| Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 | 18678 |
|
|
15.2.2007 19:53:16
Hegi- jasně piš, i já sem občas nakouknu- když vím poradím, nebo napíšu svojí zkušenost :) A nebo se tu pochlubím s úspěcham :)))
|
|
|
15.2.2007 19:51:32
Kačko- jelikož to byla naše poslední možnost doma, tak jsem zainvestovala do ClearPlan (osvědčily se mi těhutestíky ClearBlue :)) ale ty jsou dražší, myslím, že stačí i levnější, záleží na vás ;)
Hegi- určitě mimo ovu gumičkovat- právě aby se neškádlila ta přeléčená imunita. Jak už jsem psala, právě kvůli tomu jsem si koupila ovu testíky :)) Jaňdě gratuluju, v kolikátém tt jsou ??? |
| Katka |
| • |
15.2.2007 16:29:30
Hegi, nebude! Teda aspoň mě ne, já budu ráda.
Jo a díky, mrknu na to. Jinak ozvala se mi Jaňďa, ona i miminko jsou v pořádku a pěkně se kulatí. Takže držím palečky!!!!!!!!!!!!! |
| Hegi + Hegísek | 39116 |
|
|
15.2.2007 15:56:01
Káťo,
zkus se podívat na www.achatpharma.cz nebo www.planetazdravi.cz. Hm, tak my to asi taky raději budeme dodržovat... Nebude Vám vadit, když bych občas přišla pro rady ?? |
| Katka |
| • |
15.2.2007 15:03:54
Hegi, mě řekli mimo ovu gumičkovat, takže to budu ač nerada dodržovat.
Je to asi proto aby se nedráždila ta zblblá imunita. Jo a ty ovulační testy co jsi psala nemůžu nikde sehnat. Leni, ty jsi používala jaké??????? |
|
|
15.2.2007 12:04:03
Díky za odpovědi. A proč je lepší ho brát ráno ??
No já jsem na jednu stranu ráda, že ho mám brát tak málo (ďoufám, že tolik nepřiberu), ale je mi to divný. Nedala mi žádná přesná čísla, řekla jen, že protilátky mám opravdu jen maličko zvýšené. Wobenzym si chválil manžel po úrazech a já si nedavno koupila Prevenzym. No až ho doberu, tak koupim Wobenzym. Ovu testy jsem používal od Achátpharmy - Seratec a byly spolehlivé. Jo a s tím gumičkováním ?? Myslíte, že je lepší gumičkovat i když už máme povolenou snahu ?? |
| Katka |
| • |
15.2.2007 11:47:48
Leni, myslím že vím kdy mám ovu ale protože taky tu imunitu nechceme dráždit ale chceme otěhotnět co nejdrív chci si koupi ovu testy ale vůbec nevím jaké a jak se používají.
Máš nějaké osvědčené co by jsi mi mohla poradit. |
|
|
15.2.2007 11:43:03
Hegi- no to opravdu slyším poprvé, minimum zatím bylo 1/2 denně. Ale dr. určitě ví co dělá a i Madár (z Prahy) tvrdí, že je to jen jako "doplněk", nejdůležitější že je dodržovat gumisex a taky přeléčit veškeré záněty !!!
A já ho vždy brala i s Wobenzymem před cestou do práce nalačno, pak jedla až v práci- právě kvůli tomu Wobenzymu, a vše OK. Ale prý po něm někomu bývá špatně, tak ať ho snášíš bez problémů !!! No a přeju rychlé přeléčení a konečně bezproblémové těhu ;))) Katko- no tak to je super !!!!!! Víš kdy máš ovu ? My jsme tu imunitu přece jen nechtěli pokoušet, tak jsem si nakoupila ovu testíky a vyšlo to :))) I vám mačkám palečky ať to konečně vyjde a vše je v pořádku ! ;)) |
| Katka |
| • |
15.2.2007 11:32:11
Ahoj holky, dnes mi přišli výsledky z imuna a jsou o.k. a můžem se snažit. Hurá.
Hegi, to se mi zdá taky fakt málo, většinou co jsem četla brali holky 1x1 Prednison a s dobrýma výsledkama pak 1/2 Prednisonu. Já to taky tak mám. Jo a užívám ho ráno, hned jak vstanu z postele, je to lepší. |
|
|
15.2.2007 11:20:14
Ahoj holky :o)
Jdu k Vám také na radu. Diskusi jsem tak nějak prolétla, ale raději se zeptám než to hledat. Jsem po dvou potratech a zjistili mi mírně zvýšenou BI proti plodu i spermijkám. Mám začít brát Prednison půl tablety v pondělí a ve čtvrtek. To mi přijde docela málo. Vím, že většinou se bere každý den. Ale nechám to na rozhodnutí doc. Ulčové. Teď moje otázka - slyšela jsem, že je lepší ho brát ráno než se vstane z postele ?? Je to pravda ?? MTHFR mám taky - double heteryzogot a budu si muset celé těhu píchat Fraxiparin... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.