Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| libik | 142094 |
|
|
23.9.2021 10:37:30
Tak nebudem si hrát na to, že chlapy nevzrušujou mladý a nevinný, že.
Inteligentní celebrity to ale neuvádějí v Blesku. |
| Monika | 123907 |
|
23.9.2021 10:34:46
Měla jsem ráda (a pořád mám) jeho písničky, tedy ty starší. Na gymplu to byl asi hlavní repertoár při jakémkoliv společném zpěvu. Jeho osoba mi tedy moc sympatická nebyla nikdy, natož v posledních letech.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
23.9.2021 10:33:42
Tak jestli ti bylo před 20 lety 17, tak jsi měla šanci.
![]() Já ho měla taky ráda, ale právě jen do doby, než jsem s ním a tou jeho zaostalou holkou viděla rozhovor. Tím se mi zcela zhnusil a už ho nemůžu poslouchat, protože když ho slyším, tak se mi k těm písničkám vybaví starej obšourník, co jede po nezletilejch. ![]() Bohužel to tak mám - že když si přečtu nebo poslechnu rozhovor s někým, tak nejsem schopná to, jak se mi jevil, oddělit od toho jeho profesionálního výkonu. Takže takhle se mi zhnusil právě Jan Nedvěd nebo jsem přestala obdivovat Matušku - u toho jsem zase nabyla přesvědčení, že to byl chlap hloupej a slaboch. TAkže teď když slyším ty jeho chlapácký písničky, už se do nich nedokážu vžít. Vím, že je to špatně, ale prostě se tomu nedokážu ubránit. Takže dělám jen jedno - nečtu a nesleduju rozhovory a informace o hercích a zpěvácích, kteří se mi líbí, aby mi jejich případné osobní nedostatky nekazily jejich výkony. ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
23.9.2021 10:30:29
Ty Zufi, já mám pocit, že to vždycky jenom každý parodoval. Kdo se nikdy nevožral tak, že zpíval U stánků
![]() Mám tedy moc ráda Spirituál Kvintet. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
23.9.2021 10:27:42
No jo, toho uz milovalo holek ...
![]() |
| Zufi. | 52220 |
|
|
23.9.2021 10:22:09
Zítra oslaví narozeniny jeden z mých nejoblíbenějších zpěváků mladých let
.Mých mladých let.... Poslední roky ho už nějak nemusím, ani nevím proč, ale fakt jsem ho milovala (před cca 20 lety). ,,U stánků na levnou krásu, postávaj a smějou se času, s cigaretou a s holkou, co nemá kam jít. Skleniček pár a pár tahů z trávy, uteče den jak večerní zprávy, neuměj žít a bouřej se a neposlouchaj. Jen zahlídli svět - maj na duši vrásky, tak málo je, tak málo je lásky, ztracená víra hrozny z vinic neposbírá.,, |
| Ralzinka2 | 158553 |
|
5.8.2021 1:40:54
A to je i píseň:
Jaro, léto, podzim, zima, ve školce nám bylo prima, povídaly hodiny, že už budou prázdniny... ![]() ![]() ![]() Často jsou noty na pinterestu. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
4.8.2021 17:20:27
Jé, dík! To je teda blbý, celá sloka na dvou tónech, tyjo.
|
| Rozalie | 153847 |
|
4.8.2021 17:19:44
nasla jsem toto:
Píseň, nad slovami jsou noty z notové osnovy v C dur. C E G E F E D C R: Jaro, léto, podzim, zima. C E G E F E D C V každé době je mi prima. E G E G E G E 1.Na jaře hrát kuličky, E G E G E G E v létě sbírat kytičky, E G E G E G E C na podzim si pouštět draka E G E G E G E G v zimě stavit sněhuláka. |
| Saamajna | 115449 |
|
4.8.2021 16:49:28
Jestli naslas text s akordama, tak zkusit zkontaktovat majitele/ spravce te stranky...?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.