Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 1kulička | 119729 |
|
|
23.9.2021 13:03:33
Tak ti prozradím, že se mi pořád líbí "Na dlani jednu z tvých řas....."
a to je asi vše ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
23.9.2021 12:59:14
Já teda nevím , jestli jsou Stánky o tolik jiné než třeba "Fakt mi nevadí, že nos jak bambulku máš"
![]() |
| breburda71 | 89004 |
|
|
23.9.2021 12:35:49
Jana Nedvěda mám nejradši v Pumelici lesní moudrosti
( a asi to zase tak velká parodie ani není).. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
23.9.2021 12:17:58
Nedvědi mě přešli v sedmé třídě, poté, co jsem se s nimi seznámila osobně.
Jinak mám výbornou historku, jak koncertovali v Telči na náměstí, dorazili tam červeným sporťákem luxusní značky, a kamarádi pořadatelé po nich chtěli občanky, protože "říct, že jsou to Nedvědi, to by moh každej". Byl z toho hroznej průser |
| 1kulička | 119729 |
|
|
23.9.2021 11:36:15
Zufi, fakt před dvaceti?
to už jsem byla za touto epochou docela dlouho i já a řekla bych, že jsem kapánek mladší.Jo, jejich písničky byly chytlavé a romantické, ale Janova osobnost se mi celkem brzo jevila jako pochybná a nedůvěryhodná a prostě to ztratilo to kouzlo.... zkrátka, nevěrnej slizoun...ale sem tam bych si ještě něco zazpívala, ale stánky ne, z těch mám osypky ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
23.9.2021 11:02:27
Neřeším u herců a zpěváků jak se chovaj v soukromí. Na pivo bych s ním nešla, ale když ho slyším z rádia, tak si pobrukuju.
Před 20 lety snad ne, tak před 35 |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
23.9.2021 10:58:09
písničky mám ráda dodnes, mám je spojené s nostalgií táboráků
![]() osoba je mi nějak fuk, nikdy se mi nelíbil, vlastně ani jeho hlas mi nikdy nepřišel nějak zajímavý, spíš mě jeho podání rušilo... ještě hůř jsem nesla hlas františka... jinak teda se snažím nespojovat nutně dílo s umělcem, vyznávám teorii, že jen vyšinutý jedinec je schopen dosáhnout významného úspěchu a vytvořit něco jedinečného... a míra a směr vyšinutí může být různá... ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
23.9.2021 10:49:13
Konzervo, já jsem ale řekla, že se spolu s Tomášem Hanákem Janu Nedvědovi celoživotně směji.
Jinak moje dcera není blbá, pokud si začne s důchodcem, tak mi ho neukáže, momentálně ale chodí s líbezníkem 18, tak si myslím, že to úplně nehrozí. ![]() Hudebně a poeticky je to takový, no, z jiného světa. Ze světa zurčících potůčků, kam Honza jezdí jako správný tramp pontiacem. ![]() Chápu, že kluci vyprodali Strahov, lidé si zkrátka chtěli zazpívat jednoduchý text a melodii, byla na to doba. (Já bych tam tedy nešla ani za zlatý prase) |
| Konzerva | 153011 |
|
|
23.9.2021 10:42:27
Libiku,
mám pocit, že tvoje dcera je právě tak ve věku, kdy by byla přesně jeho typ. Nevím, jak by se ti líbilo, kdyby si přitáhla domů takovýho týpka s větou "mami, to je můj nový přítel". a on mi k tomu přidal "jsem sice starší, ale v duši jsme oba nevinní jako nemluvňata, maminko". Pokud ale dokážeš tohle odstřihnout a vnímat jen jeho písničky a zpěv, tak ti to závidím (to myslím zcela bez ironie), protože já tím, že to nedokážu, tak se časem o dost věcí ochudím. ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.9.2021 10:38:07
Slizoun to byl snad vždycky, tou mladou ne moc bystrou holkou to "vylepšil". Ale písničky jsou k zazpívání fajn, některé už prostě klasika.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.