| Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 | 18678 |
|
|
15.2.2007 10:13:16
Jo a ještě- zapoměla jsem- mám jednu kravní mutaci- MTHFR, a na to mi při tom imunu berou taky krev. Beru 1/2 anopyrinu denně, tak ať taky vím na čem jsem ;)
|
|
|
15.2.2007 10:09:39
No, říkali že už to není potřeba, ale pokud chci... Hlavně kvůli tomu Wobenzymu jsem řekla že jo a samozřejmě očekávám dobrý výsledky :))))
Poprvé jsem byla cca v 8tt a teď ve 20tt. |
| Katka |
| • |
15.2.2007 5:54:57
Leni, další výsledky????
Myslela jsem, že se testy dělají jen na začátku těhu a pak už se testy nedělají. Kolik ti jich v těhotenství dělali? |
|
|
14.2.2007 22:22:16
Katko- začínala jsem 3x5, pak snižovala na 3x3 a teď v těhu mi bylo dost špatně a zvracela jsem, byla jsem ráda, že jsem ty prášky zapila jakž takž 2x denně, tak beru 2x4. Teď čekám na další výsledky imuna- když bude vše OK, budu opět snižovat :)))
|
| Katka |
| • |
14.2.2007 17:06:41
Leni, a kolik tablet Wobenzymu užíváš? Já 3x3.
Já jsem právě taky uvažovala, že ho budu brát aspoň celý první trimestr ale pak mě zarazilo to v tom příbalovém letáku. Jinak díky za info. |
|
|
14.2.2007 16:32:56
Katko- Jo a ptala jsem se na to Madára (na imunu) a prý v pořádku ;)
|
|
|
14.2.2007 16:31:58
Katko- Wobenzym beru od května, jako ten Prednison. A otěhotněla jsem začátkem října. Dokonce jsem četla, že když ti Wobenzym pomohl, rozhodně se v těhu vysazovat nemá. Já ho beru pořád a pomalinku snižuju dávky. Budu minimálně do porodu. A opravdu mi pomáhá na celkovou imunitu, což zvlášť v těhotenství a při chřipkových epidemiích a pod. opravdu oceňuju ;))
|
| Katka |
| • |
14.2.2007 13:29:31
Utrogestan jsem brala i já aby mi udržel těhotenství ale bohužel mi nepomohl (když to bylo tou zatracenou imunitou!!!).
Leni jak dlouho před otěhotněním jsi brala Wobenzym? A ještě pořád ho užíváš? Já ho taky beru ale nevím jestli ho můžu užívat až otěhotním. Přímo v létáku je psané, že neví co v těhotenství užívání Wobenzymu udělá. |
|
|
14.2.2007 12:45:25
Evi- Duphaston podporuje těhotenství- dodává do těla hormony co tělo potřebuje aby těhotenství prospívalo. Já jsem dřív před i po MS špinívala a to by mohl být nedostatek právě těhle hormonů. Když je jich hodně málo, je to špatný. Myslím, že měl na tom našem zlatíčku v bříšku taky velký podíl :)
Možná ti něco řekne Utrogestan (je to to samý)- většinou se bere právě po umělém oplodnění, nebo když se začne v těhu krvácet a pod... Našla jsem třeba: "Utrogestan se podává v těhotenství při prokázané nedostatečné produkci progesteronu vaječníkem, případně v případech, kdy lze tento stav předpokládat (léčená sterilita, starší ženy apod.). Je samozřejmé, že funkce vaječníků u ženy Vašeho věku může být zcela normální a v tomto případě by bylo užívání Utrogestanu nadbytečné. Neexistuje však objektivní metoda, jak to v 6.týdnu gravidity dopředu zjistit. Jediná možnost je riskantní. Pokud nebudete lék uživat a hladina progesteronu bude nízká, dojde ke krvácení. V opačném případě se nic nestane. Váš gynekolog Vám Utrogestan předepsal, aby předešel možnému riziku hrozícího potratu z tzv.luteální insuficience." |
| Evula |
| • |
13.2.2007 15:46:43
Leni a naco jsi brala Duphaston? O tom jsem nic neslyšela jen o Prednisonu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.