| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Písničky a zpěv

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15117  [Dalších 14967 >>]
Velšice 92803
7.10.2023 21:07:01
1) Ano, synovi zpívám každý den

2)Zpívali jsme si společně se ségrou a taťkou, nebo jen my dvě.

3) Ano, každý den

4) Nevím. Zpívala jsem ve sboru, ale to už je sto let a často spíš jen pobrukuju

5) ….
Yuki 00,03,07 49504
7.10.2023 21:00:44
ještě doplním, mám hudební vzdělání, celý první cyklus na akordeon, takže něco málo zpívání zvládám celý život s harmonikou, a zpívala jsem s klukama, když se učili hrát, dva na akordeon a jeden na housle, třeba aby pochopili, jak něco zahrát
Beat 107867
7.10.2023 20:58:06
1. Ano, hlavně večer, před spaním. Nebo nějaké legrační písničky
2 . V původní ne, v nynější občas, když velké děti hrají na kytary
3. Ano, hlavně v autě
4. Asi ano. Pry zpívám dobre, takže zpívám rada
5. Zpívám dobře
K_at 121378
7.10.2023 20:57:25
Zpívala jsem doma. Máma mi zpívala. Nebo si zpívala jen tak. Má hezký hlas.
Já zpívám průměrně, po několika problémech s hlasivkami ale teď hůř.
Zpívám si někdy jen tak, někdy s rádiem, někdy s mm. V autě, doma. V práci samozřejmě.
Děcku jsem zpívala hodně. A ono bylo v dětství hluché a tvářilo se, že nikdy neslyšelo ani prší prší. Hrůza.
:-)
Moc bych si přála umět opravdu zpívat. Mít ten hlas. Někdy mě to úplně frustruje. Jak strašně celým tělem cítím nějakou písničku a vím přesně, jak bych měla ten hlas položit a TY EMOCE tam dát. A ono to prostě nejde, protože holt není mi dáno.
Yuki 00,03,07 49504
7.10.2023 20:55:12
Malým dětem jsem zpívala hodně, denně, každou chvíli, přestože si myslím, že to neumím
v mojí původní rodině se nezpívalo, ale jako malým nám maminka určitě aspoň Skákal pes zpívala,, i když mám po zkušenosti se svými dětmi u ní dojem že to spíš říkala jako říkanku už i nám, ale nevím
já si zpívám někdy s rádiem v autě, jen tak sama ne, těším se, že zase někdy muž vezme kytaru a budeme zpívat jako na kolejích a před dětmi, nějak nebyl čas a zatím jsme to nevrátili

zpívat neumím nebo aspoň ne ve velkým rozsahu, ale mám zkoušku ze zpěvu na vš, na pajdě když jsem chtěla vystudovat první stupeň, učitel byl cvok, na první termín vyhodil skoro všechny, mně řekl, že bez učitele zpěvu nemám šanci, na druhý termín jsem to zvládla, bez učitele, vyhodil zase skoro všechny

takže asi mám schopnost zpívat, jen ji moc nevyužívám
Bára + 4 20280
7.10.2023 20:53:15
1.snažila jsem se do doby, než mi daly jasně najevo, že si to nepřejí (nedá se to poslouchat)
2.v původní rodině se zpívalo při cestě autem, nesnášela jsem to.Mé děti hudební vlohy naštěstí zdědily po manželovi. Obzvlášť dcera, zpívá, hraje na několik nástrojů.
3.jelikož nebývám téměř nikdy sama doma, ani mě nenapadne, abych si zpívala
4. jednoznačně ovlivněno tím, že to neumím. A je mi to líto, ráda bych nebyla takové poleno.
5. ve škole mi to vštěpovali od první třídy.
Ráchel, 3 děti 76748
7.10.2023 20:52:44
1. ano
2. ano, v původní rodině i nynější
3. ano, většinou v autě nebo při vaření
4. to nevím :)
5. to se mě netýká, myslím, že zpívám relativně slušně
mamoch 107553
7.10.2023 20:52:37
Já bych to shrnula, nezpívám nikdy, zpěv absolutně k životu nepotřebuju , zrovna tak jako tanec. Písničky neposlouchám, hudební sluch nemám a je mi to jedno :) Hudební výchova na ZŠ byl nejhorší předmět, naštěstí na gymplu byla možnost si zvolit výtvarku - ta úleva, ta radost!
kattynka a 2 čertici 99034
7.10.2023 20:51:32
1.Ano, ač asi ne moc libozvučné o to víc nadšeně ~o~
2. V původní moc ne, spíš v současné, hlavně u ohně a při dlouhých cestách autem.
3. Ano pustím si svoje odrhovačky a u toho vařím, uklízím, malují a vyji
4. Názor je mi jedno. Když mi to dělá radost nikoho tím neprudim např. Sousedy tak si prostě zazpívám(e). Nikdo nejsem hudebně nadání v rodině, ale to není důvod si zpěv odpírat.
5. Nemyslím, ale vím, stačí se slyšet :-). Moc nebekam mezi cizími, ale v rodině a okruhu svých přátel se nestydím. Jsou horší věci a prostě mi to dělá radost i když je to falešné.
MaMar 39162
7.10.2023 20:46:04

1. Ano, zpívala jsem, během studia na peďáku nám nějaký vyučující řekl, že falešným zpěvem dětem hudební sluch nezkazíme, tak od té doby věřím, že je to pravda ~t~
2. Asi jedině vánoční koledy, a pak když jsme byli někde společně s dětmi i přáteli v přírodě nebo na vodě a zpívalo se u ohně (to ale teda nebylo doma).
3. Občas v koupelně a dost často v autě - když jsem v něm sama, pochopitelně :-)
4. Když si zpívám sama pro sebe, je mi fuk, jestli to umím, nebo neumím.
5. Porovnáním se sestrou, která zpívat uměla, a konec konců sama vnímám, že často nedokážu zazpívat melodii tak, jak ji slyším.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15117  [Dalších 14967 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.