| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Imunologie a otěhotnění

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 827  [Dalších 687 >>]
Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 18678
23.9.2007 14:55:20
Jani, obrovitánská gratulace k princezničce !!!
Jana
  • 
21.9.2007 23:25:02
Ahoj holky, náhodou jsem semka zabrousila. Chtěla bych Vám dodat alespoň trochu síly bojovat a vydržet. Taky jsem se léčila na IMUNU, Byli jsem v Praze celkem asi 5x. A musím vám zdělit, že po čtyrech potratech a skoro ročním léčení prednisonem nám leží a krásně spinká dvouměsíční dcerka. Splodili jsme ji, ani nevím jak, ale dalo nám to zabrat.
Takže bych Vám chtěla popřát hodně štěstíčka ve snažení a brzké, brzoučké //. Vím, že je to hrozné sama jsem to zažila, ale ten drobek za to všechno stojí. Uvidíte, že se brzy dočkáte. Moc, moc vám to přeji.
Mějte se moc krásně a připojuji se k těm palečkům. Papa Jana
12.9.2007 11:38:47
Taky doufám :) Moc vám přeju takový andílky, jako mám doma já :)
Feketka + 2 berušky 58757
12.9.2007 11:09:52
Leni, díky. Doufám, že ti buudu brzo hlásit //.
12.9.2007 11:00:05
Feketko- to zní logicky, vždyť má přece pomoct s otěhotněním (imunita proti spermiím) a zahnízdění a "nevypuzení" (proti plodu). A chápu tě, taky bych nevysazovala :)))) Mačkám palečky ;)
12.9.2007 10:35:01
Tak už mi dr. Madár i odepsal, to je rychlovka.

Napsal mi Prednison v žádném případě nevysazovat ani když je imunita v normě!!!!!!
1/2 tabl. Prednisonu prý v otěhotnění nebrání.
Ale jestli prý chci mít 100% jistotu můžu prý ho na 4-6 týdnů vysadit s tím, že bude i vysazeno snažení a potom na 3 týdny začít brát zase 1x1 (celou dobu používat kondom )a až potom se začít snažit.
To ale v žádném případě nechci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raději se budu snažit dál i s 1/2 Prednisonu denně.
Jo a ještě napsal, že nasazovat Prednison až po zjištění těhu je úplná blbost, protože nejdůležitější roli hraje už v době ve které nemáme ještě o těhotenství ani páru.

Takže já teda 100% Prednison nevysazuju, když se nezadaří teď nasazuju příští měsíc Clostilbegyt a obrňuji se trpělivostí.

Hegi, tobě držím palečky aby jsi se rozhodla správně a vše bylo o.k.
12.9.2007 10:33:29
Kačko- tak to držím palečky a dej vědět co ti odepsal Madár...
12.9.2007 10:03:03
Leni, zjišťoval.
Každý měsíc chodím na ultrazvuk folíků a pokaždé je tam jen jeden a naroste max 18 mm a pak praskne a nic.
Říkal, že je to málo, že by měl narůst asi na 21 mm ikdyž holky na diskusi zamlklinek mi psali, že otěhotněnli i s folíkem 16 mm, tak nevím.
Každopádně jsem na další snažení vyfasovala Clostilbegyt ve větších dávkách a ten by měl pomoci ikdyž by Prednison ovu potlačoval.
Tak snad, uvidím a pak dám vědět.

Jo a dnes jsem psala Madárovi jaký má na to názor s tím potlačováním ovu, tak jsem zvědavá co mi napíše.
12.9.2007 8:42:35
Hegi :-O A proč ti teda ten Prednison napsala ? Měla jsi špatnou imunitu ? Tak jí snad nejdřív přeléčím, ne ??? To teda opravdu zírám :-O

Feketko- já bych teda souhlasila s Madárem, ostatně mně nic nezablokoval :))
Buněčná imunita je souhrný název, pak se to dělí právě na imunitu proti plodu, spermiím,... Ale jak jsem psala, je to provázaný...
A to ti tvůj gyn. teda nezjišťoval ovulaci ?

Holky moc vám mačkám palečky !!!!! ;)
12.9.2007 5:49:55
Ahoj holky,

Léňo, mě vysvětlil dr. Madár, že příčíny mých potratů způsobuje zvýšená buněčná imunita.
Ikdyž se všude píše, že způsobuje pouze nemožnost otěhotnět, říkal, že jsou i takové případy které lehce otěhotní a potom až se zárodek zahnízďuje tak se ta imunita vzepře, protože tam ty spermie pořád cítí a snaží se je vypudit.
Trofoblast jsem měla v normě.
Jo a taky mi několikrát zdůrazňoval, že Prednison vysadit nesmím, musím ho brát pořád i před těhu i v těhu až do 16 týdne.

Hegi, včera jsem byla u svého gynekologa a ten mi říkal, že taky pořád přemýšlí, jak je možné že jsem tak lehce otěhotněla už třikrát a teď ať dělám co dělám nic.
Říkal, že je to možné, že ikdyž beru jen 1/2 Prednisonu, tak má až takový utlumující účinek, že mi nejde otěhotnět ale že to neví jistě.
Naasadil mi proto na další cyklus Clostilbegyt na stimulaci ovulace s tím, že by se otěhotnění mělo povést i s braním Prednisonu.
Celou cestu od dr. jsem přemýšlela jestli nemám zkusit Prednison vysadit a zkusit baštit jen Wobenzym(abych měla aspoň trochu jistotu, že se imunita nezhorší) ale mám hrozný strach, že by se mi imunita bez Prednisonu zase zhoršila a já bych znovu už po čtvrté o mimi přišla.
Pořád slyším Madára, jak mi říká v žádném případě nevysazovat!!
A to jsem ji měla jen mírně zvýšenou!
Ale hodně jsem četla, že holky i s braním Pred. lehce otěhotněli, tak nevím jestli je to tím, že já ho beru už tak dlouho nebo každé tělo reaguje jinak, nevím.
Každopádně teď máme poslední snažení bez stimulace a další už bude s tím Clostilem.

Hegi, moc moc držím palečky aby se ti co nejdříve ukázali // a bylo vše o.k.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 827  [Dalších 687 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.