159305 |
|
8.10.2023 7:23:07
Žženo, jdou ti jazyky? Tam by to měla být výhoda.
|
| apo-lena | 159305 |
|
8.10.2023 7:15:11
Synovi jsem zpívala ještě než se narodil a pouštěla jsem si různou vážnou muziku pro děti, třeba Bacha. Do dneška ho má rád.
Když byl malý, tak jsem mu zpívala velmi často. Přestala jsem, když byl ve školce. To už mě upozorňoval, že ve školce to zpívají jinak. Brácha mi říkal, že mu kazím písničky, když mě slyšel zpívat. Měl pravdu. Občas si zpívám a lehce tančím po kuchyni, když mám dobrou náladu a jsem sama. Od dětství jsem měla pár písní, kterými jsem si dodávala odvahu nebo energii, abych třeba došla trasu. Chodívala jsem na pochoďáky. To jsme zpívaly s kamarádkou. Máme v partě muzikanta, zpívám i před ním, ale jen ve skupině. Tam celkem udržím melodii. Aspoň doufám. Je zdvořilý. Nikdy mi o mém zpěvu nic neřekl. Ptát se nebudu. |
| Anadar | 27930 |
|
|
8.10.2023 6:08:13
Dětem i vnoučatům jsem zpívala a zpívám. Zpivame si s manželem docela rádi, nejvíc různé staré pecky. Sama pro sebe si nejvíc zpívám, když mám dobrou náladu.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
8.10.2023 0:28:36
Ne, ne, ne, ano. Řekli mi to iz asi ve 2. Třídě, že zpívat neumím, ať jdu někam dozadu, kde mě nebude slyšet.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
8.10.2023 0:28:29
Ne, ne, ne, ano. Řekli mi to iz asi ve 2. Třídě, že zpívat neumím, ať jdu někam dozadu, kde mě nebude slyšet.
|
| Žžena | 83005 |
|
7.10.2023 23:36:21
Běžné to není. Ale samo o sobě je mi to celkem k ničemu.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
7.10.2023 23:35:34
1. ano, zpívala jsem mladší sestře, dokud byla malinká (pak mě požádala ať to nedělám a raději jí vyprávím
), pak neteři, coby miminku, krásně u toho usínala (asi v sebeobraně ), i svým dětem...2. maminka krásně zpívala, nahrávali jsme se i na kazeťák, je mi líto, že tu kazetu už nemáme... hodně jsme zpívali i v autě (abych nezvracela)... dnes zpíváme asi jen o vánocích koledy a když má někdo narozeniny - jsme velmi nemuzikální rodina ![]() 3. ano, zpívám si, hodně často, jen se snažím aby mě nikdo cizí neslyšel, nejvíc zpívám v autě s rádiem, dávám ho schválně trochu víc nahlas, abych netýrala rodinu ![]() 4. vědomí, že zpívat neumím mi brání zpívat před cizími lidmi, rodina má smůlu zpívám strašně (a) ráda ![]() 5. sama to slyším ![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
7.10.2023 23:25:45
A vime, ze absolutni sluch znamena, ze nekdo zahraje ton a ja ho umim pojmenovat
?Neni to bezna dovednost. |
| Monika | 123907 |
|
7.10.2023 23:10:15
1) Zpívala jsem, hlavně na uspání (doma nebo i venku při procházce s kočárkem, když nebyl nikdo kolem) nebo na výletech, aby to ubíhalo
2) Společně všichni 4 jsme asi nezpívali nikdy, v mé původní rodině taky ne, zpívala mi hlavně babička (myslím, že falešně, ale já to nepoznala) a trochu i mamka. 3) Teď už si nahlas nezpívám snad vůbec, dřív občas, když jsem byla sama, třeba u úklidu. Kdysi jsem si zpívala u něčeho, co jsem si pouštěla z kazeťáku do sluchátek a z vedlejší místnosti mi do pokoje vtrhla kamarádka, že prý co mi je Teď už nemám ani vůbec příležitost zpívat někde společně, to mám ráda, hlavně, když je hodně lidí a já se ztratím.4)No, asi kdybych věděla, že zpívám dobře, tak bych zpívala víc, nejspíš 5) Došlo mi to v 5. třídě, když jsem dostala dvojku ze zpěvu (na 1. stupni měli asi všichni vždycky jedničku, na 2. už se dávaly i dvojky a když byl někdo úplně o takt jinde než klavír, tak teda dostal trojku), i dřív se mi to asi někdo snažil sdělit, ale já byla dost sebevědomá, došlo mi to až zpětně. Já byla dokonce 2. na "pěvecké soutěži" - byla to tuším vánoční besídka a soutěž spočívala v tom, že každý měl zazpívat kousek jakékoliv písničky, každá další musela být jiná a kdo už si na nic nevzpomněl, tak vypadl - já znala písniček fakt hodně, a sice tam proběhly nějaké poznámky o originální melodii, ale na výsledek to nemělo vliv S druhým místem jsem byla nejdřív spokojená, ale pak jsem si vzpomněla ještě na dalších několik písniček a byla jsem na sebe naštvaná ![]() |
| Žžena | 83005 |
|
7.10.2023 23:02:31
1) Ano
2) Ano 3) Ano 4) Zpívat umím, mám absolutní sluch, ale jsem si vědoma svých limitů - jsem alt s docela malým rozsahem. Nemám z toho mindrák, nejsem matroš na veřejné zpěvy, hudbu si prostě realizuju v soukromí, kdy si přizpůsobím tóninu vlastním potřebám. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.