| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Imunologie a otěhotnění

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 827  [Dalších 677 >>]
Hegi + Hegísek 39116
11.9.2007 22:32:23
Ahoj holky,
byla jsem u dr. Ulčové, psala jsem jí mail, že nevím jak na tom jsem, že si mě nepozvala ani na kontrolu a to už ten Prd beru půl roku.
Odepsala mi, že ho vůbec nemám brát, že mi to nepředepsala a ať přijdu.
Byla jsem tam včera a řekla mi, že když je imunita v pořádku a bere se Prdenison, tak si tím můžu zablokovat ovulaci a neotěhotním.
Asi jsem jí tenkrát blbě pochopila a pořádně jsem si nepřečetla zprávu. Mám ho brát až od prokázaného těhotenství.
Takže Feketko, jak to doopravdy je fakt nevím. Ale asi by sis taky měla zajít na kontrolu.
No jsem z toho každopádně zmatená jak lesní včela.
Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 18678
11.9.2007 22:12:14
Feketko- no, imunita proti spermiím nevadí plodu, jen otěhotnění. I když ono se to "kombinuje". Na plod jsi měla vše v normě ?
No a po přeléčení Prednisonem se nám zadařilo napoprvý :))))) Ona to byla dost náhoda- po měsíci léčení mi hned chtěli dělat IUI, což jsem ale vzhledem k tomu, že jsme o jedno mimi přišli a zjistili mi mírně zvýšenou imunitu proti plodu odmítla- nechtěla jsem riskovat a sázet na to, že se to dá po jednom měsíci dopořádku, takže jsem čekala na kontrolní odběry a výsledky. MS si pospíšila a výsledky imuna jsem ještě neměla, takže jsem nestihla přípravu v CARu. Ale výsledky dorazili pár dní na to, vše bylo OK, tak jsem nakoupila ovu testíky (aby se imunita zbytečně neškádlila :)) a ono se nám zadařilo !!! :)) No, měla jsem to pěkně naplánovaný a ono to vyšlo :)))
Feketka + 2 berušky 58757
9.9.2007 12:24:02
Ahoj Leni, právě že zamlklé těhu bylo před braním Prednisonu a po zdlouhavých vyšetřeních mi jako příčinu zjistili jen zvýš. imunitu proti spermiím.
Taky už beru jen 1/2 Prednisonu ale jelikož jsem nikdy (před Prednisonem ) neměla problém s otěhotněním, tak mě napadlo jestli ten Prednison nějak otěhotnění nebrání.
Nechce se mi listovat do zadu, takže se tě zeptám jak dlouho jste se s Prednisonem o otěhotnění snažili vy?
Taky vám to trvalo tak dlouho?
8.9.2007 22:29:40
ještě fotečka přímo našeho Herqula :)

8.9.2007 22:27:22
Holky ahojky :)

Hegi- jak už psala Barča, Prednison otěhotnění rozhodně nebrání, většinou se "fasuje" i při umělém oplodnění, i když nebyly zjištěny problémy s imunitou.
Jinak já jsem ho brala od června (1 denně), v září po dobrých výsledcích imuna se dávky snížily na polovinu a při posledním pokusu doma se nám zadařilo :))) Brala jsem ho ještě asi do 16tt.

Kačko- Feketko :) Ty zamlklý těhu byly už s Prednisonem ? Zjistili nějaký důvod ? Píšeš, že jsi úplně v pořádku- včetně imunity ?

Holky, moc vám mačkám palečky, aby se vám brzy zahnízdili zdravý fazolky v bříškách ;)

Barčo- tak už je líp ??? ;))
Hegi + Hegísek 39116
6.9.2007 12:48:07
Barko, a jak dlouho jsi ho brala než si otěhotněla ??
Barka a Ládík 4.1.08 45840
5.9.2007 12:03:54
Holky Prednison určitě otěhotnění nebrání, naopak udrží případné protilátky v normě, já ho brala do 5měsíce..
Feketka + 2 berušky 58757
5.9.2007 10:01:58
Ahoj holky,

snad si mě pamatujete, chodila jsem sem kdysi jako Katka.
Tenkrát byla Léňa ještě těhulka.

Hegi tam s tím Prednisonem by mě to taky zajímalo jestli má vliv na otěhotnění??????????????????
Třikrát se mi podařilo otěhotnět na druhý měsíc a bohužel to pokaždé skončilo zamlklým těhu.
Teď beru Prednison, snažíme se už sedm měsíců a stále nic.
Podle dr. jsem úplně v pořádku, každý měsíc chodím na kontrolu folíků, baštím vitamíny, piju kontryhelový čaj a stále nic.
Je to v pr....!!!!
Naivně jsem si myslela, že když jsem třikrát tak lehce otěhotněla, že to půjde i teď ale bohužel.
Tak si kolikrát říkám jestli ten Prednison fakt nemá na to nějaký vliv.

Mějte se holky papa
Hegi + Hegísek 39116
4.9.2007 21:22:36
Ahojky holky :o)

Leni, malej je kouzelenj, na těch fotkách mi připadá starší.
Kočárek je taky moc pěknej...
Barko, tobě přeju bezproblémový zbytek těhu.

Leni, mám dotaz ohledně toho prednisonu. Říkám si, jestli bych ho neměla vysadit.
Ty protilátky jsem měla jen maličko zvýšený. Prd vlastně působí i proti otěhotnění. Tak si říkám, jestliže bych už měla imunitu v pohodě, tak jestli mi vlastně Prd nebrání otěhotnění ?? Snad jsem to napsala něják srozumitelně...
Ale teď něják nevím. Je mi blbý Ulčový kvůli tomu volat. A když bych náhodou otěhotněla, tak nevím jestli ho pak začít brát nebo ne. Co si o tom myslíš.
31.8.2007 20:39:42
:))) Tak pak dej vědět, jestli jste došli k nějaký změně ;)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 827  [Dalších 677 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.