| Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 | 18678 |
|
|
23.9.2007 14:55:20
Jani, obrovitánská gratulace k princezničce !!!
![]() |
| Jana |
| • |
21.9.2007 23:25:02
Ahoj holky, náhodou jsem semka zabrousila. Chtěla bych Vám dodat alespoň trochu síly bojovat a vydržet. Taky jsem se léčila na IMUNU, Byli jsem v Praze celkem asi 5x. A musím vám zdělit, že po čtyrech potratech a skoro ročním léčení prednisonem nám leží a krásně spinká dvouměsíční dcerka. Splodili jsme ji, ani nevím jak, ale dalo nám to zabrat.
Takže bych Vám chtěla popřát hodně štěstíčka ve snažení a brzké, brzoučké //. Vím, že je to hrozné sama jsem to zažila, ale ten drobek za to všechno stojí. Uvidíte, že se brzy dočkáte. Moc, moc vám to přeji. Mějte se moc krásně a připojuji se k těm palečkům. Papa Jana |
|
|
12.9.2007 11:38:47
Taky doufám :) Moc vám přeju takový andílky, jako mám doma já :)
|
| Feketka + 2 berušky | 58757 |
|
|
12.9.2007 11:09:52
Leni, díky. Doufám, že ti buudu brzo hlásit //.
|
|
|
12.9.2007 11:00:05
Feketko- to zní logicky, vždyť má přece pomoct s otěhotněním (imunita proti spermiím) a zahnízdění a "nevypuzení" (proti plodu). A chápu tě, taky bych nevysazovala :)))) Mačkám palečky ;)
|
|
|
12.9.2007 10:35:01
Tak už mi dr. Madár i odepsal, to je rychlovka.
Napsal mi Prednison v žádném případě nevysazovat ani když je imunita v normě!!!!!! 1/2 tabl. Prednisonu prý v otěhotnění nebrání. Ale jestli prý chci mít 100% jistotu můžu prý ho na 4-6 týdnů vysadit s tím, že bude i vysazeno snažení a potom na 3 týdny začít brát zase 1x1 (celou dobu používat kondom )a až potom se začít snažit. To ale v žádném případě nechci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raději se budu snažit dál i s 1/2 Prednisonu denně. Jo a ještě napsal, že nasazovat Prednison až po zjištění těhu je úplná blbost, protože nejdůležitější roli hraje už v době ve které nemáme ještě o těhotenství ani páru. Takže já teda 100% Prednison nevysazuju, když se nezadaří teď nasazuju příští měsíc Clostilbegyt a obrňuji se trpělivostí. Hegi, tobě držím palečky aby jsi se rozhodla správně a vše bylo o.k. |
|
|
12.9.2007 10:33:29
Kačko- tak to držím palečky a dej vědět co ti odepsal Madár...
|
|
|
12.9.2007 10:03:03
Leni, zjišťoval.
Každý měsíc chodím na ultrazvuk folíků a pokaždé je tam jen jeden a naroste max 18 mm a pak praskne a nic. Říkal, že je to málo, že by měl narůst asi na 21 mm ikdyž holky na diskusi zamlklinek mi psali, že otěhotněnli i s folíkem 16 mm, tak nevím. Každopádně jsem na další snažení vyfasovala Clostilbegyt ve větších dávkách a ten by měl pomoci ikdyž by Prednison ovu potlačoval. Tak snad, uvidím a pak dám vědět. Jo a dnes jsem psala Madárovi jaký má na to názor s tím potlačováním ovu, tak jsem zvědavá co mi napíše. |
|
|
12.9.2007 8:42:35
Hegi :-O A proč ti teda ten Prednison napsala ? Měla jsi špatnou imunitu ? Tak jí snad nejdřív přeléčím, ne ??? To teda opravdu zírám :-O
Feketko- já bych teda souhlasila s Madárem, ostatně mně nic nezablokoval :)) Buněčná imunita je souhrný název, pak se to dělí právě na imunitu proti plodu, spermiím,... Ale jak jsem psala, je to provázaný... A to ti tvůj gyn. teda nezjišťoval ovulaci ? Holky moc vám mačkám palečky !!!!! ;) |
|
|
12.9.2007 5:49:55
Ahoj holky,
Léňo, mě vysvětlil dr. Madár, že příčíny mých potratů způsobuje zvýšená buněčná imunita. Ikdyž se všude píše, že způsobuje pouze nemožnost otěhotnět, říkal, že jsou i takové případy které lehce otěhotní a potom až se zárodek zahnízďuje tak se ta imunita vzepře, protože tam ty spermie pořád cítí a snaží se je vypudit. Trofoblast jsem měla v normě. Jo a taky mi několikrát zdůrazňoval, že Prednison vysadit nesmím, musím ho brát pořád i před těhu i v těhu až do 16 týdne. Hegi, včera jsem byla u svého gynekologa a ten mi říkal, že taky pořád přemýšlí, jak je možné že jsem tak lehce otěhotněla už třikrát a teď ať dělám co dělám nic. Říkal, že je to možné, že ikdyž beru jen 1/2 Prednisonu, tak má až takový utlumující účinek, že mi nejde otěhotnět ale že to neví jistě. Naasadil mi proto na další cyklus Clostilbegyt na stimulaci ovulace s tím, že by se otěhotnění mělo povést i s braním Prednisonu. Celou cestu od dr. jsem přemýšlela jestli nemám zkusit Prednison vysadit a zkusit baštit jen Wobenzym(abych měla aspoň trochu jistotu, že se imunita nezhorší) ale mám hrozný strach, že by se mi imunita bez Prednisonu zase zhoršila a já bych znovu už po čtvrté o mimi přišla. Pořád slyším Madára, jak mi říká v žádném případě nevysazovat!! A to jsem ji měla jen mírně zvýšenou! Ale hodně jsem četla, že holky i s braním Pred. lehce otěhotněli, tak nevím jestli je to tím, že já ho beru už tak dlouho nebo každé tělo reaguje jinak, nevím. Každopádně teď máme poslední snažení bez stimulace a další už bude s tím Clostilem. Hegi, moc moc držím palečky aby se ti co nejdříve ukázali // a bylo vše o.k. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.